Dijous
23
març


Max: 15.42°C
Mín: 11.63°C


S. 07:48
P. 20:07


Nova visible
hpkarina - 05/11/2015 13:23


Cartell de la pel·lícula (BlogHogwarts)

Ja han arribat les primeres imatges de la pel·lícula Bèsties fantàstiques i on trobar-les de la mà d’Entertainment Weekly i només un dia després de la publicació del cartell.


A poc a poc ens van arribant notícies de la pròxima pel·lícula del màgic món de Harry Potter. Aquesta vegada es tracta de vuit imatges promocionals publicades per Entertainment Weekly i que podeu veure en aquest enllaç. Les imatges ens mostren un Eddie Redmayne completament caracteritzat i amb la seva vareta. Les fotografies, a més de presentar-nos al protagonista de la pel·lícula, també ens mostra unes quantes escenes de darrere les càmeres amb més personatges. En els diversos fotogrames podem apreciar, d’una banda, que Ernest sembla un poc perdut a Nova York, ja que encara va amb la maleta a la mà i és possible que just acabi d’arribar al nou continent. D’altra banda, també el veiem interactuant amb dues noies, una morena i una rossa, que deuen ser els dos personatges femenins dels quals ja hem parlat en notícies anteriors. Per últim, també trobem una imatge on apareixen Ernest, les dues noies i el que se suposa que serà el dolent de la pel·lícula.

D’altra banda, tan sols un dia abans, va aparèixer per primera vegada el cartell de l’esperada pel·lícula, que tot i que recorda al de les pel·lícules de Harry Potter, no és exactament igual. A Pottermore, van publicar una entrada especial en la qual el dissenyador explicava uns quants secrets darrere del disseny d’aquest cartell (aquí en teniu un resum en castellà). Al blog deia que la intenció era que quan els fans veiessin el cartell, els recordés al de Harry Potter, ja que prové del mateix món, però que al mateix temps es notés que era una història completament diferent.

(EDITAT) Per últim, s'ha fet pública la trama de la pel·lícula. Tal i com podem llegir al web Sandiegored.com (aquí teniu l'article en anglès), "l'excèntric zoòleg màgic, Ernest Salamàndric, va a Nova York amb la seva nova maleta. Aquesta maleta és un d'aquests aparells màgics que per dins és molt més gran i on hi ha una gran diversitat d'hàbitats on guarda la seva col·lecció de bèsties màgiques estranyes i perilloses que ha recollit dels seus viatges arreu del món. El zoòleg descobreix que la comunitat americana de mags, aterrida, s'amaga dels muggles (coneguts com a No-Maj als Estats Units) i descobreix que l'amenaça d'una revelació pública és molt més gran que al Regne Unit. Bèsties Fantàstiques explica la història del que passa quan aquest hàbil mag anglès viatja a la "magofòbica" Amèrica i diverses criatures, algunes de molt perilloses, s'escapen de la seva maleta". 

Què en penseu vosaltres? Han aconseguit l’efecte desitjat? I les imatges de la pel·lícula? Què vos semblen? I què dieu de la trama? És el que us esperàveu?

Bèsties fantàstiques i on trobar-les s’estrena el novembre de l’any 2016 i la dirigeix David Yates.  1 comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina

Avatar  Re:
 Per Marc piju (14 comentaris) enviat el 26/07/2017 01:40

- No aura una segona
part d'aquí uns
anys


Respon