El nou mag - Onzè capítol: El funeral (primera part)
AvatarEscrit per roni
Enviat el dia 28/05/2006 a les 01:42:03
Última modificació 28/05/2006 a les 01:42:03
Tots els capítols de El nou mag
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Onzè capítol: El funeral (primera part)

En Harry va córrer fins on eren els seus companys, quan va ser a tocar d'ells, es va aturar i va quedar callat sense dir res.

 

-Harry... Què ha passat? De qui era el cos que hem vist? -Va preguntar de seguida en Ron.

-Senyor Weasley! Calli! No veu que pot estar molt afectat?

-Bé... En realitat tampoc tant... Només ha passat què... -En Harry es va quedar sense veu. No podia parlar, per molt que volgués, no podia parlar.

-Què ha passat, Harry? -Va dir en Neville.

 

En Harry no va contestar, es va quedar allí, absort, caminant, però sense prestar atenció, poc a poc, dels ulls d'en Harry van començar a brotar unes llàgrimes que cada cop es van fer més i més grans, fins al punt de sortir-li dels ulls i relliscar-li galta avall. Els seus amics no van gosar dir res, van seguir caminant poc a poc fins a la sala comuna de Gryffindor. La professora McGonagall va dir la contrasenya i va deixar els alumnes allí. En Harry va ser el primer a entrar pel forat que havia deixat la senyora Grassa i abans que entressin els seus companys, ja estava pujant les escales que havien de dur a la seva habitació.

 

Va entrar, i va veure un llit amb les seves coses, es va agitar al damunt i sense desvestir-se, va estirar les persianes. En Harry somiava, però era tot fosc, sentia una veu, deia coses estranyes... Mort... Harry... No se sap... Que era tot el que sentia? Va intentar escoltar més, però no va poder, i sense ell voler-ho, va aparèixer una imatge davant seu, estava en una sala comuna molt similar a la que havia travessat tan sols feia uns moments, però era de color verd... allí, hi havia en Dudley, agafava un ganivet... d'on l'havia tret? Llavors se l'apropava a la mà i llavors... es feia un tall i queia a la llar de foc... què? Això no li havia pas dit en Dumbledore! De sobte, es va trobar al seu llit, s'havia despertat i estava amarat de suor. Es va incorporar i va mig obrir una escletxa per veure què feien els seus companys de habitació. Tots dormien. Es va tornar a agitar  va pensar que tot havia estat un somni. Però no ho havia estat tot, en Dudley era mort... Però com havia pogut passar? En Harry, després d'aquella pregunta que es va fer a sí mateix, va saber que la primera nit a Hogwarts, seria molt llarga.

 

En Harry pensava en el que havia somiat i el que havia passat realment i feia hipòtesis del que havia passat. Al final, no va aguantar més, i quan ja gairebé ho tenia resolt, es va adormir.

 

En Harry es va despertar, els seus companys xerraven animadament als llits del seu voltant, quan en Harry va treure el cap de darrere les cortines, tots van callar de cop. Era molt trist que tots es quedessin callats just quan ell hi era... Es va vestia i va marxar el més ràpid que va poder. Tot just sortia, quan va sentir una veu coneguda que li deia: "Espera Harry!". Era en Ron, que el cridava des de l'habitació i sortia corrents darrera seu.  Va anar amb en Harry fins al Gran Saló, on la nit abans havien estat seleccionats per Gryffindor i que ara estava irreconeixible, ja no era el menjador que van veure ahir, sinó un de molt menys alegre. Però quan es van seure i, els seus plats es van emplenat de menjar, l'alegria del menjador, va semblar recuperar-se, però tot havia estat una il·lusió, perquè al cap de poca estona, va aparèixer en Dumbledore, que, picant de mans, va fer que sortissin moltes banderes negres. En Harry va recordar el que havia passat, i se li va fer un nus a l'estomac, se li havia passat la gana de cop. Va aixecar-se, però just quan anava a marxar, una mà el va aturar. Era en Dumbledore.

 

-Si us plau, Harry, no marxis, és millor er tots, que quan comuniqui la noticia, tu hi siguis present. Els seus pares arribaran en breu i, les classes d'avui seran suspeses. Però tot això ja ho comunicaré d'aquí a poca estona, quan hi siguin tots els alumnes.

 

En Harry es va tornar a asseure i en Dumbledore va marxar cap a la seva cadira per esmorzar una mica, sabia, que el que havia de dir en poca estona, causaria molta impressió als alumnes, així que es va relaxar, es va menjar l'esmorzar, i quan va veure que ja  hi eren tots els alumnes, es va aixecar per informar a tots els alumnes el que havia passat la nit anterior:

 

-Estimats alumnes, recents actes, ocorreguts aquesta nit, fan que les classes siguin suspeses durant tot el dia d'avui. -Un murmuri va envair la sala, però va callar quan en Dumbledore va tornar a parlar- Com molts vareu veure ahir, es tracta d'una mort, sí, és trist, però crec que teniu dret a saber-ho... Un alumne ha mort aquesta nit, i per ara, estem investigant què ha passat exactament. Durant el dia d'avui, els pares de l'alumne, vindran a recollir el cadàver, i nosaltres farem un funeral per recordar-lo, tot i que fos un alumne nou, que casi no el coneixíem. Bé, és una pèrdua que hem d'acceptar, en Dudley Dursley ja no segueix entre nosaltres.

 

La sala va saltar en crits, un alumne de primer? Mort? Que havia passat? Tot el que estava passant era molt greu. Depèn del que hagués passat exactament, molts alumnes deixarien Hogwarts ben aviat. Molts es van aixecar, i en poca estona, el Gran Saló s'havia convertit en un galliner.

 

De sobte, el professor Dumbledore es va aixecar i va fer callar tothom. Es van sentir uns passos, de seguida es v obrir la porta i va entrar en Filch. Es va apropar a en Dumbledore i li va dir una cosa en veu baixa, poca estona després, en Filch va marxar cap a fora. En Dumbledore es va dirigir als alumnes:

 

-Estimats alumnes, us demano, que us comporteu i tingueu un respecte als senyors Dursley, que entraran a la sala en pocs moments.

 

Un murmuri va recórrer tota la sala, però es va tallar de cop quan la porta es va obrir de cop. La senyora Dursley va anar corrent fins on hi havia en Dumbledore, es va posar a cridar i a plorar alhora, mentre cridava a en Dumbledore:

 

-Per culpa seva! El meu fill és mort per culpa seva! Estic segura que el podrien haver salvat! Ha estat vostè! Desgraciat! -sense pensar-s'ho més, la mare d'en Dudley va treure una vareta que duia ben guardada i va apuntar a en Dumbledore. Tothom contemplava l'escena mentre la Petúnia sacsejava la vareta i no podia fer res, cridava coses com- Expelliarmus! Crucio! Obitus per Subitum! -però res no servia, no tenia prou nivell màgic per fer cap d'aquells encanteris, així que es va agenollar i es va posar a plorar.

 

En Dumbledore li va agafar la mà i la va aixecar, mentre li preguntava:

 

-L'has portat?

-Sí! Es clar! Per qui m'ha pres?

-Bé, millor que encara no aparegui, esperem que hagi passat una mica tot, que ara l'escola està molt alterada. Anem, la portaré fins on és el seu fill, i si li sembla bé, farem un enterrament aquí a l'escola, i si després, es volen endur el cos del seu fill per enterrar-lo en algun cementiri muggle, hi estaré completament d'acord.

-Es clar que em voldré emportar el cos del meu fill! Però no rebutjo que li facin un funeral aquí.

 

En aquell moment, va entrar en Filch seguit del senyor Dursley, que fins ara no havia tingut valor per entrar. Tenia la cara plena de llàgrimes, i es veia que feia molt que no dormia i estava cansat.

 

En Dumbledore es va endur als pares de l'alumne mort fins al seu despatx on els va explicar com aniria el funeral i què haurien de fer. Després, va tocar el tema més important.



Comentaris i critiques!!

Finalpotter, ai!! Ke pensaras ara de la fic?!!
Getta, oh gran moderadora! puk ser molt pinochio jo XD
massa, ja ho veuras tot! XD
LUN@, algun dia seras la primera, tranquila! XD n'has posat massa de sufixos! XD
Hermion Granger, gracies! Pero no es veritat XD
Violetta! en dumbledore es molt cabron no?
Lis Malfoy! Aveure kuan macabo la teva fic! XD  cada cop la deixo pitjor no?^^
lavander, le matat, et respon el titol del capi?^^
Ginny_Bell, volem fic tevaaa!!
Ary, espera't una mica i llegeix el forum ;)
li-kiow, si, tink males influencies XD
Reusenca, vaja, gracies! XD
laia, ja ho veuraaaaaaaaas! XD
Roser, aveure si tenganxes mes eh?! XD
e.n.bou, ja veurem, ja veurem... jijij
Hermy!!¡¡ espero seguir sent un cablon ;)
Costa!!, per fi! moks, moks!! Volem mocs!! XD


Llegit 1516 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarLUN@Enviat el 28/05/2006 a les 09:44:00
    #9167He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

    Aquest cop seré 1a com em dic Carlota! (que no em dic així però...) Ostres, molt, molt, molt, molt bé...pobre Dudleyó...l'havies de matar? si no ha aguantat ni 4 dies (aviam, és un di...)

    Cal tornar a dir que està molt bé?? per si cal...molt bé!!! I ara segueix aviat eeeee!!! Sempre ens deixes amb les ganes...aviam com reaccionaran els "papis" quan els hi diguin que ha sigut ell mateix...

    cccccccccchhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaooo!!!

    Carlota (sniff...sniff...)




  • AvatarGetta91Enviat el 28/05/2006 a les 11:44:55
    #9170He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    Oh, gran moderador pinocho! Senzillament... de puta mare! xD I ens tornes a deixar... amb el moc! Ets un cabronàs i et deu agradar que t'ho diguin, pel que es veu...
    Au, continua així que saps que m'agrada molt el fic, creu-t'ho! ;)



  • AvatarLis MalfoyEnviat el 28/05/2006 a les 11:45:54
    #9172He escrit 1 fanfics amb un total de 19 capítols

    ... jo ja m'he perdut! com que l'altre dia em vas dir que em fixés millor en l'anterior capítol, encara tenia l'esperança que fos viu! però tot sembla indicar que no, oi? bé, ja ho anirem descobrint!

    pobre Petúnia, em fa pena i tot! el tiet Vernon, no tanta! i què havia de portar la tieta??? prou misteris! va escriu ràpid el següent que vull saber com acaba! i segur que no sóc l'única, que la teva ff té molts admiradors!!

    ànims! i sigues més bo en els propers capítols... a veure sí així en treiem l'entrellat!




  • AvatarCostaEnviat el 28/05/2006 a les 13:13:08
    #9177

    Eis!!! Al final si que era veritat que penjaves capi... xDDD

    Em fa pena la Petúnia... i pobre Harry que es fa el dur i després plora... pobrets tots... Que es el que ha portat la Petunia? Això s'ha de saber!!!!

    Espero el proxim capitol aviat!!!! I no ens deixis tan amb el moc...




  • AvatarlunalovegoodEnviat el 28/05/2006 a les 15:03:10
    #9185He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    ta mol b!! em fa pena la petunia,pro bueno. k seera axo + important k an d tractar? ai costa, k et fan la competencia!!



  • AvatarlapotEnviat el 28/05/2006 a les 17:13:15
    #9189He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

    roni, molt be molt be... excelent, tinc ganes ja de continuar el següent capitol quan el penguis jeje. Mola molt el tros quan en Dumbledore explica als la resta del alumnes la mort del dudley i quan apareixen els seus pares mola molt. 




  • AvatarFinalpotterEnviat el 28/05/2006 a les 17:41:16
    #9194He escrit 1 fanfics amb un total de 21 capítols

    A veure roni, m'has deixat força intrigat; realment s'ha suicidat o a intenta suicidar-se? QUè és el que té la mare del nostre difunt?No et diré cabronàs perquè t'agrada que t'ho diguin.
    Continua així que de moment aquest és el millor, o un dels millors, trossos que has fet.



  • AvatarAuror-TonKsEnviat el 28/05/2006 a les 20:08:41
    #9199

    Aix... que ens ha matat al  Big D.. :'(. Que es allò que "ha portat?"?. Intriga, intriga aquesta paraula va lligada amb el nom Roger. xDDD Seguieix escribint i el pròxim capítol m'ho fas saver que has escrit un de nou, no com l'altre... bueno ja estare més atenta però esque com que no me miro les FF.. que vagi bé!



  • Avatarli-kiowEnviat el 28/05/2006 a les 20:36:33
    #9205

    wooooooooooooooooooooo, k fuerrrrte, la Petu té vareta xDD, i no li serveix per res. El Harry té somnis del Dudley, deu estar traumatitzat. Enterreu el Dudley al llac!! així quan l'ànima se'n vagi, k s'ofegui... vale, callo, parida xD



  • Avatarmassa_hpifriends.comEnviat el 28/05/2006 a les 22:17:06
    #9220He escrit 2 fanfics amb un total de 5 capítols

    que fuerrrrrrteeeeeeeee!! hahahahahahaha, doncs res, roni, una paraula ho descriu tot: es G - E - N - I - A - L !!!!!!!!!!!!!!!



  • AvatarllewellynEnviat el 29/05/2006 a les 12:35:00
    #9231

    jaja com que ja veuréeee què penses fer??? (has vist roger, ja m'he llegit el capítol, ja et vaig dir que quan estigués en condicions ho faria xD) molt bé molt bé, funeral a hogwarts i a casa...mmmh i total, pel duddy...jaja pobret duddy, duddy forever!



  • Violetta BlackEnviat el 29/05/2006 a les 13:38:41
    #9234

    Oooooh, aquest capítols és dels millors d'aquesta ff, i això no és moco de pavo, eh??? Ostres, que bona la reacció de la Petúnia!! Quin patetisme! Un 10! És de lo millor! HAhaha!!!

    Jaja, el pobre Harry ja té somnis. Quan arribi a 6è estarà, com a mínim boig! Molt bé molt bé molt bé! Però que molt, eh? ;)

    I continua AVIAT i AVISAAAAA'M!!!!



  • AvatarRoserEnviat el 29/05/2006 a les 14:46:20
    #9235

    Snif, snif, pobre Dudley! Veus com avui em llegeixo el nou capítol ^^ Una promesa és una promesa. Bé, de moment m'agrada :) Endavant!



  • AvatarGiny_BellEnviat el 29/05/2006 a les 18:21:07
    #9240

    Roni...ets...ets...cruelassassipinochooriginalisobretotmolmolmol...merda , ara no c kina paraula era...a si!! cabron!!! Pro kom li pots fe axo a en Harry!! Pq koi en Dumbie no li diu k a sigut un suicidi¿? Q putse no ho saben? jeje

    Un atre assumpte es k agitar-se es lu mateix k estirarse no? ostia...sort k studiem els dialectes d catala ultimamen...jajajajaja

     

    Apa, fins aki el meu kumentari (kom pots komprova no hi ha kap referencia a kap fic meua. indirecta¿? NOOO!!! directa kom una kasa d pages!!!)




  • AvatarlavanderEnviat el 29/05/2006 a les 18:52:00
    #9243

    eiii!!! mb as fet funeral! (wnu tot i k aki nkara no a kumensat... en Dumbledore es veu bstan diferen de caracter aki k al llibre... aki es mes... cabron! com tu! jeje

    wnu segueix eee!!!




  • AvatarReusencaEnviat el 29/05/2006 a les 21:32:18
    #9253

    Quin capítol, cada vegada són millors! ;-)

    I la pobra Petúnia, aixx...no li ha sortit bé els encateris. jaja

    Continua aviat!




  • Avatarginny_winkyEnviat el 07/06/2006 a les 17:37:19
    #9558

    molt bona la teva F.F.!!!!! sta mol currada i es molt bona la idea!!!

    sempre ens has de deixar amb la intriga??? ets professional de la intriga.... xD esta moool be, a veure si la continues aviat!!!




  • Avatare.n.bouEnviat el 12/06/2006 a les 22:14:22
    #9757

    pua!!! en dursley pare em fa pena i tot.... molt bona, si fos la jo et donaria una medalla.



  • AvatarRoserEnviat el 13/06/2006 a les 08:09:09
    #9768

    Roniii, que no poses més capítols??? ^^



  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 24/03/2008 a les 10:50:18
    #16538

    WOW K bestia!! K GUAY! Pobre Dudley



  • AvatarHarryHermione PotterEnviat el 12/12/2015 a les 18:29:44
    #26410

    cryingcryingcrying