Home > FanArt > Avatars
 Els alumnes de Gryffindor
El Retorn dels Black: Avatars.
Els alumnes de Gryffindor del curs de l'Altaïr.
Alaya Kiely, Evan Wood i Martha Burns
Keywords: Gryfindor Retorn Black Fanfiction

Els alumnes de Gryffindor

El Retorn dels Black: Avatars.
Els alumnes de Gryffindor del curs de l'Altaïr.
Alaya Kiely, Evan Wood i Martha Burns


Comment 1 to 5 of 5
Page: 1

Antares_Black   [Mar 31, 2020 at 11:59 PM]

Salut!

Ei! Us porto una altra combinació d’avatars! Amb els personatges de la fic El Retorn dels Black.
Fa... uns mesos... vaig penjar els d’Slytherin. Avui us porto els de Gryffindor (del curs de l’Altaïr).

Sí, només són tres alumnes. Però, mira, és una promoció desequilibrada pel que fa a les residències xD Amb les altres també passa.

Aquest està fet amb FaceMaker, però espero penjar avatars en diversos programes. Així veieu maneres diferents de representar-los.

No em vull enrotllar més amb això. Els detalls sobre el projecte d’avatars ja ho vaig escriure en l’altre fanart dels alumnes d’Slytherin (si no l’has vist, no sé què fas que no vas a veure-’l! Wink )

Els avatars:

He de dit que no estic tan satisfet com amb els d’Slytherin. Però de tota manera els de FaceMaker són així de simples...

Alaya Kiely:
Espero que es notin els ulls grossos i foscos, i el somriure ample. He de dir que m’ha costat de triar-li els cabells, perquè canvia sovint de pentinat. I després m’adono que li havia triat els mateixos cabells que un altre personatge... amb qual no tenen res a veure Però bé, l’expressió hi fa prou. De moment no és un personatge massa conegut. L’Altaïr la coneix quan seu amb l’Evan a classe d’encanteris.

Evan Wood:
Espero que l’Evan el recordeu i el tingueu present. És l’alumna que defensa l’Altaïr la primera nit a Hogwarts. Ros metxat (sí, no és que tingui els cabells tacats, eh xd) amb els ulls petits i allargats castanys fosc, color d'auró. Quan es faci més gran, es farà fort. També és un fanàtic del quidditch. Ai, l’Evan... En fi.

Martha Burns:
La Martha també la coneixem a classe d’encanteris. Els tres de Gryffindor van sortint (encara que amb l’Evan amb més protagonisme); recordeu que els veiem jugant a cartes i parlant de quidditch i del professor Longbottom? La Martha és una noia de cabells ondulats semi-curts, ulls somrients i pòmuls alts. Els pòmuls alts no s’aprecien en l’avatar, naturalment, però tota aquesta descripció la veieu també en un altre personatge. No us sona? Bé, en aquest avatar, trobo que em comparació amb els seus companys m’hi ha quedat la pell un xic massa clara. L’Evan és el més moreno dels tres, però la Martha també ho és força (no ho són pas tant com la Sue!). Trobo que hi hauria d’haver més diferència entre l’Alaya i la Martha, que no pas entre la Martha i l’Evan. Espero haver-me explicat.

Els noms (tant del títol, de l’autor, de la residència i dels personatges) estan fets amb un generador de títols de font en línia (CoolText Graphics Generator). Ja em vau dir que era millor que no els fes amb un generador. Era un experiment i la veritat és que hem vist que no resulta gaire. Aquesta sèrie de FaceMaker els he volgut deixar així per mantenir la coherència. Però els que vénen de Rinmaru, Zepeto... i així els he donat un altre disseny. Quan acabem amb els residències d’aquest estil, començarem amb els altres si us ve de gust.

Ah! DIGUEU-ME els avatars d’alumnes de QUINA RESIDÈNCIA voleu que pengi a continuació. En queden dues. Llavors ja seguirem amb altres programes i dissenys, i amb més personatges!

Antares
Agatha Black   [Apr 01, 2020 at 12:40 AM]
Aaaaai, que monos! No recordava que només n'hi havia tres, pensava que eren més!

A l'Evan el tinc molt present perquè el recordo molt de la primera nit, i va sortint. De les noies només en recordo una escena, que l'Evan crida l'Altaïr perquè vagi a seure amb ells, i hi ha unes noies, però no en recordava el físic (ni el caràcter tampoc, per ser honesta).

M'ara molt com t'han quedat! A tots tres se'ls veu molt engrescats, molt Gryffindor! Smile A l'Alaya se la veu súpersimpàtica i a la Martha força burleta i més cool (no sé si és així; és la sensació que donen). Els fons de tots tres són molt guais tots i molt diferents!

Les lletres m'agraden, però he de dir que el nom de l'Alaya m'ha costat de llegir, tant el nom com el cognom. Potser és perquè no és gaire comú, però diria que l'entramat de les lletres no ajuda gaire.

Per la resta està súperbé!

I pel que fa al següent, m'agradaria veure Ravenclaw, perquè hi ha alguns personatges que m'agraden (no recordo noms), una noia pèl-roja amb una trena, i una altra que va amb els genolls pelats... De Hufflepuff la que recordo molt és la... Florence, es deia? La monitora que vol se sanadora... però ella és més gran, així que no sortiria pas... així que voto per Ravenclaw!
Antares_Black   [Apr 01, 2020 at 01:34 AM]
Ei!

«No recordava que només n'hi havia tres, pensava que eren més!» Potser és que en recordes més perquè han sortit Gryffis d’altres cursos, especialment els famosos esvalotadors! A banda de les residències amb els alumnes del curs de l’Altaïr, faré altres tongades: monitors, equips de Quidditch, els esvalotadors, amics dels cànon, etc. que ja tinc fetes (m’agradaria fer profes, però pel tema de l’edat ho veig complicat).

«A l'Evan el tinc molt present perquè el recordo molt de la primera nit, i va sortint.» Smile que bé! «De les noies només en recordo una escena, que l'Evan crida l'Altaïr perquè vagi a seure amb ells, i hi ha unes noies, però no en recordava el físic (ni el caràcter tampoc, per ser honesta)» No et preocupis, és que han sortit molt poc, però bé les havia de posar. I així les teniu més presents.

«M'ara molt com t'han quedat! A tots tres se'ls veu molt engrescats, molt Gryffindor!» Això m’anima!! «A l'Alaya se la veu súpersimpàtica»: Sí, ho és!!! «la Martha força burleta i més cool» Doncs sí! La Martha és germana del seu germà! hahaha Ja li veus el gest de la mà i aquests cabells amb puntes mirant enfora. És com una barreja dels seus germans: el seu germà gran és l’Acus. El petit és del curs de la Lily; ja el coneixereu quan toqui. «(no sé si és així; és la sensació que donen)» Sí, si ho has vist molt bé! «Els fons de tots tres són molt guais tots i molt diferents!» ^^

«Les lletres m'agraden, però he de dir que el nom de l'Alaya m'ha costat de llegir, tant el nom com el cognom» Ja, ja em van dir que el tipus de lletra costava de llegir. Però com dic en l’anterior comentari, volia mantenir la coherència amb l’altre. Almenys fins a canviar d’estil.

«I pel que fa al següent, m'agradaria veure Ravenclaw» Dit i fet! Demà penjaré els de Ravenclaw!

«una noia pèl-roja amb una trena» Suposo que et refereixes a l’Annie Price, però ella és de Hufflepuff. «una altra que va amb els genolls pelats» Sí, l’Anna Winter!! La llàstima és que no li veuràs els genolls pelats, aquí xD perquè només se li veu la cara! «De Hufflepuff la que recordo molt és la... Florence, es deia? La monitora que vol se sanadora» Sí! ^^ La Florance Bitwell. «però ella és més gran, així que no sortiria pas...»: cert, fa cinquè. Però faré una tongada dels quatre monitors (sí, només en manejo un per residència), o hauria de dir monitores xD perquè aquest any han sortit totes noies xD

Em temo molt que et decebran... Però tenint en compte la ben rebuda que ha tingut els de Gryffindor, desitjo que també t’agradin molt!!

Mercès per comentar tan de pressa!

Antares
Cass Ross   [Apr 04, 2020 at 11:50 PM]
Ei,

que guai anar veient més personatges! Com que en tens tants, així va bé per poder-nos-en fer una imatge mental, encara que sigui simple. A mi també m’ha sorprès que hi hagués tan pocs personatges de Gryffindor, encara que ho hagis dit més d’una vegada, i suposo que en part és perquè en surten tants, en general, i especialment hi ha altres Gryffindors que tenim controlats... Tu ja saps què vull dir.

L’Evan sí que el recordava, em va caure molt bé! Les dues noies no, així que ha anat bé la mini explicació que en fas. Se’ls veu tots molt divertits i amb ganes de passar-s’ho bé! Potser sap greu que els colors Gryffindors de darrera són tan potents que els personatges no destaquen tant, al contrari dels d’Slytherin.

El tema que comentes d’una sèrie, vols dir que faràs les quatre residències de l’any de l’Altaïr com una sèrie, amb aquest grafisme, i llavors faràs una altra sèrie amb un altre grafisme? Preguntaves sobre el tema de les residències: ja vas penjar Ravenclaw, em sembla, així que només et queda els teixons! Sobre altres grups de personatges, estaria bé les monitores, que així veuríem la Florence (i la Molly o la Lucy Weasley? ara no sé quina de les dues, o si totes dues, era monitora).

Cass
Antares_Black   [Apr 10, 2020 at 06:30 PM]
Cass Ross:

Hola!

«Com que en tens tants, així va bé per poder-nos-en fer una imatge mental, encara que sigui simple» Sí, per això vaig decidir penjar-los! ^^ I sí, tinc molts personatges...

«A mi també m’ha sorprès que hi hagués tan pocs personatges de Gryffindor» Al principi quan concebia la fic vaig pensar en fer veure que hi havia més gent i no parlar-ne mai, però vaig preferir ensenyar-vos tothom (o quasi tothom, tothom al menys del curs de l’Altaïr) encara que no hi aprofundís tant. Així que Gryffindor només té tres alumnes en aquesta promoció! Està desigualat (sobretot perquè a Slytherin en són nou!)

«especialment hi ha altres Gryffindors que tenim controlats... Tu ja saps què vull dir» Sí! Tres fan un curs més que l’Altaïr, el quart dos cursos. També tindran el seu propi fanart! Wink

«Se’ls veu tots molt divertits i amb ganes de passar-s’ho bé!» Sí, estan molt units! Almenys durant el temps que van a Hogwarts. «Potser sap greu que els colors Gryffindors de darrera són tan potents que els personatges no destaquen tant, al contrari dels d’Slytherin» Sí, potser tens raó, però és que volia conservar els colors de la residència. I, és clar, els de Gryffindor són molt més vistosos... També he de dir que he vist que amb els de Gryffindor em vaig descuidar de posar-los "un senyal" com a la resta, només tenen la mà.

«El tema que comentes d’una sèrie, vols dir que faràs les quatre residències de l’any de l’Altaïr com una sèrie, amb aquest grafisme, i llavors faràs una altra sèrie amb un altre grafisme?» Sí. Volia fer un fanart per cada residència, pels monitors, pels quatre esvalotadors i pels equips de quidditch (diria que és tot...). I tant amb FaceMaker (el que he fet penjat fins arar), com amb Rinmaru i Zepeto. Aquesta és la idea que tinc per anar penjant.

«Sobre altres grups de personatges, estaria bé les monitores, que així veuríem la Florence (i la Molly o la Lucy Weasley? ara no sé quina de les dues, o si totes dues, era monitora)» Molt bé! Doncs el proper "tipus d’alumnes" que penjaré seran les monitores! Wink Prefereixes veure els altres estils (Rinmaru i Zepeto) o prefereixes que segueixi amb el FaceMaker per les monitores? (Tot estarà en tot, però demano quin voldries veure primer).

Ara et responc el de Ravenclaw!

Antares

Comment 1 to 5 of 5
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:Alumnes_Gryffindor.png
Album name:Antares_Black / Avatars
Keywords:Gryfindor / Retorn / Black / Fanfiction
Filesize:1447 KiB
Date added:Mar 31, 2020
Dimensions:1652 x 1304 pixels
Displayed:11 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3776
Favorites:Add to Favorites