Divendres
5
març


Max: 12.78°C
Mín: 10°C


S. 08:17
P. 19:48


Quart minvant
Tarry - 31/08/2004 14:05


Mira Nair

Mira Nair ha confirmat avui que Warner Bros. li ha demanat que dirigeixi la cinquena pel·lícula de la saga Harry Potter, Harry Potter i l'Orde del Fènix. Mira Nair, que ha dirigit pel·lícules com 11 de setembre, 11 minuts, 9 segons, una imatge (11'9''01) o París, je t'aime (actualment en procés de preproducció), ha declarat que de moment està valorant la proposta, i que fins dilluns que ve no donarà una resposta oficial.

Com va publicar el passat dia 27 d'agost Cinema em Cena, un lloc web brasiler d'entreteniment, Warner Bros. li hauria proposat a Mira Nair de dirigir la cinquena pel·lícula de la saga, però fins avui no s'ha confirmat oficialment, en una entrevista al diari indi Delhi Times.

En cas que Mira Nair acceptés, seria la primera directora que es faria càrrec de la saga Harry Potter. Els altres tres directors han estat Chris Columbus, que ha dirigit la primera i la segona entrega, Alfonso Cuarón, que es va fer càrrec del Pres d'Azkaban i Mike Newell, que està rodant El Calze de Foc.

L'estrena de Harry Potter i l'Orde del Fènix està prevista per l'any 2007.Afegiu un comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina