Clica per veure la imatge a mida completa

Escacs de Harry Potter!

Aquests personatges retallables són la meva versió ideal de les fitxes d'escacs!

Favorits: Afegir a favorits
Nom de l'àlbum:Arwen Black / Fan Art
Paraules clau:escacs
Data de creació:31 de Juliol de 2019
Dimensions:4936x 3480 píxels
Visualitzat:6 visites
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3769

Comentari 1 a 3 de 3
Pàgina: 1

Arwen Black   [31 de Juliol de 2019 a les 06:11 PM]
A veure què us sembla!

Fa un any i mig que ho vaig fer... però no havia decidit mostrar-ho. Volia afegir-li més coses, i imprimir-ho i provar-ho. Ja ho faré, algun dia. Però perquè etigui mort en una carpeta del meu ordinador... doncs us ho ensenyo.

A veure si endivineu qui són tots els personatges i per què estan en aquesta posició!

I de pas em dieu quin és el vostre preferit! ^^
Antares_Black   [02 de Agost de 2019 a les 01:32 AM]
Ei! Quina idea més bona!!!

Jo m’estava complicant la vida amb un tarot disseny HP, però és clar que també es pot fer d’escacs!! M’agrada molt! ^^

De fet, a casa hi ha uns escacs on les peces són personatges dels Simpson (no sóc fan dels Simpson ni els he seguit mai, però mira allí sóc xd), o sia que m’imagino que es poden fer escacs del que es vulgui.

«Fa un any i mig que ho vaig fer... però no havia decidit mostrar-ho» Què fas!? xD «Volia afegir-li més coses, i imprimir-ho i provar-ho. Ja ho faré, algun dia» Algun dia. Però, el que et dic, la idea és bona! «Però perquè etigui mort en una carpeta del meu ordinador... doncs us ho ensenyo.» Doncs si fas més coses (d’això o d’altres), les voldrem veure! Picada d'ull

«A veure si endivineu qui són tots els personatges i per què estan en aquesta posició!»
A veure, els quin personatge és quin ho tinc clar! T’ho poso aquí!: http://oi68.tinypic.com/35k3k2p.jpg (espero que no et faci res que ho hagi escrit a la imatge, així és més precís).
Pel que fa la posició... El rei i la reina són molt guais! En Voldy i la Bellatrix, i en Dumbledore i la McGonagall. Brillant! És cert que, per com ha d’anar la història i l’objectiu dels escacs, semblaria que en Harry hagi de ser el rei: mentre que unes és en Voldemort, les altres Harry. Però és igual el sentit! Perquè aleshores amb qui l’aparelles? Que la McGonagall i en Dumbledore forever! Hahaha

En realitat, es pot interpretar com es vulgui, però suposo (si no és així, digues-m’ho) que ho has pensat per tal que les Forces del Mal juguin des de negres i ‘els bons’ de la sèrie amb les blanques. Malgrat tot, jo sempre jugo amb les negres!! hahahaa Però bé, ho anomenaré així per entendre’ns.

També he de dir que m’has fet confondre força... perquè tal com has col·locat les peces (vull dir les posicions de les reines), sembla que els ‘bons’ juguin amb les negres i que les Forces del Mal juguin amb les blanques. Com que al fina les retallaran per ser peces independents no té més importància. Però em pregunto si és que les havies concebut perquè les Forces del Mal juguessin amb blanques (cosa que explicaria que comencessin la batalla...) o si no t’has adonat de la posició de la reina.

En Hagrid com a torre és molt encertat! L’altra torre qui representa? En Firenze? Primer he pensat en en Grep, senzillament perquè és l’altre gegant (que coneixem més, perquè en veiem molts altres, com el bestiota d’en Karkus), però després m’he fixat en la part del davant. És clar, és un centaure! I quin centaure que coneguem és ros? En Firenze! ^^ Però potser hauria estat més adequat posar-lo de cavall? Llavors, però, li hauries canviat el lloc a en Ron o a en Becbrau... Per altra banda, si haguessis volgut un altre mig-gegant com a torre (per igualar en Hagrid), hauria hagut de ser Madame Maxime. I, bé... tenint en compte el paper que ens va fer amb en Hagrid no acceptant la seva pròpia naturalesa de geganta... («Sóc de constitució robusta!»). Però, tot i que li va salvar la vida amb allò dels gegants de les muntanyes, no va participar a la Batalla de Hogwarts perquè es va quedar a Beauxbatons, així que poc hi pintaria...

Trobo súper encertat que en Ron faci de cavall, perquè és la peça que va ser en els escacs màgics de la prova de transfiguració de protecció de la pedra filosofal. En Harry fa d’alfil, cosa ja està molt bé perquè (com t’he dit, de rei, tot i que és el que es pensaria —atès que l’objectiu és el rei—, desentona un xic...) és la fitxa que va substituir ell en la prova. Aleshores la Hermione va fer de torre, però comprenc perfectament que no li volguessis donar aquesta posició... (tot i que un Hagrid i una Hermione en el mateix paper, hauria estat bonic) perquè potser hauria quedat menuda respecte el que s’esperaria d’una torre en el repartiment que has fet. De tota manera, la parella d’alfils són en Harry i la Hermione, i en Ron continua sent al costat de la Hermione, o sia que trobo que es mantenen les relacions. M’agrada!

I la parella d’alfils en les negres també està ben trobada! En Severus Snape i en Lucius Malfoy! Suposo que has posat en Draco allí perquè estigui prop del seu pare, però no li trobo més relació entre en Draco i el cavall... Trobo que els peons de les negres es queden fluixos, perquè tots són Cavallers de la Mort, sense més matís. Entenc el que devies voler dir: justament que són els peons d’en Voldemort... que no tenen més importància. És un element que crida molt l’atenció respecte els peons de les blanques. No sé si ho has fet expressament, que ja volies que es veiés aquest contrast entre els bàndols. Tanmateix, si no vols que es vegin tots els Cavallers iguals, els pots donar màscares diferents. Si vols mantenir la uniformitat, deixa-ho així!

Sempre he preferit les màscares de la quarta pel·lícula. És veritat que les d’a partir de la cinquena són més variades i són molt boniques, però el disseny d’ossos del principi m’encantava!

Els peons de les blanques m’encanten! Tenim en un cantó els Magatotis (sense la rata, molt bé xD) i la Lily; a l’altre cantó hi ha el Silver Trio Somriure i enmig de tots dos blocs en Dobby!! Senzillament genial! No tinc res a dir, s’aquí! Bé, potser sí que tinc un parell de coses a dir: 1- En Dobby es veu molt cuqui! ^^ 2- En Neville l’has fet amb els cabells castanys com a la pel·lícula; en el llibre és ros. Has mantingut el ros d’en Firenze (que la pel·lícula el pinten amb els cabells foscos), però no pas el d’en Neville. La imatge et fa la ment gandula? Picada d'ull

(com les ulleres de la McGonagall: que en el llibre són quadrades. M’agrada que hagis respectat la túnica violeta d’en Dumbledore, però per la barba i el barret també sé que t’has basat en les pel·lícules a partir de la tercera, que el pinten com un pagesot... Hahahaha Això és una opinió meva i potser estic filant molt prim! xD Tu ni cas d’aquest parèntesi!)

Entenc que les negres també han de tenir els seus cavalls i les seves torres, però et devies trobar en un dilema, no? Jo m’hi hauria trobat! Com a criatures, tant el centaure com l’hipogrif com el vespral havien de ser cavalls. I també és la peça perfecta d’en Ron. Quatre dels ‘bons’ i només en pots posar dos per cap! Perquè entenc que en vespral és bo, però algú havia d’anar a les negres i aquest és el més ambigu. Volies conservar en Becbrau i en Firenze a les blanques i els has hagut de donar una peça diferent.

T’has fixat molt bé ens els detalls. De fer un pèl-roig diferent entre la Lily i la Ginny, i els clips. Les tiretes d’en Llopin. I el color dels ulls: grisos pels Black (Bellatrix i Sírius) i descendents (Draco; i, bé, en Lucius no sabem si descendeix de Black, però els té grisos, i amb la monogàmia... xd); rojos en Voldy; negres l’Snape i en Hagrid; castanys en James, en Neville i la Hermione; blaus els Weasley, la Luna, en Firenze, la McGonagall i en Dumbledore. I, per descomptat, els ulls verds de la Lily i en Harry!! (De quin color són els ulls d’en Remus?). També m’agrada com t’han quedat els de les criatures. I els cabells dels Potter són els més rebels! Hahahaa Mira quina cabellera més perfecta tenen en Ron, en Neville i en Remus! xd (els d’en Sírius no compten!! Són els millor!)
I les posicions: potser és una cosa meva i no t’hi has parat a pensar tant, però fins i tot en els mateixos papers, té sentit que es trobin en un lloc o en un altre. En els peons de les blanques, la Ginny és davant d’en Ron i a tocar de la seva amiga Hermione. A l’altre cantó, en Harry queda darrere d’en Llopin, que l’ajuda molt, i té els seus pares a la mateixa distància (a banda que la Lily es relacionava més amb en Remus que amb els altres). I en Sírius també és allà a prop. Jo potser hauria intercanviat en Firenze i en Becbrau. Tots dos poden fer de cavall i tots dos poden fer de torre, i tots dos fan parella amb en Hagrid, però potser en fan més amb en Becbrau i, a més, quedaria just darrere d’en Sírius Somriure Però no és important.

No entenc, però, per què la Nagini és una torre. Havia de ser-hi present d’alguna manera, però la torre té algun sentit que se m’escapa o és que és el paper que quedava i ja està? I la sirena? D’acord que és de les Forces del Mal (tot que poc té a veure amb en Voldemort), però també em demano per què a la torre...


Trobo que l’Snape té la pell molt morena, en comtes de pàl·lida i biliosa! xD I, ja m’agrada aquest estil minimalista, però... com veuries la Luna amb els seus raves a les orelles? Picada d'ull

«em dieu quin és el vostre preferit! ^^»
Ai, no puc triar-ne un de sol!! M’agraden molt els cabells de la Hermione i la Bellatrix Somriure I els d’en Sírius no tenen rival! Hahhaa (Sorry Lucius, sorry Severus xd). Crec que si maten un peó de les negres, no farà tanta pena com si maten un peó de les blanques! Haurem de portar taps de suro de la sort penjats al coll perquè no matin cap membre del Silver Trio xd i treure la Pedra de la Resurrecció quan matin els Magatotis o la Lily. I en Dobby, tan xicarró que es veu aquí!? Si el maten, haurem de fer una pausa per enterrar-lo (sense màgia!)... :’(

Tinc una pregunta existencial: En aquests escacs, quan un peó corona, què passa? En què es transforma? Hi poden haver més d’una McGonagall o més d’un Hagrid per l’escaquer??? O senzillament corren pel tauler amb un rètol que posi «M’he tret els MAG»; i en el cas d’en Dobby, vagi amb una gorra de llana i un mitjó (?)

Això és tot! M’ha agradat molt! Com l’has fet? Directament a l’ordinador amb formes geomètriques? A mà i després l’has arreglat? ... M’agradaria saber-ho Somriure

Ja sé que he fet moltes suposicions en aquest comentari. Si no ho dic bé, queixa’t!

Que vagi bé!

Antares

PD: Crec que aquest és comentari a fanart més llarg que he fet mai. Però és que ofereix molt per comentar xd
Lof   [07 de Agost de 2019 a les 01:19 AM]
Hi there!

Ostres doncs que bé que t'agis animat a fer-ho public. A part que el tema dels escacs sempre m'ha agradat, aquestes peces estan molt currades! Encara recordo jocs d'escacs amb les figures de bola de drac Z haha estaven bé, però aquestes de HP les superen crec jo! I encara més si hi afegim el tauler que has fet per jugar-hi.

«A veure si endivineu qui són tots els personatges i per què estan en aquesta posició!»

Doncs no sé si l'Antares ha endavinat els personatges corresponents a cada peca en la imatge que ha penjat, perquè n'hi havia algun que no reconeixia. La torra "sirena". No acabo d'entendre que hi pinta una sirena al bàndol de les forces del mal i per què? El vespral tampoc l'havia identificat, tot i que jo no diria que els vesprals siguin dolents, no? Recordo un fragment dels llibres on la Luna els defensa dient que la gent sol associar els Vesprals a la mala sort, accidents o alguna cosa semblant (no ho recordo exactament). Però diu que tot això són bestieses. És clar que la credibilitat de la Luna no és massa alta haha, almenys des del punt de vista de l'Hermione i companyia. No sé si volies quadrar el número d'animals per banda o què, tot i que no anomenaria "animal" a cap centaure en ma vida! Amb el caràcter que gasten seria jugar-se el coll! A part d'aquests dos, la resta si que em quadra tot.

La posició et refereixes a per quina raó estàn assignats a cada peca? Això seria molt complicat d'endevinar i molt sujectiu de cada persona crec jo. En Voldemort ila Bel.latrix de rei i reina si que és el mes normal. El Dumbledore de rei també, tot i que de reina no veig clar la McGonagall. Es clar que és un personatge important, però no li veig aquella força i aura de la Bel.la. Fins i tot podriem discutir si la senyora Weasley no podria ser apta pel lloc, per com es cuida del Harry i fa anar les coses a l'hora per a la familia. Però bé, a part d'aquestes dues no veig ningú més apte, així que està bé!

La torra se suposa que és la peca més forta desprès de la reina. Trobo un gran encert la Nagini i el Hagrid. En Firenze i la sirena ja no les veig gens clares per aquest rol, però tu decideixes!

Entre alfil i caball sempre s'ha discutit quina peca és més important. Jo crec que el caball pel seu moviment més imprevisible i que dona peu a moltes combinacions, mentre que l'alfil només pòt anar en diagonal. Però la veritat que mai sabia si estava fent un bon negoci al fer un canvi de peces amb aquestes. Depèn de la partida suposo. Tot i així, pel fet que posis l'Snape i el Harry sobretot, i l'Hermione i el Lucius d'alfils, això em diu que consideres els alfils més importants que els caballs (o m'equivoco?). Jo els veig més de torres uns personatges tant importants, però bé!

Els caballs són una mica "under-powered", a excepció del Ron! El Becbrau, un vespral i el Draco Malfoy xD! M'ha fet certa gràcia trobar el Draco per sobre d'altres cavalleras de la Mort consagrats. Que és el que serien els peons: cavallers de la Mort. Els del bàndol den Harry estàn molt ben trobats! L'antiga generació i els amics del Harry. M'he fixat que el James i el Harry són exactament iguals a excepció del color d'ulls! Clavats! Estàn bé els peons, però mai estaria de més afegir-hi el Dudley per fumer un bon "un-dos" com diuen al cinquè llibre i repartir llenya haha es conya.


El meu preferit és clarament la Luna. Sempre tant divertida i honesta. També em genera simpatia per les burles dels seus companys. A més a més és molt autèntica i guai. Luna for ever!

El Dumbledore també em va agradar sempre. La Rowling el va saber fer anar molt bé, amb una sensació de misteri constant. Que sap moltes més coses de les que diu. Sempre apareix en moments clau per explicar misteris, contestar preguntes, etc. Sempre sap que s'ha de fer com a la cova de l'horricreu. Crec que és el típic personatge OP (over-powered) que ho sap tot i a sobre és educat, atent, molt intel.ligent i poderós. Sempre movent els fils en segon terme. El trobo molt Slytherin.


Si et referies a l'estil, dir que m'agraden l'Hermione, la Bel.latrix i la Luna per sobre dels altres. Bàsicament pels cabells més irregulars.

I aqui ho deixo va, ens veiem!

Comentari 1 a 3 de 3
Pàgina: 1

Afegeix el teu comentari
No es permeten comentaris anònims. Log a per fer comentaris


Personatges20Chess20-20Complet20-20Arwen20Black~0.jpg chess20board20Arwen.jpg firma-relampago21.png Au_f_nix.jpg fenix2028129.png