Home > FanArt > Avatars
Els alumnes de Ravenclaw
El Retorn dels Black: Avatars.
Els alumnes de Ravenclaw del curs de l'Altaïr.
Anna Winter, Lev Nikolàievitx Triletzki,
Albert Fleming i Valentina Switch
Keywords: Black Retorn Ravenclaw Avatar

Els alumnes de Ravenclaw

El Retorn dels Black: Avatars.
Els alumnes de Ravenclaw del curs de l'Altaïr.
Anna Winter, Lev Nikolàievitx Triletzki,
Albert Fleming i Valentina Switch


Comment 1 to 3 of 3
Page: 1

Antares_Black   [Apr 01, 2020 at 07:11 PM]
I aquí la imatge dels avatars de Ravenclaw del curs de l’Altaïr del Retorn dels Black.
Ja estan penjades les residències d’Slytherin i de Gryffindor. Demà veurem els de Hufflepuff.

Avatars fets amb FaceMaker. Els noms (tant del títol, de l’autor, de la residència i dels personatges) estan fets amb un generador de títols de font en línia (CoolText Graphics Generator). Els donarem per acabats amb els de la sèries de FaceMaker. En canviar d’estil, també canviarem de disseny i de fonts.

Més detalls sobre el projecte d’avatars en anteriors fanarts.

Els avatars:

Anna Winter:
M’agrada prou, com ha quedat el seu avatar. He fet el que he pogut per tal que reflecteixi el personatge, però és que té més per dins que per fora. I el que té per fora no es veu... pantalons curts de xantall en comptes de la fandilla de l’uniforme, els genolls pelats... Però he modificat la imatge per afegir-li el rellotge!!! (el veureu millor si amplieu la imatge) Una mica més d’ella. La seva roba esportiva amb números, la cara bruta i esgarrinxada, els cabells curts i desendreçats, l’expressió de múrria i el seu enorme rellotge digital!!! I jo diria que el gest que fa amb la mà ens pot indicar que és friki ^^

La coneixem al tren, però l’he vista pertot arreu: a la Tria, a les classes, als claustres... Sabem que l’Anna és filla de muggles (Quan a la primera classe de pocions, del capítol VIII, en Llagot pregunta per les famílies dels alumnes, l'Anna Winter es limita a dir: «els meus pares són muggles»). Té una germana petita, que vindrà a Hogwarts el curs que ve, es porten un any.

Lev Nikolàievitx Triletzki:
El millor amic de l’Anna Winter! L’hem vist a la Tria («El nen era d'un ros pàl·lid, de cabells gairebé blancs, tan lluminós i clar com els seus ullarros blavíssims i cristal·lins»), a classe de pocions, a la torre d’astronomia, als claustres amb la seva amiga... Pel nom ja us deveu haver adonat que és rus (ja explicaré el motiu del nom), o almenys té ascendència russa. A la classe de pocions en Llagot demana per les famílies de cada alumne «Segur que els estava examinant a veure qui podia ser un possible convidat a les seves festes llagoteres. En Lev va dir que els seus pares havien viscut sempre a Rússia i que parlava l'anglès perquè els seus avis materns eren de Liverpool».


Albert Fleming:
Aquest el deveu recordar especialment perquè és un pesat i un repel·lent. Cara angulosa d'antílop, cabells negres lluents i sedosos reflexos blau marí, que no para d’acaronar-se. Ulls grossos i blaus, i de gest orgullós. Clavat a la seva germana gran. Sabeu qui és? La vam veure al tren, i la veurem a la tongada de monitors! Wink

Valentina Switch:
Suposo que els seus cabells us han cridat l’atenció! Evidentment, els he hagut de modificar posteriorment perquè es vegin de colors. Sí, la Valentina és magimorfa! Tot just comença a aprendre a dominar el seu do i de vegades aquest actua pel seu compte. El seu color natural de cabells és castany, com els seus ulls, però els acostuma a portar de color turquesa. Amb la Sue feien una parella desastrosa a classe de pocions... I l’apassiona el quidditch!

Ja sabem que els avatars són simples, i més amb el FaceMaker xd

A veure què us semblen! (dels fanarts anteriors també!) Demà els de Hufflepuff!

Antares
Cass Ross   [Apr 05, 2020 at 12:08 AM]
Ei!

M'agraden molt! Recordava wsobretot a l'Anna Winter i l'Albert Fleming (l'últim, més que tot perquè em va cridar l'atenció el cognom, i la primera perquè el cognom és Winter haha). He estat pensant, i el Lev i la Valentina també m'eren familiars, molt més que no pas les noies Gry. Dels Ravenclaw me'n recordava sobretot del tren, i mira que fa temps d'això.

Trobo que els has sabut trobar molt bé, i es distingeixen d'una manera molt clara entre ells. Vull dir, que físicament, els Gryffindor eren tots com més igualats, no tenien característiques que els fessin destacar, com aquí destaquen sobretot l'Anna per la roba muggle esportiva i la Valentina pels cabells. Ha estat bé que escrivissis els noms a la descripció, perquè en aquest fanart sí que he tingut problemes per llegir-los en la grafia del fanart - en canvi, en el dels Gryffindor no.

M'has fet venir ganes de fer una rellegida de la teva fanfiction, perquè no recordo tantes coses com em pensava. M'ho apunto a la llista de coses per fer durant el confinament ^^

Cass
Antares_Black   [Apr 10, 2020 at 06:31 PM]
Cass Ross:

Sí, ja havíem comentat que era casualitat que el nom de la Winter i el cognom de l’Anna coincidissin. Encara que són molt diferents entre elles, oi?

«He estat pensant, i el Lev i la Valentina també m'eren familiars, molt més que no pas les noies Gry. Dels Ravenclaw me'n recordava sobretot del tren, i mira que fa temps d'això»
De les noies de Gryffindor n’he parlat, però l’atenció se centrava en altres problemes i segurament per això no te’n recordes gaire. A més, a part del tren, els de Ravenclaw els has vist a la classe de pocions.

«Trobo que els has sabut trobar molt bé, i es distingeixen d'una manera molt clara entre ells. Vull dir, que físicament, els Gryffindor eren tots com més igualats, no tenien característiques que els fessin destacar» Sí, hi estic d’acord. La Martha era especialment perquè s’assemblés als seus germans, però fora d’això no ten punts tan destacables com els de Ravenclaw.

«com aquí destaquen sobretot l'Anna per la roba muggle esportiva i la Valentina pels cabells» Sí!

«Ha estat bé que escrivissis els noms a la descripció, perquè en aquest fanart sí que he tingut problemes per llegir-los en la grafia del fanart - en canvi, en el dels Gryffindor no.» Sí, ja tinc en compte que no es llegeix gaire bé... Tu creus que seria millor que la resta d’avatars amb FaceMaker els canviés la tipologia de les lletres? Els de Rinmaru i Zepeto ho faig segur, però no sé si quedarà estrany que canviï amb la resta d’avatars del mateix FaceMaker. És que que són altres blogs i podrien tenir un estil diferent. En realitat el mateix disseny ja cansa, oi?, i serien d’uns altres personatges...

«M'has fet venir ganes de fer una rellegida de la teva fanfiction, perquè no recordo tantes coses com em pensava. M'ho apunto a la llista de coses per fer durant el confinament ^^» Que bé! Espero que ho facis! Em fa molta il·lusió!

Fins aviat!

Cass

Comment 1 to 3 of 3
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:Alumnes_Ravenclaw.jpg
Album name:Antares_Black / Avatars
Keywords:Black / Retorn / Ravenclaw / Avatar
Filesize:2597 KiB
Date added:Apr 01, 2020
Dimensions:2178 x 1938 pixels
Displayed:12 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3777
Favorites:Add to Favorites