Dissabte
13
juliol


Max: 27.79°C
Mín: 24.15°C


S. 06:28
P. 21:25


Quart creixent
Antares_Black - 10/09/2015 13:29


(A dalt) Richard Harris. (A sota, d'esquerra a dreta) Stuart Townsend, Stephen Moyer, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch i Tom Hiddleston

Com és sabut, el 18 de novembre de l'any que ve 2016, s'estrenarà la primera pel·lícula de la trilogia de Bèsties fantàstiques i on trobar-les, l'spin-off de Harry Potter. The Eye, de l'espai noticiari digital FASHION&STYLE, ha publicat aquest agost un article suggerint cinc actors que podrien interpretar el jove Dumbledore.


       Sabem que no hi ha cap possibilitat que en Harry Potter aparegui a la trilogia. Aquesta notícia no ens ha de sorprendre, atès que tindrà lloc seixanta anys abans que el nen que va sobreviure nasqués. Tanmateix, hi ha un altre bruixot molt conegut que podria aparèixer-hi (juntament amb l'Ernest Salamàndric, que interpretarà Eddie Redmayne): l'Albus Dumbledore.

       Malgrat que les pel·lícules de Bèsties fantàstiques i on trobar-les se situen a la ciutat de Nova York, el britànic Dumbledore va escriure un pròleg al llibre de Salamàndric, per tant hem de suposar que tenien una bona relació ―i qui no ens diu que el futur director de Hogwarts no podria fer alguna aparició en algun punt de la trilogia?

       En els llibres es descriu Dumbledore com un home alt i prim, amb uns ulls blaus i penetrants, i rondaria els quaranta anys quan té lloc la primera pel·lícula de la trilogia. Encara que podria semblar que tots els actors britànics ja han participat a les pel·lícules de Harry Potter, The Eye n'ha trobat alguns que podrien agafar el paper del jove Dumbledore. Tot seguit els enumerem:

 

1- STUART TOWNSEND

       Igual que Richard Harris i Michael Gambon, que van interpretar Dumbledore, Townsend, de quaranta-dos anys, també és irlandès. Hi va haver rumors que el seleccionarien pel paper d'algun personatge de la sisena pel·lícula, El Misteri del Príncep, però evidentment no van resultar certs.

 

2- STEPHEN MOYER

       Pot ser sorprenent que l'actor (Stephen John Emery) de quaranta-cinc anys sigui realment britànic, perquè va interpretar un personatge de True Blood amb un fort accent de Lousiana (sud dels Estats Units). La revista The Eye va assegurar que sortir a Harry Potter li donaria molts punts davant dels seus fills amb Anna Paquin.

 

3- RICHARD ARMITAGE

       Després de la seva actuació estel·lar en el paper de Thorin a la trilogia d'El Hòbbit (premi Saturn al millor actor de repartiment, 2015), l'actor de quaranta-quatre anys no és pas un novell en el món de les pel·lícules fantàstiques (i no seria la primera vegada que duria perruca i barba). A més, ell té les característiques d'alt, prim i ulls blaus, i podria interpretar el savi bruixot amb la silenciosa dignitat que caracteritza en Dumbledore.

 

4- BENEDICT CUMBERBATCH

       Aquest actor de trenta-nou anys també forma part del repartiment d'El Hòbbit (Smaug, el drac; i el Nigromàntic) i, com Armitage, és també alt, prim i té els ulls blaus. Fins i tot, té els cabells rogencs, igual que Dumbledore quan era jove. També sabem que Cumberbatch té experiència en la interpretació de personatges hiper-intel·ligents, com ara Sherlock Holmes (sèrie de televisió Sherlock) o Alan Turing (The Imitation Game).

 

5- TOM HIDDLESTON

       Hiddleston té trenta-quatre anys, si fa no fa deu anys menys que la resta d'actors d'aquesta llista, i només és un any més gran que Redmayne. Tanmateix, és l'actor predilecte per The Eye. Fins i tot, l'actor ha dit que li agradaria formar part de l'univers de Harry Potter. A més, pel que hem vist a Only Lovers Left Alive, The Eye afirma que els cabells llargs li estan prou bé. La revista afegeix que, si bé, Hiddleston és molt jove per aquest paper, també Redmayne (que ja és oficial que ha estat seleccionat pel paper de Salamàndric per la mateixa Warner Bros) té un aspecte ben jove.

 

Qui serà finalment l'escollit?


-----

Font: The Eye, FASHION&STYLE

http://www.fashionnstyle.com/articles/71653/20150824/fantastic-beasts-cast-tom-hiddleston-4-other-actors-who-could-play-dumbledore-in-2016-film.htm4 comentaris


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina

Avatar  Re: Cinc possibles Dumbledore
 Per hpkarina (13 comentaris) enviat el 10/09/2015 14:13

- Renoi!! La veritat és que seria
interessant veure un Dumbledore jove!
Sempre l'hem vist com un senyor major
molt savi, veure'l de jovenet i amb
menys experiència seria interessant!

Pel que fa als actors, tot i que sóc
gran admiradora de Hiddleston i de
Cumberbatch, crec que a Armitage li pega
més, no sé per què, em recorda més a
Dumbledore xD


Respon   

Avatar  Re: Cinc possibles Dumbledore
 Per Antares_Black (13 comentaris) enviat el 10/09/2015 16:05

- Així t'avens a les meves!!

No sóc fan de Hiddleston (de fet, abans d'escriure la notícia, amb prou feines sabia qui era). Però, tot i que també m'agrada moltíssim Cumberbatch (i no va ser pas de seguida), preferiria que el paper l'agafés Armitage!

Ja no parlo de l'aspecte semblant (alt, ulls blaus...), sinó perquè crec que és un actor que ha demostrat poder interpretar papers prou diferents i és molt entregat. Quan actua deixa de ser ell mateix i esdevé el personatge. I la seva veu ens faria vibrar a tots, de debò...

Crec que el llistó que van deixar Richard Harris i també Michael Gambon és prou alt. Hauria de ser algú que es trobés a l'alçada. És cert, que no puc parlar gaire gens dels altres tres. No els he seguit mai gaire. Però jo aposto per l'Armitage.

Cal que sia algú que s'estimi el personatge... És complicat trobar algú que satisfaci tothom, i més quan es tracta dun personatge que coneixem i que, a més, ja ha estat interpretat anteriorment...

Podríem obrir un fil per parlar del repartiment de la pel·lícula... Les opinions dels fans sempre es tenen en compte.

Antares


Respon   

Avatar  Re: Cinc possibles Dumbledore
 Per Agatha Black (13 comentaris) enviat el 28/09/2015 09:22

- Doncs a mi Qui
m'agrada més per a
aquest paper és en
Cumberbatch, però
la veritat és que
no em faré
il·lusions, perquè
ja he vist que , a
banda del
protagonista, no
están agafat actors
de gaire renom. Amb
les dues noies ja
vaig veure una mica
com anava el tema,
tenien a dues
actrius molt bones
al punt de mira i
al final es van
decantar per les
més desconegudes.
Que no em queixo,
que potser són
genials, però em
dóna la sensació
que s'han deixat el
pressupost amb
l'Eddie Redmayne...


Respon   

  Re: Cinc possibles Dumbledore
 Per JamesCr (4 comentaris) enviat el 26/01/2016 00:43

- Jo estic amb l'Agatha Black, Benedict
Cumberbatch si us plau, Sherlock, The
imitation game...


Respon