Divendres
14
maig


Max: 18.89░C
MÝn: 15░C


S. 06:31
P. 21:03


Nova visible
hpkarina - 12/07/2015 16:13Entre les novetats d’estiu de Norma Editorial, ens trobem amb una sorpresa anomenada “El gran libro de los luagares mágicos de Harry Potter”, de Jody Revenson. Es tracta d’un complement a un altre llibre ja publicat pel mateix autor anomenat “El gran libro de las criaturas de Harry Potter”.


Tal i com informen a la pàgina Cinemascomics, una de les novetats d’aquest agost de l’editorial Norma Editorial és un nou llibre de Jody Revenson sobre el món de Harry Potter—qui ja té publicat també a Norma Editorial una guia de les criatures màgiques de Harry Potter i com es van portar a la gran pantalla. Es tracta d’un complement d’aquesta primera obra on l’autor repassa els decorats i les localitzacions que es van crear i utilitzar per a rodar les pel·lícules del jove mag, des del castell de Hogwarts fins al ministeri de Màgia. A dins del llibre podrem trobar tant fotografies com anècdotes del rodatge.

Què en penseu d’aquests nous llibres? Ja coneixíeu el primer, “El gran libro de las criatures de Harry Potter”? I què us sembla?2 comentaris


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pÓgina

Avatar  Re: Ara va de decorats
 Per Potter_granger (4 comentaris) enviat el 12/07/2015 19:17

- Penso que pot estar molt bÚ, per˛ no
coneixia el primer.


Respon   

Avatar  Re: Re: Ara va de decorats
 Per HarryHermione Potter (18 comentaris) enviat el 11/08/2015 10:32

- Hola Potter-granger
Jo tampoc no el coneixia, i aix˛ que sempre estic buscant coses
de Harry Potter !!!


Respon