El perfil de Agatha Black
Usuari Agatha Black
Registrat a 01 de Juliol de 2008
fitxers penjats 11
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Agatha Black
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Agatha Black

21/08/2019 a les 11:13Hola!

Vale, primer et comento els dibuixos en si: Són superxulos! El que més m'agrada, per això, són els peons del Cavallers de la Mort, perquè les màscares estan BRUTALS. També vull destacar que tothom és súperreconeixible, així que Kudos! Els detalls estan impecables. (Només per ser una mica esgarriacries: al llibre la Ginny té els ulls marrons. Però com que la Bonnie Wright de la pel·li els té blaus, ja serveixen ) M'agraden molt tots els detalls que has posat: els que tenen els cabells desendreçats (Harry, hermione, etc. en contrast amb la resta), les diferents formes de les ulleres, els rabes de la Luna, el barret de la McGo, que és genial... molt molt bé.

Ara, pel que fa a les posicions. Entenc el que has volgut per però... veig un problema amb els Malfoy, per exemple. Tant els pares com el Draco comencen en un bàndol i acaben a l'altre, per tant no li acabo de trobar el sentit que estiguin eseparats. De fet, si alguna qualitat redemptora té la família Malfoy és que s'estimen molt entre ells, com a família. No estarien en cap moment en bàndols oposats... imagina't si en algun moviment la Narcisa hagués de matar el Draco... ouch, no? XD PERÒ entenc que no hi ha gaire villans fàcilment reconeixibles a la història, i que si treus els Malfoy dels villans, al Lado Oscuro li falta gent. Jo potser hagués posat en Draco en comptes del basilisc (només una idea). És clar que aleshores falta algú al costat dels bons... no sé, potser s'hi podria posar la Cho (perquè no té sentit posar-hi només a un dels besson o bé només al Dean o al Seamus... crec que jo em decantaria per la Cho).

El meu altre problema evidentment és l'Snape. Nope, nope, not your place, you bitch. Saps quina és la llàstima? Que en el joc d'escacs no hi hagi una peça que sigui "espia" que jugui pels dos bàndols. Per aquesta posició seria perfecte. Però, com els Malfoy, també ha estat a tots dos costats... el que passa que els Malfoy han estat molt més temps al dels dolents, mentre que ell seria un 50/50. Entenc per què l'has posat on l'has posat, i està bé. Però a mi personalment no m'agrada. Jo abans hi posaria, no sé, la Tonks, per exemple. O si vols mantenir-hi els professors, doncs l'Ull-foll?

I el Dobby potser és massa petit per úna posició de figura "gran", però eh, no el treguis pas! Si cal, l'enfilem a un cavall i llestos, que el Dobby mola!

Però vaja a part d'aquests dos detalls meus. em sembla suuuuuupercuqui, felicitats!