El nou mag - Desè capítol: Càstigs aplaçats
AvatarEscrit per roni
Enviat el dia 17/05/2006 a les 00:34:44
Última modificació 17/05/2006 a les 00:34:44
Tots els capítols de El nou mag
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Desè capítol: Càstigs aplaçats

En Harry es va girar, just en el lloc on havia sentit el soroll ara hi havia un centaure preciós, una cabellera rossa fins a l'esquena, robust i amb un cos de cavall molt marcat. En Hagrid es va girar un segon més tard que en Harry i quan va veure el centaure, va dir:

 

-Home, si ets tu, Acler, ara feia temps que no et veia.

-Sí, però no he vingut per parlar de mi, al castell s'ha sentit un crit, mai no havia passat, crec que heu de tornar al castell immediatament.

 

En Harry s'ho mirava sense saber del tot que passava, el Hagrid va mirar-lo, va fer una reverència al centaure i, van sortir corrents cap al castell. El guardabosc feia cara de preocupat i, al veure que si anaven al pas d'en Harry no arribarien mai, el va agafar en braços i va començar a córrer molt veloçment. En Hagrid es va obrir pas entre els arbres fins a arribar al final del bosc, on en Harry va veure la silueta del castell. Quan per fi van arribar a la porta del castell, en noi sentia molt soroll a dins, en Hagrid anava a picar, però es va obrir per art d'encantament, a dins del vestíbul hi havia tot de noi i noies que miraven com baixaven de dalt una llitera amb Madame Pomfrey cridant com una boja al seu costat.

 

-Apartin-se tots! Fora d'aquí! -Anava cridant ella.

 

Just al seu darrera, baixava com una exhalació en Dumbledore, que obria pas entre els alumnes. Tots els professors miraven el que passava des de dalt de l'escala, l'Hermione entrava al vestíbul acompanyada d'en Ron i de la professora McGonagall que anava posant ordre. Llavors, en Harry ho va veure, baixaven un cos inert d'un noi. En Harry es va espantar, el noi estava tapat, però se li veia l'escut d'Slytherin a la part de la túnica que li queia, tot ell estava ple de sang. Tot just quan en Dumbledore passava pel costat d'en Harry, es va parar al seu costat i li va dir:

 

-Demana a la professora McGonagall que et porti al meu despatx en pic s'acabi l'aldarull, ves-hi amb els senyors Weasley i Longbottom i també la senyoreta Granger.

 

En Harry es va quedar allí, palplantat, sense saber que passava, va mirar al seu voltant i va veure la professora, va arrencar a córrer cap a ella i li va explicar el que li havia dit en Dumbledore.

 

 Quan els professors van aconseguir restablir l'ordre i tots els alumnes van ser a les seves habitacions, la professora McGonagall va reunir als quatre alumnes i els va dirigir cap al despatx d'en Dumbledore.

 

En arribar a una estàtua daurada en forma d'ocell amb les ales obertes, la professora McGonagall va dir:

 

-Caramels de xocolata.

 

I la gàrgola en forma d'ocell es va començar a moure formant una escalinata que pujava fins a dalt de tot. Tots cinc hi van pujar i just abans de poder picar a la porta, es va sentir una veu que deia clarament:

 

-Endavant.

 

La professora va obrir la porta i va fer entrar als alumnes dins dels despatx d'en Dumbledore. El director havia conjurat unes cadires per als quatre nois, però no n'hi havia cap per la professora McGonagall, que va comprendre que no tenia que estar allí, així que va marxar.

 

-Bé, primer de tot, degut als fets que han tingut lloc aquesta nit, els seus càstigs seran aplaçats per un altre dia, i per tant, aquesta nit podran anar a dormir tranquil·lament. Senyoreta Granger, vostè no caldrà que netegi els lavabos, ja m'he encarregat que l'entremaliat d'en Peeves els netegi per vostè, per haver embrutat la seva feina, però, sí que tindrà que assistir al càstig que li imposi el professor Snape, que encara que vostè no sabés qui era, no li donava dret a posar-se-li d'aquella manera -Els tres nois se la van quedar mirant, l'Hermione, ja s'havia posat en més problemes?- Bé, els del senyor Longbottom, seguirà igual, i no es preocupi, que ja descobrirà el perquè de les coses, vostè, senyor Weasley, seguirà ajudant a la professora McGonagall i, senyor Potter, el seu serà anul·lat.

 

Els tres alumnes es van quedar mirant en Harry i en Neville, sense poder-se reprimir, va preguntar:

 

-I per què el se ha estat anul·lat i el nostre no?

-La resposta, senyor Longbottom, l'han vist al vestíbul fa uns minuts.

 

En Harry va empal·lidir, algú havia mort i tenia relació amb ell. No sabia que fer, va  agafar un lleuger to vermell a la cara i va desviar la mirada dels seus companys que ara el miraven perplexos.

 

-Bé, senyors Longbottom, Weasley i senyoreta Granger, ens podrien deixar sols al senyor Potter i a mi? Tinc que parlar amb ell sobre un tema una mica delicat.

 

Els tres amics van sortir del despatx i just a baix de l'escalinata es van trobar a la professora McGonagall que els va acompanyar a la sala comú de Gryffindor.

 

-Harry, t'he de dir una cosa molt important. El teu cosí Dudley... Bé, ja no és entre nosaltres

-Què vol dir?!

-Doncs això, Harry... El teu cosí és mort...

-Però com?! Com es pot haver mort?!

-En realitat, Harry... S'ha suïcidat, s'ha tallat les venes.

 

En Harry va callar, com podia haver passat això? En Dudley s'havia suïcidat?! No podia ser, segur que era una broma, però el cos que havia vist... Un alumne de Slytherin... O no... El seu cosí havia mort, però, i ara què passaria?

 

-Professor, ara què passarà? Si en Dudley es mort...

-Bé, Harry, primer de tot, avisarem als seus pares, i segurament el voldran enterrar, i després, millor que encara no ho sàpigues, ja ho veuràs amb el temps, el xoc podria ser molt dur per a tu.

 

En Harry es va enfadar, per què no li volia dir? Bé, ara ja no importava... El seu cosí era mort... Ostres... Per molt que no fossin íntims amics, era el seu cosí.

 

-Professor, puc marxar a la sala comú de Gryffindor?

-Sí, es clar, i si t'afanyes, i segueixes el camí de davant l'estàtua, tot recte, encara trobaràs als teus amics.

 

En Harry va sortir del despatx d'en Dumbledore sense ni tant sols dir adéu i va començar a córrer passadís enllà.




Ary... sento decepcionar-te, ja veus que no es un somni
Getta, ke, tu esperaves? I l'elf no es capullo!! Esta obligat!
Auror-Tonks, no el vull matar, l'he mort... la kdd sa de repetir eh? ^^
lapot, tot al seu temps, ja ho veuras
llewellyn, gracies pel dibuix! Ja veurem ke fem sense ell
Violetta Black, flipa, s'ha mort...
Finalpotter, crec que es de la kdd xD
Ronsantanna, es molta merda ke se li ha acomulat, pobret...
Massa, el mateix que per la violetta, flipa XD
Ginny_Bell, aix... pos s'ha mort... ke vols? XD (Jo vull una ff teva!!)
LUN@,  l'ha palmat... pobret... l'elf, ja li he dit a la getta, obeeix... ah, mersi xk tagradi... i no m'ho curro!! I no menteixo... o sigui... ke sok un crack XD


Llegit 1593 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarFinalpotterEnviat el 17/05/2006 a les 01:13:41
    #8593He escrit 1 fanfics amb un total de 21 capítols

    A veure roni, jo no m'esperava que fosis capaç de matar en Dudley (amb el que hagués pogut sofrir a mans dels seus nous amics) tot i que després d'haver estat amb certa gent a la quedada com que no m'hauria d'estranyar. Que més... ah si està molt i tornes aser un cabronàs amb estil.

    Continua i no vagis tant a matar que és millor el sofriment; Crucio Roger!



  • AvatarGetta91Enviat el 17/05/2006 a les 07:05:23
    #8594He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    De segur que l'has matat? Però si... el msn... ufff... :@ ets un mica Pinocho! a més de (com ja t'ha dit en FinalPotter) un cabron... xD
    En Neville i nosaltres sabrem algun dia el per què de les coses? Estàs tardant molt... =(
    M'ha encantat i sí, he flipat! No em pensava que faries això, és clar que... potser això tampoc és definitiu... però en fi, que ja saps com m'agraden a mi les històries (i no sóc dolenta, m'agrada l'originalitat! :D)
    Continua així i no ens facis esperar gaire!^^

    P.D: al final Acler, bona elecció! Eral sonava a tia... sonava a... Coral! xDD



  • Avatarmassa_hpifriends.comEnviat el 17/05/2006 a les 08:08:43
    #8596He escrit 2 fanfics amb un total de 5 capítols

    - segur que l'has matat? entre tots m'esteu deprimint... vinga roger.. continua r+apid!!!



  • AvatarLUN@Enviat el 17/05/2006 a les 08:09:37
    #8597He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

    ooooooo!!! Que xulo!!! s'ha mort?? i ara no tornarà en fantasma ni res?? per 1er cop a la vida em fa pena...

    Apart, d'acaord si no mentexes i no t'ho curres ets un crack, perquè està súper-mega-ultra-bé!!! (potser no he posat prous sufixos per demostrar lo bé que està...)

    Res més... A, si,segueix mooolt aviat eeee!!! (sóc 3a a comentar!)ccccccccchhhhhhhhaaaaaaaaaoooo!!!

    Charlotte




  • AvatarLUN@Enviat el 17/05/2006 a les 08:14:47
    #8600He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

    aix!! sóc 4a...!!!! sniff...snif...per sert el comentari m'ha sortit repetit... borren 1...



  • AvatarHermion GrangerEnviat el 17/05/2006 a les 12:11:37
    #8601He escrit 1 fanfics amb un total de 13 capítols

    Esta super currat




  • Violetta BlackEnviat el 17/05/2006 a les 12:55:43
    #8602

    Ostres Roni!! No m'ho pensava! Pobre Duddy! Trobarem a faltar el seu somriure :'( XD Hehehe, què t'he de dir? Està molt bé! I m'agraden molt i molt els canvis de focus o com se digon XD. Per cert, diga-li al Dumbledore que lo que es comença a dir s'acaba. Si no que no hagués dit res! :P

    Res més! Només que continuïs aviat!



  • AvatarLis MalfoyEnviat el 17/05/2006 a les 13:27:02
    #8606He escrit 1 fanfics amb un total de 19 capítols

    Bé, per fi he complert el que vaig prometre. M'he llegit tota la ff de cop! I m'ha agradat molt! Això sí... massa intriga, no pots deixar els fans d'aquesta manera!

    Mira si està bé... que fins i tot m'ha fet pena en Dudley! Pobret...

    Per cert, m'agrada el teu Malfoy, és un dels meus personatges preferits. (Ell i l'Snape, hehe, per si ningú se n'havia adonat!)

    Doncs res, continua aviat que ens tens a tots flipats amb la mort, la intriga i l'emoció de la ff! ànims!




  • AvatarlavanderEnviat el 17/05/2006 a les 13:54:26
    #8609

    joder Roni com et passes! pobre Dudley ja l'has matat!!!=(

    xo segueix k testa kedan mb, la continuacio!!! faras el funeral???=P




  • AvatarGiny_BellEnviat el 17/05/2006 a les 14:54:52
    #8610

    Roni, ets conscient k ara em farà por anar a kualsevol kdd k hi siguis tu? Ets un assassí! I jo k et vai di k no kreia k el matessis...apa, ja havia d sorti l'autor i fer suicidar a un pobre nanu d'11 anyets k no sap k es el suicidi (els d'EUA si, pro els britànics...nu c, nu c,...)

    I x cert, en Neville...k dius k a d deskobrir?es l tardes tan k no men recordu...jajaja, no home no, ara akets 2 ultims kapitols as nat a bon ritme jeje.

    (ara ja sas pq mai fare una ff...pq no suportu la pressio, pro jo pressiono, i tothom i totdon es voldrien venjar  :p )




  • AvatarAryEnviat el 17/05/2006 a les 15:39:34
    #8613

    resusitara??? o sera un fantasma o algo???? no pot ser que vagi aixi... no?? o si??



  • Avatarli-kiowEnviat el 17/05/2006 a les 17:11:02
    #8617

    Pobret noi, amb el carinyo k l'hi havia agafat, "noti's l'ironia",

    Stik flipant!!! t'has carregat al Dudy... Definitivament, tens males influències xDDD, On serà l'enterro, tink unes gane sde saver lo del NEville!!!




  • AvatarReusencaEnviat el 17/05/2006 a les 18:20:26
    #8621

    Vaja no m'esperava que matessis el Dudley, no m'agradava gaire, però tampoc era per carregar-se'l. xD Però allá tú!! xD

    Continua aviat que m'ha agradat molt aquest capítol. ;-)




  • AvatarllewellynEnviat el 18/05/2006 a les 01:53:30
    #8647

    és que ho sabia...m'ho veia a venir...snif et vaig dir que no el matessis!! snif snif snif

     

    duddy, et recordarem :D




  • AvatarRoserEnviat el 20/05/2006 a les 15:38:09
    #8773

    Oooh.. tan aviat i ja el mates... jo que volia que visqués per veure com s'espavilava amb en Malfoy.. vaja. Però m'està agradant la ff :) Vinga, que ara ja m'hi has enganxat. xD (Per fi, eh? :P) Vinga, sort i bones idees!



  • Avatare.n.bouEnviat el 20/05/2006 a les 19:35:28
    #8800

    l'as matat! ja veurem que passara...



  • AvatarHermi!!¡¡Enviat el 24/05/2006 a les 21:35:01
    #9015

    Juuuuuuuu!L'has matat!No els hihas donat gaire temps per fer'li ``trapelleries''( no sabia com dir'lis!XD)Que curel k ets !XD

    Uhmmm... com continua ? I ho dels trofeus?I el castig del harry?I la nota dela MacGonagall?

    CRUEEEEEL!!!!!!!!!!!!!!!MAS DEIXAT AMB L'INTRIGA CABLON!

    Cuan l'acabis amb el teu text  i akeells dibuixus ( felicito al dibuixant/a)Feu un llibre !"

    ^^LoVe Monika !




  • AvatarCostaEnviat el 27/05/2006 a les 23:38:56
    #9158

    Eis Roger!!! Com et vaig dir l'altre dia, ja me posat al dia amb el teu FF!! Em faltaven bastants capis per llegir, però esta molt bé!!! 

    Has matat al Dudley? ets cruel...  però... segur que l'has matat? aix... no se... em farà pena itot... amb lo odiós que és...

    Que més... a si! les coses que es comencen a dir s'acaben, no les deixis a mitjes que ens quedem amb el moc! xDD




  • AvatarlunalovegoodEnviat el 28/05/2006 a les 14:54:27
    #9184He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    uau, esta mol b!!   pobre dudley i pobre harry... vaig a llegir me el proxim capitol, e?



  • AvatarHarryHermione PotterEnviat el 12/12/2015 a les 18:20:02
    #26409

    No pot ser! Mai m'ha agradat el Dudley, però això és molt fortcrying.