Dijous
23
setembre


Max: 24.74°C
Mín: 22.49°C


S. 07:38
P. 19:48


Gibosa minvant
Agatha Black - 11/06/2016 09:16Aquests últims dies, la pàgina web oficial Pottermore ha publicat fotografies dels actors que interpretaran els membres de tres de les nostres famílies preferides: els Potter, els Weasley i els Malfoy.


El passat 31 de maig vam poder veure fotografies individuals d'en Harry (Jamie Parker), la Ginny (Poppy Miller) i l'Albus Potter (Sam Clemmett), així com una fotografia de família. L'1 de juny vam tenir les equivalents fotografies d'en Ron (Paul Thornley), l'Hermione (Noma Dumezweni) la seva filla Rose (Cherrelle Skeete). I el dia 2 van aparèixer les del Draco Malfoy (Alex Price) i el seu fill Scorpius (Anthony Boyle).

Les fotografies s'han pres amb el vestuari original de l'obra de teatre, així que ja ens podem fer una idea de com els veuran els espectadors de l'obra. No se'ns ha escapat el fet que aquests nous uniformes de Hogwarts encara no estan decorats amb els colors de cap de les residències de l'escola de màgia. Sembla que tot i que ja sabem la residència del primogènit d'en Harry Potter (ja que Rowling va anunciar el passat 1 de setembre que en James Potter havia estat seleccionat per a la residència Gryffindor), encara passaran uns dies fins que puguem resoldre debat sobre la residència de la Rose Weasley, l'Scorpius Malfoy i el patidor Albus Severus Potter.

Què en penseu dels actors? Trobeu que se saben ficar dins el cap dels personatges, encara que sigui només per l'expressió en una fotografia? Penseu que l'Albus serà un Gryffindor com el seu germà, o que potser els seus temors es faran realitat i acabarà a Slytherin? Potser anirà a Hufflepuff amb en Teddy Llopin? I la Rose, serà una Gryffindor, o el seu pare l'haurà de desheretar tal i com va prometre a l'epíleg de Les Relíquies de la Mort? Continuarà el la tradició familiar l'Scorpius Malfoy?

Podeu veure la resta de fotografies a la página de Potter o a la seva página de Facebook: https://www.facebook.com/pottermore/?fref=ts2 comentaris


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina

Avatar  Re:
 Per HarryHermione Potter (18 comentaris) enviat el 01/07/2016 16:03

- Fins que no els
haguem vist actuar,
no sabrem si es
saben posar en el
seu paper o no,
però espero que si.
I també espero que
l'Albus i la Rose
vagin a Gryffindor,
però segurament no
serà així, però mai
se sap
Think
I crec que
l'Scorpius haurà
sortit igual que
son pare.

A veure com queda
la cosa Laughing


Respon   

Avatar  Re:
 Per Marc piju (14 comentaris) enviat el 26/07/2017 01:47

- El llibre és xulo però segur que la obra de teatre es més
emocionant


Respon