Unapersona's profile
Username Unapersona
Joined Apr 08, 2015
files uploaded 4
Last uploaded file
Click to see all uploads by Unapersona
Last comment
Click to see all comments made by Unapersona

09/11/19 at 20:45Hola! M'agrada molt com ha quedat! De fet els plimpis, en un principi, me'ls imaginava d'un color més verdós o blavós que marró... suposo que la meva versió i la de l'Antares m'han "corromput" hahaha El cas és que la textura de les aquarel·les queda molt bé. Suposo que és una tria d'estil lògica, tenint en compte que són animals aquàtics.

Mola molt veure la interpretació de cadascú, en detalls com la situació de les potes, el número d'aletes, etc. Els teus també tenen molta cara de peix (cosa lògica), i aquesta mena de llavis que els hi has fet els hi queden bé, trobo.

Inicialment havia interpretat el plimpi de baix a l'esquerra com estant assegut sobre un inflable d'aquests de piscina, com prenent el sol, i m'havia fet molta gràcia! la teva explicació ho fa més seriós, però per altra banda el dibuix es converteix en una mostra de totes les posicions que poden prendre els plimpis.

Els plimpis chibi són molt cuquis! I el que té les potes lligades m'ha fet molta gràcia, sembla que s'estigui cargolant de riure!

Bé, molt bona feina. Em serà difícil decidir-me...