Pares massa joves... - Capítol 18 - Estimar a una bruixa ( Part 2 )
AvatarEscrit per Mione
Enviat el dia 12/10/2006 a les 17:42:26
Última modificació 20/10/2006 a les 13:26:08
Tots els capítols de Pares massa joves...
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 18 - Estimar a una bruixa ( Part 2 )

Bé nois i noies, aquí us deixo la segona part del capítol 18.

 

El pròxim, el 19 us el penjaré el proxim dijous com sempre, però si puc, us el penjaré abans d'acord?

Vull tornar a donar les gràcies a tots els que seguiu la fanfic i a tots els que poseu comentaris. La veritat és que no sabeu l'ànim que doneu fent-ho...

 

Per cert, com és que hi ha un màxim de paraules per capítol?? És a dir, haig de partir els capítols per què no m'hi caben sencers. No hi hauria alguna manera de que es poguéssin penjar sencers?? Mireu, això ho dic per què estic escrivint tota aquesta parrafada per poder arribar a les 1999 paraules que demaneu. No és per res, però si haig de partir el capítol en dos perquè no m'hi cap sencer, és normal que després no arribi al mínim de paraules.

Això és un pal nois de la web, heu de fer alguna cosa!! :| O amplieu la capacitat de paraules per capítol per a què i càpiguin sencers o no sé, hauré d'escriure les meves memòries abans de cada tros de capítol... XD

 


 

     -     Ja era hora, em pensava que no sortiries mai d'aquest forat del que en dieu Sala Comuna!

-          Com sempre, és un plaer parlar amb tu - digué ella dolçament.

-          M''estava preguntant si t'agradaria acompanyar-me a una aula buida - digué ell aixecant una cella.

-          Tinc unes co-

-          Abans que diguis que tens molts deures a fer - va tallar-la el noi - haig de dir-te que sé que els vas acabar tots ahir. Per tant, no busquis excuses, Granger - li digué ell somrient desafiant-la. L'Hermione es va donar per vençuda.

-          No tinc el cap per això ara - va respondre ella, amb un petit somriure a la boca.

-          Jo puc arreglar-ho - digué el noi caminant cap a ella.

-          I a més, hi ha allò que passa cada mes...

-          També me'n encarregaré d'això... - va continuar ell apropant-se encara més, obligant a l'Hermione a recular fins que va tocar la paret amb l'esquena. El noi va oprimir el seu cos contra el d'ella. Va aixecar la cella i s'avançà per besar-la però es va aturar al notar una presència al seu darrera. Es va girar i va mirar per sobre la seva espatlla. Va veure a en Blaise recolzat a la paret de davant d'ells mirant-los com si s'estigués divertint molt.

 

-          Et molesta alguna cosa eh? - va preguntar-li fredament al veure al seu amic badallar, moure el cap una mica i somriure a l'Hermione.

-          Oh, de fet em molesta. Vull dir, imagina't que estàs caminant per l'escola, cap a... sense rumb de fet. I que et trobes a una Griffindor i un Slitherin en una posició que et remou l'estòmac.

-          No t'hem demanat pas que et quedis aquí mirant-nos - digué en Malfoy furiós, girant-se per fer front al seu amic. L'Hermione que s'havia desplaçat una mica, observava la discussió dels dos nois bastant interessada.

-          Doncs bé, que em sembla que és el meu deure interrompre. Especialment quan he vist que l'Hermione intentava trobar una excusa per no donar-te un petó. No volia que tu... la forcéssis a fer res.

-          Gràcies per la teva intenció però ella està d'acord en fer-ho - digué en Malfoy atravessant el passadís cap al seu amic, bastant enfadat. En Blaise no es va moure i el seu somriure burleta no va canviar. Va moure el cap per veure darrera d'en Malfoy, a l'Hermione que se'ls mirava curiosa.

-          Vols que t'acompanyi al teu apartament? - va preguntar-li ell, fent-li el seu millor somriure seductor.

-          No fa falta, gràcies igualment, Blaise - va respondre la noia veient com els punys d'en Malfoy es tancaven perillosament.

-          Oh, però si no em molesta - va insistir ell, posant-se ben dret i rodejant a en Malfoy per arribar fins a la noia; mentre que en Malfoy tremolava furiós. En Blaise va somriure una altra vegada, i li va oferir el seu braç. Ella se'l va mirar durant un segon, després va mirar a en Malfoy. Els ulls del noi estàven vermells d'odi i ella li va somriure i va agafar-se al braç d'en Blaise. Aquest li va fer un gest amb la mà al seu amic abans de marxar per acompanyar a l'Hermione al seu apartament, amb el somriure encara als seus llavis.

 

En Malfoy apretava i deixava anar els punys per intentar tranquil·litzar-se abans d'anar a trobar a en Blaise i llençar-li un encanteri que el mataria. Va respirar lentament i va tancar els ulls. "La Granger és meva" va pensar amb calma dintre seu mentre que es posava en camí per arribar fins a en Blaise i l'Hermione.

 

Els va trobar quan estàven a punt d'entrar a l'apartament i va posar la seva mà a l'espatlla d'en Blaise per impedir-li la entrada.

-          Vés cap a dins Granger, només vull parlar una estona amb el meu amic - digué ell amb un somriure fals mentre que l'Hermione tancava la porta darrera d'ella deixant-los sols.

-          Aquesta noia està millor cada dia que passa - digué en Blaise mirant cap a la porta tancada i somrient al seu amic, que tenia molts problemes per poder contenir-se.

-          Què et penses que fas eh? - preguntà en Malfoy tranquil·lament. Massa tranquil pensava en Blaise, que es va preparar per si de cas arribaven a les mans.

-          Doncs bé, ella no semblava massa a gust amb la teva presència si veus el que vull dir... - digué perdent el seu somriure.

-          Ah si? Tonteries.

-          Draco, Draco, Draco... - va dir en Blaise movent el cap - No t'han ensenyat mai el que vol dir "compartir"?

-          Jo no comparteixo res! - llançà en Malfoy.

-          Aparentment. Però les noies no et fan aquest efecte normalment. Què té d'especial aquesta? - va posar-li la mà davant de la boca a en Malfoy per impedir que contestés - Potser, és simplement per què no aconsegueixes fer-la teva o per què ella ja no és la petita rateta de biblioteca que era abans.

-          Ja em coneixes, només m'interessa el físic a mi - digué ell arrugant les celles.

-          Ah si, segur. Bé, em sembla que seria millor que marxés, ja saps, per anar a molestar als de Griffindor i a lligar-me noies, però has de saber que tens competència noi. No em molestaria pas tenir a la petita Griffindor per mi. Tingueu una filla o no… - i en Blaise va marxar deixant a un Malfoy enfurismat.

 

Va obrir la porta de cop, va entrar i es llençà al sofà. Al cap d'un moment es va aixecar i va començar a caminar per l'habitació. La fúria augmentava cada cop més dintre seu i bastant de pressa. L'Hermione estaba asseguda a la taula estudiant i la observava nerviosament.

-          Ningú no li parla a un Malfoy així. Qui es creu què és? Com si pogués robar-me una de les meves conquestes? Això no passarà mai. Tros d'imbècil arrogant de-

-          Alguna cosa no va bé? - preguntà l'Hermione, girant les pàgines del seu llibre.

-          No és problema teu!

-          Problemes? - va murmurar l'Hermione mentre que començava a escriure.

-          Què en penses d'en Zabini?

-          Vols dir d'en Blaise? - un llamp va travessar els ulls d'en Malfoy però va continuar calmat - És simpàtic. Però no faré mai confiança a un Slitherin.

-          A mi em tens confiança.

-          La confiança és una paraula forta, i no utilitzaré mai aquesta paraula en la meva relació amb tu - digué ella mirant-lo caminar per l'habitació i dirigir-se fins a la taula d'ella.

Ella el va ignorar i va continuar escrivint mentre que ell la mirava tranquil·lament. El noi va posar la seva mà a sobre de la galta d'ella, va aixecar-li la cara cap a ell i la va besar. Ell esperava que la noia el rebutgés però enlloc d'això, es va donar la volta per estar més confortable.

 

-          Ewww beurk - l'Hermione i en Malfoy es van aturar i va mirar al seu costat per veure a l'Elle mirant-los divertida. Va començar a córrer per l'habitació i va saltar a sobre del sofà.

-          Què has fet avui? - va preguntar l'Hermione separant-se d'en Malfoy, que respirava més ràpidament de lo normal.

-          No gaire cosa. Més aviat he estat fent molts dibuixos. Vols veure'ls? - va preguntar ella donant-li molts pergamins plens de dibuixets.

-          És interessant - va somriure l'Hermione davant de l'evidència del poc talent que tenia la seva filla en l'art gràfic.

-          Vaig a la meva habitació a continuar dibuixant - digué la nena saltant a terra i corrent cap a la seva habitació.

-          No et sembla que hauries de fer més cas a la teva filla? Que hauries de donar-li més ànims en el que fa? - digué l'Hermione mentre caminava cap a en Malfoy.

-          Jo crec que no l'hauríem d'animar pas a que ens interrompi quan estem ocupats - li contestà en Malfoy donant-se un cop als genolls per què l'Hermione s'hi assegués.

 

L'Hermione se'l va mirar i s'apropà. Ella no li tindria que fer cas, però alguna cosa en ell li feia perdre tot el seu control. Va caminar a poc a poc capna ell, mirant-lo, i es va asseure a sobre de la taula enlloc dels genolls. Ell va sospirar:

-          No sóc tan dolent saps?

-          Ho sé.

-     Sóc molt millor que un tal Blaise Zabini - digué ell sarcàsticament.

 


Llegit 1940 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarApropinquetEnviat el 12/10/2006 a les 17:53:06
    #12833

    ràbia ràbia ràbia!!!!! regla fastigosa de m*rd*!!! jajaja! m'encanta el capi!!!!el blaise es quedarà amb el moc^^ quantes vegades ens has de deixar penjats per veure que pasa?? així sempre ens emportem una desilusió al capi següent...... sempre acaba no passant el que hauria de passar^^ aix...... cada dia són millors!!! de veritat que hem d'esperar una setmana?? *.*



  • mussoletas_pieraEnviat el 12/10/2006 a les 18:36:02
    #12835

    cada dia me posu +nerviosa al llegir els capitul xd com molen!!!!!

    continua aviat plis que no puc + am la impasienci xd




  • AvatarGetta91Enviat el 12/10/2006 a les 19:17:47
    #12837He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    cada dia m'agrada més aquesta fic!!! =D
    que continui ja! m'encanta la parella que fan!^^
    què passarà? =P aixxx esperant la contuació... jeje! una semana és massa! =(



  • AvatarLarongyeaEnviat el 12/10/2006 a les 20:51:16
    #12842He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Com era allò que dieu:
    Dolor, intriga, tensión de barriga, XDDDDD. Bueno, estic superimpacient aviam que passa entre aquests dos. Malfoy parteix-li la cara al Zabini aquest, XD. Segueix aviat. Ah per cert, m'agrada molt!!! I no se perquè dic que segueixis aviat si no posaràs res fins al proxim dijous (joj). XD



  • paupotterEnviat el 12/10/2006 a les 22:50:52
    #12843

    ei esta interessant! el blaise fa bé interpossant-sE! xD A veure si tenim sort i si fica en Harry i els pill el Ron!! xDXDXDXD



  • AvatarÒLIVAEnviat el 12/10/2006 a les 23:18:35
    #12844He escrit 6 fanfics amb un total de 96 capítols

    Mione...ets cruel ( t'ho dic sempre pero es veritat)... eiis, ara el biaise li fa lacompetencia al Malfoy, ja li esta b... hehehe.... pobreta Hermione es trist se una noia...
    escolta... no ens facis espera una setmena!!!!!!1



  • AvatarralauEnviat el 13/10/2006 a les 11:50:42
    #12846

    hohohoho  kina Hermione!!! k gelos k possa al Malfoyy!! jajaja 

    segueix aixi Mione!!!




  • AvatarlunalovegoodEnviat el 13/10/2006 a les 13:57:47
    #12847He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    esta super bé!! k bo l'ultim capitol! continua aviat, siusplau!!



  • AvatarCostaEnviat el 13/10/2006 a les 16:18:40
    #12848

    UO!!! Puta regla!! Si es que... sempre es te en moments importants... xDDD

    Com continuara això? Estic impacient!!!




  • AvatarEnllunadaEnviat el 13/10/2006 a les 18:24:21
    #12850

    Aquesta fanfiction cada dia està més bé!! I modes, no ho podeu arreglar això que passa? Es que em poso a llegir la parrafada de dalt pensantme que es el capi i em quedo .66' vols dir que es la FF correcta? i miro i dic sí. Doncs que passa? Continuo llegint i: AAAAHHH xDD apa Mione seguieix així!



  • AvatarEnllunadaEnviat el 13/10/2006 a les 18:25:12
    #12851

    Aquesta fanfiction cada dia està més bé!! I modes, no ho podeu arreglar això que passa? Es que em poso a llegir la parrafada de dalt pensantme que es el capi i em quedo .66' vols dir que es la FF correcta? i miro i dic sí. Doncs que passa? Continuo llegint i: AAAAHHH xDD apa Mione seguieix així!



  • hermy potterEnviat el 13/10/2006 a les 19:04:49
    #12852

    wwwwwwwwwwooooooooooo k faran??? k guai kuntinua traduint plis!!!!!!!!!! estic imacient x saber k passara



  • Avataralba_paulaEnviat el 15/10/2006 a les 12:19:22
    #12860

    HOless!!!  Aix, mare meva amb la regla... al proxim capitol...no hi serà, no? (joj) :D XD parides meves xdxd Ostie avera si arriba ben aviat dijous! Bueno, que m'encanta eh! És curiós, m'agrada més el Draco a la FF que no a la Pelicula... jjajaja

    Algu sap si a alguna peli, hi haurà lio entre la Hermione i el Draco??




  • Avatarmarta_dracoEnviat el 15/10/2006 a les 18:10:57
    #12862

    Es boniiiiiiisim!!!!!!!!!!!!!! Asies per intentar possar els capis més ràpid!!

    I una cosa a part, a algú de vosaltres en lloc de que li surti "'" <--  això, li surt com un rectangle????'




  • AvatarGranger_sellésEnviat el 15/10/2006 a les 21:20:41
    #12871He escrit 2 fanfics amb un total de 14 capítols

    karai en zabini!!!!!!!!! kin ligon xD   amb la REGLA DELS COLLONS pobreta.............................una setmana mes??? no puc suporarruuu




  • AvatarnatalieEnviat el 16/10/2006 a les 21:58:37
    #12878

    m' encanta pro esperar una semana es masa. posem 5 dies?

     




  • polita_828Enviat el 16/10/2006 a les 22:02:48
    #12879

    q guai i molt intrigant escriu aviat q no podre espera tan de tamps

     




  • mussoletas_pieraEnviat el 19/10/2006 a les 20:56:26
    #12899

    jooo encara n as penjatt el capitol avui :'(

    penjal tan aviat com puguis plis




  • meme_potterEnviat el 20/10/2006 a les 16:03:32
    #12903

    ee, air no vas posar el capitul!!! necesitu llegir mes!!!!



  • Avatarbeta14Enviat el 20/10/2006 a les 16:44:26
    #12904

    me l'acabu de llegir i és boníssim, cada dia està millor a questa ff!!
    i la d'aquesta setmana que?? Que l'havies de penjar ahir!
    Que jo tinc moltíssimes ganes de llegir!



  • supereli AnònimEnviat el 20/10/2006 a les 19:08:44
    #12905Encara no he m'he registrat!

    ke makuuuuuuuuu es precios avera ke pasara pk l'elle sa fet gran i el pare den malfoy se nassaventara?



  • julieta AnònimEnviat el 21/10/2006 a les 04:40:31
    #12911Encara no he m'he registrat!

    es verdad que la getta se va de la web XD, genial!!!!!!!!!!!!
    me encanta la ff, se ha ganado la fama a a pulso, y es que es entre original y tradicional, nuse...



  • AvatarEnllunadaEnviat el 21/10/2006 a les 20:38:06
    #12922

    - es verdad que la getta se va de la web XD, genial!!!!!!!!!!!!

     

    ************

     

     

    com, quu potser amb aquesta frase he insinuat que ten alegres?

     

    ***

    mione m'encanta~





  • moflingsEnviat el 22/10/2006 a les 22:02:54
    #12939

    sk sempre a de venir la señora de vermell quan no toca....

    MIONEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! nesecito 1 capi mes jaaaaaaaaaaa!!!!! k la intriga es molt dolenta!!!!!!!!!!!!!!!




  • moflingsEnviat el 22/10/2006 a les 22:03:13
    #12940

    sk sempre a de venir la señora de vermell quan no toca....

    MIONEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! nesecito 1 capi mes jaaaaaaaaaaa!!!!! k la intriga es molt dolenta!!!!!!!!!!!!!!!




  • Avatarsandreta_hermiEnviat el 22/10/2006 a les 22:06:43
    #12941

    vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!k ia no puk messsssssssss:'(!!!!!necessitu un altre capitul....XD posal el mes rapid k puguis k porto desde dijous esperanlu i encara no surrr!!!!!XDplissss.....



  • meme_potterEnviat el 22/10/2006 a les 23:00:29
    #12943

    va plis, necesitu el capitul ja!!!! com es k la getta sen va?????



  • Avatarvespral 2008Enviat el 25/12/2007 a les 12:30:35
    #16208

    mola molt,jo tambe em poso nerviosa amb els capis!!!