Dimarts
7
juliol


Max: 28.33░C
MÝn: 25░C


S. 06:24
P. 21:28


Gibosa minvant
hpkarina - 21/03/2014 11:47


Portada feta per Jonny Duddle

Recentment, l’editorial Bloomsbury —encarregada de les edicions de Harry Potter angleses— ha anunciat que va a llançar una nova edició de la col·lecció de Harry Potter amb un canvi de portada. 


Recentment, l’editorial Bloomsbury —encarregada de les edicions de Harry Potter angleses— ha anunciat que va a llançar una nova edició de la col·lecció de Harry Potter amb un canvi de portada. L’artista escollit per l’editorial i Rowling és Jonny Duddle —conegut pels seus llibres il·lustrats The Pirate Cruncher i The Pirates Next Door, ambdós premiats— que confessa: “estic realment emocionat de començar a treballar amb aquests meravellosos llibres. No podria haver demanat una feina millor. És emocionant, intimidant i una responsabilitat molt gran. Només espero que les meves il·lustracions reflecteixin fidelment els personatges i el món que J.K. Rowling va crear”.  Duddle dissenyarà la portada, la contraportada i el llom dels llibres d’una edició que s’espera que es publiqui l’1 de setembre d’aquest mateix any —els set llibres de cop—.

A més a més, a la contraportada, hi trobarem una biografia ampliada de l’autora i detalls de Pottermore. I no són l’única diferència, l’editorial també ha anunciat que es tracta d’una edició restaurada que té la intenció de crear una experiència lectora dirigida als nens de les pròximes generacions. Encara es desconeixen quin tipus de canvis es duran a terme, ara per ara, ens hem de conformar amb la portada del primer llibre.

Però aquesta no és l’única notícia quant a noves edicions dels llibres del jove mag i és que el passat desembre la mateixa editorial va anunciar que havia decidit publicar una sèrie de llibres de Harry Potter il·lustrats que té com a data de publicació del primer llibre —Harry Potter i la pedra filosofal— la tardor de 2015. Es tracta d’una edició il·lustrada a tot color per Jim Kay que estarà disponible tant en format de llibre electrònic com en format paper i de tapa dura.

I per si això no fóra suficient, ens avancen que a la fira del llibre de Londres, a l’abril, s’anunciaran nous plans emocionants per a Harry Potter. Esperem que totes aquestes novetats arriben també aquí!

Aquí teniu els enllaços per a les notícies en anglès: 

Bloomsbury

HypableAfegiu un comentari


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pÓgina