Dissabte
8
agost


Max: 25°C
Mín: 23.89°C


S. 06:52
P. 21:01


Gibosa minvant
calis - 20/12/2004 02:11

Cada vegada ens arriben rumors més fonamentats de la possible data de publicació del 6è llibre. Amb l'actualització de desembre, Rowling va modificar la seva carta de benvinguda per deixar un matís que portava a pensar que el sisè llibre podria estar ja acabat.

D'aquesta manera, i seguint la tradició dels anteriors llançaments, el gener es donaria una data de publicació i el juny del 2005 ja tindriem el llibre a la venda.

El matís del que he parlat anteriorment és exactament aquest que ens apareix a la carta de benvinguda a la web de JKR on ens explica perquè va decidir crear-la.

El text va passar de: ...where I can give you hints and clues about what's going to happen to Harry next, and where I can announce I've finished book six... and no, that's not going to happen very soon.(Que ve a dir: On podré anunciar que he acabat el sisè llibre...i no, això no passarà aviat.)

A:
...where I can give you hints and clues about what's going to happen to Harry next, and where I can announce I've finished book seven... and no, that's not going to happen very soon.1 comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina

  Re: Rumors insistents sobre la publicació de HBP el juny de 2005
 Per abraham (1 comentaris) enviat el 15/02/2005 14:32

- esta be pero nos'hauria enamorar hermione ambron???


Respon