Dijous
23
març


Max: 15.42°C
Mín: 11.63°C


S. 07:48
P. 20:07


Nova visible
hpkarina - 14/07/2015 16:47Ja s’han fet oficials dos noms més per a la pel·lícula de Bèsties fantàstiques. El paper de Jacob, antagonista d’Ernest Salamàndric, se l’ha quedat l’actor nord-americà Dan Fogler, mentre que l’actriu Alison Sudol interpretarà a Queenie, la germana petita de Tina (Katherine Waterston). 


Fa unes setmanes vam parlar dels possibles actors que donarien vida als principals personatges de la pel·lícula i ara ja tenim el repartiment complet (almenys dels personatges que coneixem). D’una banda, s’ha donat a conèixer que l’actor i còmic nord-americà Dan Fogler interpretarà al dolent de la pel·lícula, Jacob—qui, a més a més, serà muggle, segons les últimes declaracions. De l’altra, Katherine Waterston ja té germana fictícia: Alison Sudol. Ambdues faran el paper de germanes que es creuen a Nova York amb el zoòleg màgic interpretat per Eddie Redmayne.

Continuem afegint més noms a la pel·lícula sense oblidar-nos d’Ezra Miller, que encara no sabem quin paper farà. Coneixíeu aquests actors? Què en penseu? Us agrada que siguin actors “poc coneguts” (exceptuant a l’Eddie) o  haguéssiu preferit que fossin actors més famosos?2 comentaris


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina

Avatar  Re: El repartiment es va tancant
 Per Unapersona (8 comentaris) enviat el 16/07/2015 21:47

- Ni idea de qui són aquests actors... però això no vol dir que sigui dolents! Si els han triat és per alguna cosa i potser gràcies a aquesta pel·lícula es faràn més famosos.


Respon   

Avatar  Re: Re: El repartiment es va tancant
 Per HarryHermione Potter (18 comentaris) enviat el 11/08/2015 10:46

- Tens raó, esperem que interpretin bé els personatges


Respon