Divendres
5
març


Max: 12.78°C
Mín: 10°C


S. 08:17
P. 19:48


Quart minvant
HpConan - 03/07/2007 20:40

La première a Londres d'Hp5 s'ha emès en directe per Yahoo i Hp.com. Ja s'ha acabat, i aquí us portem el reportatge amb tots els passos de la première.

ACTUALITZACIÓ: Com va passar amb la première d'Hp4, a Yahoo estan repetint una vegada i una altra la première. Així que si us la vau perdre, en teniu més oportunitats!


Una reportera entrevistava en directe els actors i demés. Arribaven en cotxe (i de seguida venia algú per tapar-los amb un paraigua... ^^' Però cal dir que tant el Daniel Radcliffe com la Imelda Staunton, han estat molta estona aguantant-los ells mateixos) on hi havia un decorat d'una cabina telefònica. Més endavant la reportera els entrevistava al Hall de la Conselleria, amb tot de llars de foc que cada dos per tres espetegaven, treien foc verd, i d'on apareixien Cavallers de la Mort. Avançaven la catifa vermella fins arribar a un arc, que figurava o la sortida de la Conselleria d'Afers Màgics o bé... l'arc misteriós XD Allà els esperava la premsa i tot de fans cridant com bojos. xD

- Primer ha parlat el Rupert. Reia molt (tot de hehe), i no parava de dir absolutely, yeah, yeah, surely i definetely. No n'he pogut treure res de clar.

- Després han entrevistat al Daniel. Se'l veia molt emocionat i no parava d'encallar-se dient it's it's it's i ya know. Li pregunten sobre si creu que morirà i diu, en clau d'humor, que el Harry serà el rei del món. També diu que si tingués un poder faria parar la pluja.

- L'Emma, tocant-se cada dos per tres els cabells, he estat incapaç d'entendre-la XD Ha agraït a crits que la gent sigués tan pacient d'esperar-los sota la pluja (mentre ella està sota un paraigües...). Es nota que li han tret els ferros, i llueix les dents per a totes les càmeres.

- L'Evanna Lynch (Luna) ha sortit del cotxe tot vergonyosa i saludant flipant amb la mà. Massa pintada però molt Luna xD

- Entra la Katie Leung (Xo Xang) amb família inclosa. Firmant alguns autògrafs se li cauen les llibretes a terra ^^'

- Entra la Bonnie (Ginny Weasley), lluint un vestit horrible i una cara cada cop més amb forma de pa de pagès. El Tom Felton, de mentres, signa autògrafs.

- Entra l'Alan Rikman amb tota la família. Al mateix temps, el Matthew Lewis (Neville), amb unes pintes de House (per la barba) que no se les aguanta, és entrevistat. Res de rellevant, només que hi ha un moment que talla l'entrevista per diu: És el meu eco? Que estrany! També diu que està molt content que li hagin deixat fer (?) aquest paper que ha madurat tant.

- La Katie Leung és entrevistada. Diu que l'escena del petó l'ha fet unes 20 o 30 vegades. L'Evanna Lynch després parla sobre com n'és d'increïble això de la première.

- Apareix més gent. La Imelda triomfa entre els fans. La gent demana autògrafs a qualssevol que passi per la catifa vermella, tot i que no se sàpiga qui és...

- Entrevisten al David Yates. Res de nou: és fantàstic treballar amb tot l'equip...

- Entrevisten l'actor que fa de Vernon. Diu que li encanta aquest món i que considera que el carrer Privet núm.4 és casa seva.

- La Imelda (Umbridge) diu que el seu personatge és rosa i encantadora... I que potser és fins i tot pitjor que en Voldemort.

- La Bonnie Wright diu que el seu personatge s'ha enfortit i que ja no és només la germaneta petita. Quan la presentadora diu que la Xo serà aigua passada i que serà l'enveja de totes les noies del món, ella riu.

- L'actor que interpreta al Flitwick, tot emocionat, diu que les premières d'Hp són molt grans, i que espera que a la pròxima hi pugui sortir. Sap que als llibres sí que surt, però diu que no se sap mai en les pel·lícules.

- La Fiona Shaw (Petúnia) diu (amb un toc irònic) que en el fons el seu personatge es preocupa pel Harry i que és un personatge fantàstic.

- La Rowling arriba acompanyada del seu marit, firma molts llibres, però també molts fans es queden sense. S'havia especulat molt sobre si vindria o no, perquè a la première d'Hp4 no hi va assistir.

- Entrevisten a l'actor que fa de Filch i als germans Pheps (Weasley), que no paren de riure. Un diu que ja ha vist la pel·lícula i, l'altre, que encara no.

- Entrevisten per fi a la Rowling. Considera magnífiques i acuradíssimes les interpretacions de l'Umbridge i la Luna. Assegura que segueix veient els seus personatges tal i com els havia imaginat, sense influència per les pel·lícules. També recorda que el setè és el seu llibre preferit, tot i que sempre havia dit que mai no n'havia tingut cap, de preferit.

- Incomprensiblement, el Daniel firma una imatge promocional d'Hp a l'Alan Rikman, i l'Alan firma un gran llibre groc al Daniel...

- Arriben l'actriu que fa de Parvati Patil i l'Helena Bonham Carter (Bel·la), tota despentinada i amb un vestit molt freaky.

- L'actor que interpreta el Kinglsey Shacklebot és entrevistat. Bromeja dient que fa molt bon temps, igual que el que fa al Carib. Diu que el seu personatges té poders i que és molt guay. Insinua a la presentadora si vol que li mostri els seus poders...

- La Rowling segueix firmant, i firma a tot un grup de discapacitats.

- Entrevisten a l'Helena, qui assegura que és una gran fan dels llibres. Parla sobre el seu vestuari: la volien posar en una mena de bossa, però ara està molt contenta pel seu vestit negre. Fa molta broma sobre els seus traumes, i s'espanta exageradament els dos cops que apareixen amb un espetec per la pols migratòria Cavallers de la Mort rere seu (i afegeix: I jo sóc un d'ells!).

- Parla en Robbie Coltrane (Hagrid). Sobre el futur del Hagrid, diu que se'l veu amb una barqueta, tot navegant per les costes d'Escòcia amb la seva enamorada.

- L'actor que fa de Seamus Finnigan es presenta amb una noia força alta que no diu gaire cosa. Ell assegura que és un plaer treballar amb el Dan, l'Emma i el Rupert, per dir tres noms. tot això, ple de ya knows.

- La Rowling i el seu marit es fan fotos davant la premsa. També ho fan l'Helena Bonham Carter amb el seu marit, Tim Burton.

- El Jimmy (Crabbe), tot gran i amb reflexos de bigoti, diu que rodar és molt divertit (noti's la introducció de la paraula fun cada dos segons i mig), i que entre rodatge i rodatge, juguen.

- Parla en Brendan Glesson (Murri), i parla sobre la 'màgia' del seu maquillatge. L'actor que interpreta el Mauch Fill és present com a convidat, tot i que no surti a la pel·lícula.

- Fan mil i una fotos al Daniel Radcliffe davant dels cinemes ODEON (on es projecta la pel·lícula) i, quan finalment hi entra, la presentadora ja clou la retransmissió. Tothom ja està veient la cinquena pel·lícula...

Harry Potter i l'orde del Fènix es projectarà als nostres cinemes l'11 de juliol!2 comentaris


Per enviar un comentari has d'estar registrat a la pàgina

Avatar  Re: Première d'Hp5!
 Per Padfoot (55 comentaris) enviat el 03/07/2007 23:17

- [fan histèrica]
Danieeeeeeeeeeeeeeel Danieeeeeeeeeeeeeeeeeeel pleaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeee
[/fan histerica]

xDDDDDDDDDDD

Les notis tornen a ser a daaaaaaaaalt!!

HpConan poweeeeeeeeeeeeeeeer xDDDDDD


Respon   

Avatar  Re: Première d'Hp5!
 Per Rowena (6 comentaris) enviat el 09/07/2007 12:33

- Uala!! No me l'he pogut tragar tot... Però... Que guai!!
Al prinicipi de tot, tothom cridant: RUPEEERRT!! i quan per fi callen i jo respiro tranquil·la sento: EEEEMMMMAAAAAA!!! T_T

En fi... què canviat el Neville! I m'encanta la Helena (el seu modelet no tant xD)


Respon