L'Àngel de la Mort - 2. I encara més sorpreses!
AvatarEscrit per Laia_Weasley
Enviat el dia 25/08/2006 a les 00:20:44
Última modificació 25/08/2006 a les 00:20:44
Tots els capítols de L'Àngel de la Mort
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


2. I encara més sorpreses!

Estaven tots a la sala menjant, bebent, ballant, xerrant... però la Ginny encara era al lloc on en Harry la havia deixada, envaida pels seus pensaments. Com podia ser? Quin significat tenia aquell vel blanc de la seva àvia? Mentres ella pensava va arribar la Luna per darrera seu i la va abraçar en plan col.legues.

 

            - Ei Luna!!!- va dir-li la Ginny encara sense saber molt bé què hi feia allà.

- Hola Ginny! Mira, com que abans veniem amb preses i tota la història dons no he pogut parlar gaire amb tu... T'ha agradat la sorpresa?- va dir-li la noia emocionada.

- Emm, clar que si!! No m'ho esperava pas!!

- I que, xulo eh, lo de dins del llibre??- va dir-li la Luna picant-li l'ullet.

- Dons... la veritat... és que el meu llibre porta un candau sense clau i no el puc obrir...-va dir la Ginny pensativa.

- Però què dius ara?? No pot ser!! Deixa'm el veure!

 

La Ginny es va treure de l'esquena la motxila blava que hi duia i la va obrir. Dins només hi tenia tres coses: el paquet granatós, el llibre i el vel. Va agafar el llibre i li va donar a la Luna mentres tornava a posar-se la motxila a l'esquena. La Luna va revisar el llibre de dalt a baix i va acabar dient:

 

            - No pot ser... quina tonteria és aquesta??- la Ginny va arronsar les espatlles.

 

La Luna li donava el llibre a la Ginny quan hi va haver un gran terrabastall. Tothom i tots els decorats de la sala van caure a terra provocant un gran soroll.

Al cap d'una estona, tothom s'havia aixecat del terra menys una persona, la Ginny. La noia seguia amb els ulls tancats a terra, amb el llibre als braços. Tothomla mirava, estava vermella i suada. Desprès de cinc minuts silenciosos, la noia es va despertar amb els ulls ben oberts. En aquell moment tothom va començar a dir-se coses a l'orella. La Luna va ajudar a la Ginny a incorporar-se i li va donar la motxila que li havia caigut a terra.

 

            - Ginny... estàs bé?? Què t'ha passat?- va dir-li la Luna amb preocupació.

            - Emm, coff coff... - va remugar la Ginny.- No ho sé... m'he caigut i ... coff coff.

           

La Luna i l'Hermione la van agafar i la van dur cap al passadís, que semblava un aeroport de lo ple que estava. Tothom mirava a fora què és el que havia passat però ningú obtenia resposta.

 

- Ei nois, vaig a veure què ha passat, quedeu-vos aqui, ara torno.- va dir l'Hermione deixant anar a la Ginny- Em, Harry, ajuda a la Luna per agafar a la Ginny.

 

L'Hermione va anar cap al principi del tren intentant passar per tota la riuada de gent que hi havia mentres la Luna i en Harry portaven la Ginny a coll. Desprès de cinc minuts, totes les portes del tren es van obrir, eren enmitg del camp i quan la gent es preguntava mil preguntes pel cap, es va sentir una veu de noia per megafonia:

           

- Ejemm... Atenció a tots!! El tren ha tingut una extranya averia, la qual ja serà investigada, per tant, quan jo hos indiqui, sortirem tots del tren, passarem a buscar els nostres equipatjes i seguirem caminant al costat de la vía la resta de viatge que queda fins a Hogwarts.

 

Just desprès d'aquesta explicació, es van sentir queixes de tothom.

 

- Emm, dons, bé, ja podeu sortir tots i ja podeu anar tirant cap a Hogwarts on tothom ens espera.

 

En Harry, en Ron, en Nevile, la Luna i la Ginny, van entrar a la sala on feia poc havien estat per esperar a l'Hermione, ja que els havia dit que no es movèssin d'allà. No gaire desprès, va arribar l'Hermione contenta com un gínjol, amb un somriure d'orella a orella.

 

            - Ei nois!! Problema solucionat! - va dir animadament.

            - Si... ja veus... aquesta noia ara ens envia a Hogwarts caminant!! Serà burra!!-va

            remugar en Ron.

- Perdó?? Què has dit?? - va dir l'Hermione amb el somriure que ja havia desaparegut.

- Dons això, que...

- Ron!! No ho espatllis més!! Era l'Hermione la que parlava per megafonia!- va dir-li en Harry dissimuladament a la seva orella.

- Ah!! No res que...

- Anem noies!! Aqui només perdem el temps i ens queda molt per caminar!- va dir l'Hermione enfurismada.

 

Van agafar la Ginny com van poder i se'n van anar sense dir res.

 

            - Oh... quin dessastre que estic fet!!! - va dir en Ron mitg plorant.

- Va home... no t'ho preguis aixi... desprès li dius que no la volies ofendre i ja està...- va consolar-li en Harry.

- Això, això. No és per tant... no ploris!!! - va dir en Nevile.

- NO ploro!!-va dir en Ron aixugant-se les llàgrimes i fent-se el valent.

- (jeje), ja sabem que no plores home... com ploraries per una noia?? Va, anem que si no, no arribarem ni demà a Hogwarts!!!- va dir en Harry.

 

Van sortir els tres del tren i van agafar els seus equipatges. Les noies no eren a la seva vista, cosa que els va fer pensar que anavem molt enraderits.

 

Mentrestant...

 

            - Segur que pots tu sola?? - va preguntar-li l'Hermione.

            - Si, si... no et preocupis, ja estic millor.- va respondre la Ginny que anava més           carregada que mai.

 

Van passar dos quarts d'hora i Hogwarts encara no estava a la vista...

 

-         Ginny... que et passa? Et noto rara... T'ha passat res??- va preguntar-li la Luna a la Ginny al cap d'una estona.

- Dons la veritat... no ho sé ni jo... puc confiar amb tu?

- És clar que si dona!! M'ho pots confiar tot a mi, no penso dir res, nomes penso ajudar-te!- va contestar-li entusiasmada.

- Bé... tu em creus tot el que dic, oi?

- Clar que si, per què ho dius?

- Val dons...avui, he somiat amb la meva àvia, que va morir va quatre anys... i parlavem normalment. Jo anava amb unes faldilles blanques i una samarreta lila i la meva àvia amb un vestit blanc i un vel blanc llarg fins els peus i... aquest matí, m'he llevat molt acalorada i suada... amb el vel de la meva àvia a les mans.

I abans, al tren, quan m'he adormit, m'he despertat amb la imatge d'en Sírius al cap...

- Però què dius ara? En serio?- va dir la Luna al.lucinant

- Si... ja sé que vivim en un món de màgia però la meva àvia està morta...i el vel ha aparescut a les meves mans... i despres en Sírius...

- Ja, dons bé, al Tafaner, una dia va sortir un reportatge sobre fantasmes que... - la Luna ja començava a xerrar sobre les revistes del seu pare entussiasmadament mentre la Ginny no l'escoltava... simplement pensava en aquell misteriòs somni.

 

Quan per fi van arribar al gran castell de Hogwarts, es van trobar amb les portes tancades.

 

- Ohhh, ara que ja em arribat ens tanquen les portes... quin dia més esgotador!!!- va remugar en Ron.

- No et preocupis, que ara ens obriran...- va dir-li en Harry.

 

Just en aquell moment, les gegantines portes de Hogwarts es van obrir desprenent una llum càlida del seu interior. Tothom els esperava amb els braços oberts.

Van entrar tots al Gran Saló més cansats que mai per els quilòmetres que havien recorregut fins arribar a Hogwarts. Tots els alumnes que ja havien arribat, els miraven amb cara d'extranyats. En Harry, en Ron, en Nevile, l'Hermione i la Ginny van deixar-se caure als bancs de la taula de Griffindor mentre la Luna s'asentava a la taula de Rawenclaw. Un  cop tots els alumnes s'havien asegut a les seves taules, es va fer la selecció de cases dels nous alumnes 1er. Desprès, en Dumbledore, els va explicar als de 1er totes les normes de l'escola fins que va arribar el moment de la seva gran saludació a tothom.

 

- Benvinguts nous i antics alumnes a Hogwarts!!! En nom de tots els professors esperem que tinguem un feliç any amb nosaltres i que tot vagi molt bé. Demà, tindreu tots al cartell de la vostra sala comuna les classes que fareu aquest any segons el vostre curs. I, a més, aquest any hem intentat ser més comprensius amb vosaltres i hem decidit que cada trimestre, en comptes de fer una excursió a Hosmeade, en farem dos!!!- la gran sala va estavellar de aplaudiments i xiulets.- Bé, crec que aixó és tot per avui, I ara espero que tingueu un bon moment amb el menjar que hos em preparat!!- en Dumbledore va picar dos cops de mans i de les taules de les quatre cases de Hogwarts, van aparèixer plats amb menjar de tots tipus: pastes, carn, peix, pa, dolços, verdures, begudes...

 

Tothom va menjar com bojos, allò era un gran festival. Però de sopte, es van apagar totes les llums del Gran Saló, i pel que es veu, totes les de Hogwarts. En Dumbledore, al veure aquell succès, va mirar a la Ginny amb una cara que no va saber interpretar. L'estava culpant a ella de que s'aguessin apagat les llums? Seguidament, en Dumbledore i la professora McGonagall van sortir del Gran Saló i es van dirigir cap a la torre d'astronomia. Desprès, els delegats de les cases, van conduir als alumnes cap a les seves cases. En Ron, era el cap de Griffindor. Tots els Griffindors van seguir a en Ron fins al quadre de la Senyora Grassa.

 

            - Espiritum Flamutem - va dir en Ron.

 

El quadre es va obrir i tots els alumnes van entrar a la sala comuna, tota decorada de vermell i or. Tots els alumnes de primer miraven alrededor seu, investigant-ho tot.

Encanvi, els alumnes de 7è i 6è, anavem cap als dormitoris, ja que havien tingut una tarda molt esgotadora. En Ron i en Harry es van despedir de l'Hermione i la Ginny, desitjant-les una bona nit. Les dos noies van pujar cap a la seva habitació, on els seus equipatges ja eren junt als seus llits. L'Hermione s'ho va ordenar tot ben plegadet, però, en canvi, la Ginny ja havia caigut en un profunt somni...

 

 

 

           


Llegit 1128 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarLarongyeaEnviat el 25/08/2006 a les 10:29:24
    #11888He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Que interesant!!!!Què li passa a la GInny? Passen coses rares, uoo! Aish la Luna...No te remei, sempre vol fotre les histories del seu pare i de la revista del Tafaner, XDD. Segueix aviat que està molt interesant com continuara



  • Muggle-LauraEnviat el 25/08/2006 a les 12:23:57
    #11893

    laia tia... no se k di...

    simplamant:segueig aviat!!!

     




  • AvatarLaia_WeasleyEnviat el 26/08/2006 a les 16:32:38
    #11907He escrit 1 fanfics amb un total de 11 capítols

    Jo..., es veu que no li agrada a la gent aquesta ff... wenu, jo seguiré. el tercer capitol ja està casi escrit. si no enviu res nou es perque estic de vacances!!! jeje

    gràcies als que em poseu comentaris (bons) jeje,

    dw




  • AvatarApropinquetEnviat el 27/08/2006 a les 19:17:06
    #11926

    wooo!! q interessant!!! segueix aviat!! es fantastica!



  • piano rosa AnònimEnviat el 01/09/2006 a les 17:30:30
    #12074Encara no he m'he registrat!

    molt extranya la manera de començar el primer dia d'arribada. Hi ha molt misteri, això promet,...