El perfil de Mercè Granger
Usuari Mercè Granger
Registrat a 25 de Octubre de 2013
fitxers penjats 2
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Mercè Granger
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Mercè Granger

25/05/2019 a les 14:26Uff.

Hola.

Sí, sé que he estat desapareguda. Sí, sé que segurament he deixat moltes coses pendents en la web. Em sap greu. Però bueno, tampoc és que aquests mesos hagi tingut temps per fer gaire.

Basta de rollos. L'altre dia estava amb febre i a més se n'havia anat l'internet del pis i com que no tenia res millor a fer vaig obrir el Photoshop, per primera vegada en... cinc mesos? I aquest n'és el resultat. Sincerament, n'estic una mica orgullosa xd Per això el penjo (Em sento molt rara penjant-ho aquí, com si estigués fent alguna coda prohibida xd Però tampoc fot molt a una carpeta del meu ordinador oblidat).

És lícit publicar-ho perquè és un personatge meu, oi? xd És la Candy, o sé si la recordareu... Com he dit, estava sense connexió i vaig haver de tirar de les fotos que ja tenia guardades a l'ordinador, no comptava amb moltes opcions xd La lletra correspon a El Relámpago de l'Amaia (la guanyadora de Operación Triunfo 2017). Sí, sé que és una lletra molt... peculiar, ho podem dir així. A jo m'agrada bastant l'Amaia (però molt més l'Alfred *-*) i la cançó d'alguna manera m'inspirava. El noi que hi surt per allà tampoc està per casualitat, hi ha una història però crec que me la quedaré per jo mateixa, almenys de moment.

Els motius florals que hi ha tampoc són casualitat, Són bastant recurrents en els gràfics, però al mateix temps surten al videoclip de la cançó; a més és un element que relaciono molt amb la Candy. Seguint amb el videoclip; he fet una variació del mateix gràfic, però amb una gama cromàtica més fidel a aquest, per si el voleu veure.

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=6PXrsTQENMI
Gràfic: https://i.imgur.com/DjKJiB3.png

Dit això, retorno a la meva cova. A veure si puc rascar un poc de temps lliure amb més freqüència i em passo a tocar un poc els nassos.

Un petonet <3

UPDATE: Val, ara ho veig des d'un altre ordinador i no m'agrada gens ._. Crea que és cosa que els tons canvien lleugerament segons l'ordinador, a és el gràfic està pensat per pantalles mitjanament grosses... Esper que el veieu bé