Dilluns
10
agost


Max: 30.56°C
Mín: 25.56°C


S. 06:54
P. 20:58


Quart minvant
HpConan - 23/06/2011 14:33

Pottermore surt a la llum amb un comunicat de la mateixa autora en què explica de què tracta el projecte Pottermore.

Podeu veure el vídeo aquí i al lloc web del Pottermore. Us traduïm el comunicat a continuació:"Tretze anys després a la publicació del primer llibre de Harry Potter, encara em sorprèn i m'omple de goig la resposta que han rebut les històries. Malgrat que ja s'han conclòs el setè llibre i la vuitena pel·lícula, encara rebo cada setmana centenars de cartes, i els fans de Harry Potter continuen tan entusiastes i imaginatius com sempre. Així doncs, voldria aprofitar per dir-vos gràcies, perquè cap autor no podria imaginar de tenir uns lectors tan meravellosos, diversos i fidels.

M'emociona poder-vos dir que us oferiré una cosa única. Una experiència de lectura en línia com cap altra: el Pottermore. Es tractarà de la mateixa història, però amb algunes novetats crucials. La més important seràs tu.

Tal com l'experiència de la lectura demana que les imaginacions de l'autor i del lector es fusionin per a crear la història, el Pottermore s'elaborarà, en part, gràcies a tu, el lector. La generació digital permetrà gaudir d'una lectura en línia segura i única, creada al voltant dels llibres de Harry Potter. El Pottermore serà l'indret en què els fans de totes les edats podran redescobrir les històries, compartir-les i participar-hi. També serà l'únic lloc on podreu comprar audiollibres digitals i, per primer cop, e-books de la saga de Harry Potter.

Jo també hi participaré, perquè compartiré amb vosaltres informació addicional del món de Harry Potter que fa anys que guardo. El Pottermore es farà públic a partir de l'octubre, però uns quants afortunats podreu entrar-hi abans i ajudar a donar forma a aquesta experiència. Espero que ens vegem aviat."Afegiu un comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina