Lof's profile
Username Lof
Joined Jul 20, 2019
files uploaded 0
Last comment
Click to see all comments made by Lof

08/07/19 at 01:19Hi there!

Ostres doncs que bé que t'agis animat a fer-ho public. A part que el tema dels escacs sempre m'ha agradat, aquestes peces estan molt currades! Encara recordo jocs d'escacs amb les figures de bola de drac Z haha estaven bé, però aquestes de HP les superen crec jo! I encara més si hi afegim el tauler que has fet per jugar-hi.

«A veure si endivineu qui són tots els personatges i per què estan en aquesta posició!»

Doncs no sé si l'Antares ha endavinat els personatges corresponents a cada peca en la imatge que ha penjat, perquè n'hi havia algun que no reconeixia. La torra "sirena". No acabo d'entendre que hi pinta una sirena al bàndol de les forces del mal i per què? El vespral tampoc l'havia identificat, tot i que jo no diria que els vesprals siguin dolents, no? Recordo un fragment dels llibres on la Luna els defensa dient que la gent sol associar els Vesprals a la mala sort, accidents o alguna cosa semblant (no ho recordo exactament). Però diu que tot això són bestieses. És clar que la credibilitat de la Luna no és massa alta haha, almenys des del punt de vista de l'Hermione i companyia. No sé si volies quadrar el número d'animals per banda o què, tot i que no anomenaria "animal" a cap centaure en ma vida! Amb el caràcter que gasten seria jugar-se el coll! A part d'aquests dos, la resta si que em quadra tot.

La posició et refereixes a per quina raó estàn assignats a cada peca? Això seria molt complicat d'endevinar i molt sujectiu de cada persona crec jo. En Voldemort ila Bel.latrix de rei i reina si que és el mes normal. El Dumbledore de rei també, tot i que de reina no veig clar la McGonagall. Es clar que és un personatge important, però no li veig aquella força i aura de la Bel.la. Fins i tot podriem discutir si la senyora Weasley no podria ser apta pel lloc, per com es cuida del Harry i fa anar les coses a l'hora per a la familia. Però bé, a part d'aquestes dues no veig ningú més apte, així que està bé!

La torra se suposa que és la peca més forta desprès de la reina. Trobo un gran encert la Nagini i el Hagrid. En Firenze i la sirena ja no les veig gens clares per aquest rol, però tu decideixes!

Entre alfil i caball sempre s'ha discutit quina peca és més important. Jo crec que el caball pel seu moviment més imprevisible i que dona peu a moltes combinacions, mentre que l'alfil només pòt anar en diagonal. Però la veritat que mai sabia si estava fent un bon negoci al fer un canvi de peces amb aquestes. Depèn de la partida suposo. Tot i així, pel fet que posis l'Snape i el Harry sobretot, i l'Hermione i el Lucius d'alfils, això em diu que consideres els alfils més importants que els caballs (o m'equivoco?). Jo els veig més de torres uns personatges tant importants, però bé!

Els caballs són una mica "under-powered", a excepció del Ron! El Becbrau, un vespral i el Draco Malfoy xD! M'ha fet certa gràcia trobar el Draco per sobre d'altres cavalleras de la Mort consagrats. Que és el que serien els peons: cavallers de la Mort. Els del bàndol den Harry estàn molt ben trobats! L'antiga generació i els amics del Harry. M'he fixat que el James i el Harry són exactament iguals a excepció del color d'ulls! Clavats! Estàn bé els peons, però mai estaria de més afegir-hi el Dudley per fumer un bon "un-dos" com diuen al cinquè llibre i repartir llenya haha es conya.


El meu preferit és clarament la Luna. Sempre tant divertida i honesta. També em genera simpatia per les burles dels seus companys. A més a més és molt autèntica i guai. Luna for ever!

El Dumbledore també em va agradar sempre. La Rowling el va saber fer anar molt bé, amb una sensació de misteri constant. Que sap moltes més coses de les que diu. Sempre apareix en moments clau per explicar misteris, contestar preguntes, etc. Sempre sap que s'ha de fer com a la cova de l'horricreu. Crec que és el típic personatge OP (over-powered) que ho sap tot i a sobre és educat, atent, molt intel.ligent i poderós. Sempre movent els fils en segon terme. El trobo molt Slytherin.


Si et referies a l'estil, dir que m'agraden l'Hermione, la Bel.latrix i la Luna per sobre dels altres. Bàsicament pels cabells més irregulars.

I aqui ho deixo va, ens veiem!