frubbsulce's profile
Username frubbsulce
Joined Feb 24, 2021
files uploaded 3
Last uploaded file
Click to see all uploads by frubbsulce
Last comment
Click to see all comments made by frubbsulce

06/09/21 at 19:36Hola! M'ha portat bastant temps (crec que un mes, més o menys), però aquí tenim la tercera generació! Bé, una part, són massa gent com per fer-los cabre tots. Representa que estan en algun dinar, la Setmana Santa o l'estiu després de l'epíleg, al Cau, a casa els seus avis.

A veure, hi ha moltes coses a comentar. El James està encenent petards (sí, dins de casa, mala idea, intenteu explicar-li a ell XD) i la Lily pren exemple, clar que sí. Vaig tenir una crisi perquè no sabia quina roba posar-li, porta una samarreta d'unes colònies o algo i uns texans curts. La Rose i l'Albus estan jugant a algun joc, que no sé quin és. Sí, els hi podria haver donat un Monopoly i andando, però em vaig complicar la vida i tenen aquesta mena d'Oca màgica, però no he pensat com s'hi juga.

L'Arthur i la Molly tenen penjats els dibuixos dels seus néts, són ells, el Cau i uns regals amb globus. I arribem a les plaques de delegats i similar. Si feu zoom veureu que també hi ha les inicials del propietari de la placa. També hi han les de l'Hermione, el Harry i el Teddy, perquè crec que l'Arthur i la Molly, que consideren el Harry i l'Hermione fills seus, voldrien exposar-les amb els premis a casa seva, i el Teddy també és pràcticament de la família, o sigui que allí estan. De la placa del Harry a les del Teddy canvien, perquè vaig pensar que quinze anys més tard, i amb un canvi de director, les haurien canviat, no és perquè siguin d'una altra residència.

I crec que no em deixo res!