Home > FanArt > Avatars
Els alumnes d’Slytherin
El Retorn dels Black: Avatars.
Els alumnes d’Slytherin del curs de l'Altaïr.
Altaïr Black, Àstat Zeller, Sue Smallweed, Sílver Macmillan, Kun Nott, Thor Gaunt, Até Doppel, Eco Doppel i Nix Doppel.
Keywords: Retorn Black Fanfiction Ataïr

Els alumnes d’Slytherin

El Retorn dels Black: Avatars.
Els alumnes d’Slytherin del curs de l'Altaïr.
Altaïr Black, Àstat Zeller, Sue Smallweed, Sílver Macmillan, Kun Nott, Thor Gaunt, Até Doppel, Eco Doppel i Nix Doppel.


Comment 1 to 6 of 6
Page: 1

Antares_Black   [Sep 01, 2019 at 12:04 PM]
Salut!

Ei, us porto un un petit regalet d’u de setembre!! (Altrament conegut com a Happy Back to Hogwarts Day!). (ok el tren ja ha sortit, però sempre li podem robar el cotxe al senyor Weasley, no?...). Els avatars dels personatges de la fic El Retorn dels Black!

((Si no ets lector del Retorn dels Black i no saps de què redimonis estic parlant... Bé, hi ha una solució ben fàcil Wink *com qui no vol la cosa, us redirigeix a la fanfiction en qüestió*))

Un dia se’m va acudir que els avatars podrien ser una bona manera de mostrar-vos com m’imagino jo els personatges de la fic.

És cert que només serà d’una manera aproximada i que mai no seran com són. A més, és bo que conserveu la vostra imaginació, i que sigueu capaços d’imaginar-vos-els només amb la descripció. Però en un dibuixet hi podeu veure combinades les característiques físiques dels personatges i potser us poden ajudar a identificar-los quan surtin. Que ja sé que tinc molts personatges i que és fàcil que en perdeu algun de vista.

En aquesta primera ocasió, són els alumnes d’Slytherin del curs de l’Altaïr. En aquell any (setembre del 2016) van entrar nou alumnes d’Slytherin, quatre de Ravenclaw, tres de Hufflepuff i tres de Gryffindor. Casualment Slytherin s’enduu la majoria d’alumnes, però tot depèn l’any i hi ha cursos amb més o menys alumnes a cada residència.

En pensava penjar diversos: Companys de curs de l’Altaïr segons la residència, els membres dels equips de quidditch, els monitors, etc. M’agradaria poder fer també algun professor, però encara no n’he fet cap i crec que no serà tasca fàcil...

He fet avatars només d’alumnes, amb tres programes d’avatars diferents: FaceMaker, Rinmaru i Zepeto (de manera que podeu comparar en tres formats diferents). Aquests en concret són de FaceMaker. Són senzills i porten roba muggle. Els de Rinmaru i Zepeto m’he preocupat de fer-los una roba (l’he creada jo perquè no s’hi poden posar túniques de bruixot...) adequada, amb l’uniforme de llur residència. Però aquests de FaceMaker els he afegit alguna expressió amb les mans i algun indicador típic del manga (alguns en relació al personatge i d’altres a l’atzar). Però és veritat que els de FaceMaker van ser els primers que vaig fer, i eren un xic per mi: la idea era crear targetes de cada personatges i moure’ls per la taula per ajudar-me a organitzar la trama i les escenes, distribuint-los en l’espai o en una línia de temps. Però, si bé són una idea aproximada, no em van desagradar.

Si us ve de gust que publiqui més avatars del Retorn, digueu-m’ho als comentaris Wink

Fa temps que porto parlant d’aquests avatars que faria, però encara no us n’havia ensenyat cap... Obriré també un fil nou al fòrum per parlar de la fic: potser hi poso informació extra (com les societats màgiques pirinenques o particularitats d’Artineu), explicar els noms d’alguns personatges, escenes eliminades (però això seria més endavant, si em queda res al tinter, o si voleu veure alguna cosa concreta que no hagi sortit explícita), temes oberts que vulgueu comentar... No ho sé, potser es queda mort de fàstic, però miraré de penjar-hi almenys algun avatar i que em digueu si us l’imaginàveu així o no... i coses com això.
Sobre el fanart.

Els avatars (com he dit, amb FaceMaker):

-Altaïr Black: M’agrada molt com va sortir l’Altaïr, i això que en els altres programes no em feia gaire el pes. Aquí li he afegit la vareta de banús, el bosc a l’esquena i sí que se li veuen els ulls verds (que amb un dibuix anterior, l’escàner me’ls havia deixat marrons). I, bé, els característics cabells llargs i negres.

-Sue Smallweed: En destacaria el to moreno de la pell i, evidentment els seus ulls cafè. En realitat, té el nas més gros, com que són d’un estil com chibi es veuen petits tots. És cert que n’hi havia un de més gros, però el vaig voler reservar per en Thor Gaunt, que havia de tenir un aspecte de mico molt especial. En el cas de la Sue, em va agradar més com en va sortir amb Zepeto (ja la veureu), perquè se li marquen unes galtones infantils que fan molt per ella. En el de Rinmaru, vaig fer dues versions, una més amb la seva cara recelosa; aquí la veiem contenta. La mà amb els dits de victòria em va agradar perquè mantenen el seu caràcter animat.

-Àstat Zeller: Amb l’Àstat, vaig haver de modificar algunes coses un cop fet l’avatar: com les orelles (que les havia de tenir de pàmpol) o les ulleres (que li havien de relliscar nas avall). I el nas tampoc no és l’adequat: l’ha de tenir llarg, afilat i amb un petit pont. Però el resultat m’agrada prou. No feu massa cas a la dent punxeguda que li surt: no la té així, eh, vaig triar aquesta boca perquè reflecteixen el caràcter entremaliat de l’Àstat. I aquest punys els trobo molt entusiastes.

-Sílver Macmillan: El seu també em va agradar, com em va quedar. El que menys potser podria ser que els cabells. La forma sobretot no acaba de ser com me la imagino. Els ulls són un xic exagerats potser, però volia que fossin inquietants, com li resulten a l’Altaïr els d’en Macmillan. I, evidentment, havíem de ser grisos. Un mig somriure també com el de l’Altaïr. Vaig triar aquesta posició de mans perquè em suggerien calma i en Sílver en transmet molta... massa...

-Kun Nott: Sí, aquesta cara d’insípid, la pell pàl·lida, els ulls i els cabells negres i els ulls avorrits. L’afegit indica un bullici dins del seu cap que no ens explica, i les mans queden entre que sembla que vulguin mostrar franquesa (que no en tenen gens) i la seva especialitat (que no li surt gairebé) de fer-se l’orni i negar el que diu («jo no he dit res», «jo no en sé res») i que ningú no s’ho creu. No es pot fer massa amb la forma de la cara amb aquests avatars, però amb totes aquestes característiques anteriors, crec que ja és prou reconeixible.

-Thor Gaunt: En Gaunt ha heretat aquesta cara de mico de la seva ascendència, Sírpentin Slytherin, i marca de la família Gaunt. La pell més bruna, les orelles de pàmpol, els ullets rodons, cara de mica i, evidentment, les grenyes! Per alguna cosa, l’Altaïr li diu el grenyut. Aquesta calavera ens indica que no pot ser cosa bona... Encara que tots sabem que no és gaire intel·ligent i que són altres que ens haurien de preocupar més...

-Até Doppel: Podeu diferenciar perfectament les tres bessones, però alhora sabeu que són germanes. Totes amb la pell clara, els ulls d’ònix i els cabells negres curts amb serrell (m’hauria agradat més si els l’hagués pogut fer més recte). Les celles, la mirada i el somriure que m’han sortit trobo que fan per l’Até. La bessona més gran i la que porta la comitiva. Suficiència i intel·ligència a parts força iguals. I aquest dit desafiant, marcant terreny, advertint de qui mana aquí. L’Até porta roba esportiva; per què deu ser...? Wink

-Eco Doppel: La bessona coqueta. Els clips, les pestanyes, la samarreta (muggle, d’acord, però és el que hi ha i fa per ella), els cors i les mans també en forma de cor. Trobo que m’ha quedat massa simpàtica. Havia de ser coqueta, però no amable. És més aviat altiva i presumida. De totes tres, és la que em fa menys el pes. Almenys en el FaceMaker; en Rinmaru i Zepeto m’agrada més. Però bé, em conformo que es reconeix que és l’Eco.

-Nix Doppel: La Nix m’agrada. Trobo que es veu que la més callada de totes tres. Inspira calma i timidesa. Segur que parla baixet. I l’expressió (és casualitat, que tingui el mateix tipus d’ulls que la Sue i l’Altaïr xd) que fa i la mà ho reflecteixen. Les bessones Doppel s’assemblen molt físicament, però el que hi podem trobar de diferent justament va lligat amb la seva personalitat, així que ja m’està bé.

Bé, sobre la posició de cada avatar, he començat per col·locar l’Altaïr al mig, que per alguna cosa és la protagonista. La Sue i l’Àstat són els seus amics més propers, així que al seu costat. També al seu costat i a sota, en Nott i en Macmillan; perquè van amb ella però d’una manera més apartada, més reservada, més misteriosa... I, tot i tenir el dormitori dels nois i el de les noies per separat (una idea medieval que encara es fa a tot arreu i jo voto per eradicar. Qui està amb mi?), els grups que es formen són Altaïr, Àstat, Sue, Sílver i Kun per una banda, i en Gaunt i les bessones Doppel per un altre. Ho noteu? Doncs he situat en Gaunt i l’Até a dalt i abaix tocant l’Altaïr. De manera que queden com enfrontats. Sembla que en Gaunt sia el principal enemic de l’Altaïr, però l’Até no és queda curta (però és subtil. Han de compartir dormitori: a tothom li interessa la concòrdia) i, evidentment és molt més intel·ligent que el grenyut. I és la líder de les seves germanes (encara que l’Eco no n’hi falten ganes). Així que l’Até a sobre i en Gaunt a sota. I als costats (no toquen l’Altaïr perquè ja no hi ha espai al seu voltant): l’Eco i la Nix.

(Trobo que he fet molta tirallonga que potser hauria d’anar al fil del fòrum, però com que el tema és el fanart ho deixo aquí)

Els noms (tant del títol, de l’autor, de la residència i dels personatges) estan fets amb un generador de títols de font en línia (CoolText Graphics Generator). Els alumnes d’altres residències tindran els seus respectius colors. El fons és la nebulosa de l’Àliga (no té res a veure amb la constel·lació de l’àliga; és un cúmul obert d’estels que queda sobre la constel·lació de la Serp. Es diu així per la forma que fa). No es veu gens, és clar, no es pot reconèixer. Però vaig pensar que un fons d’estels quedaria molt bé i casa molt bé amb el tema dels Black i, encara que no es vegi, em va semblar bé que també mantingués la relació amb l’Altaïr (aquest cop no amb la constel·lació, que és molt típic, sinó amb la nebulosa).

I això és tot. Espero que us agradi i m’agradarà llegir què en penseu.

Antares

PD: Molt important! Recordeu que aquest (edito:dimarts), el dia tres, és la data per penjar els dibuixos del concurs de fanart que organitza l’Arwen. Que voldré veure els vostres plimpis!
Mercè Granger   [Sep 02, 2019 at 04:41 PM]
Hola!

"((Si no ets lector del Retorn dels Black i no saps de què redimonis estic parlant... Bé, hi ha una solució ben fàcil Picada d'ull *com qui no vol la cosa, us redirigeix a la fanfiction en qüestió*))" HAHAHAHAHAHAHA. Culpable Laughing Jo, em sap greu no anar al dia ;_; A veure si aquestes setmanes puc avançar amb la lectura de la teva fic.

M'agraden molt aquests avatars, són super cuquis i ajuden a imaginar-se els personatges! A més t'has esforçat en la personalització de cada un dels alumnes. Queda molt bé!

" la idea era crear targetes de cada personatges i moure’ls per la taula per ajudar-me a organitzar la trama i les escenes, distribuint-los en l’espai o en una línia de temps. Però, si bé són una idea aproximada, no em van desagradar." Jo també faig coses així! Mini fitxes o conjunt d'imatges d'objectes, paisatges o de més abstractes que em recordi al personatge/escena. També faig playlists o recol·lecció de frases! haha.

"Fa temps que porto parlant d’aquests avatars que faria, però encara no us n’havia ensenyat cap... Obriré també un fil nou al fòrum per parlar de la fic: potser hi poso informació extra (com les societats màgiques pirinenques o particularitats d’Artineu), explicar els noms d’alguns personatges, escenes eliminades (però això seria més endavant, si em queda res al tinter, o si voleu veure alguna cosa concreta que no hagi sortit explícita), temes oberts que vulgueu comentar... No ho sé, potser es queda mort de fàstic, però miraré de penjar-hi almenys algun avatar i que em digueu si us l’imaginàveu així o no... i coses com això." Em pareix molt bona idea! Fes-ho! <3 I penja tots els avatars que vulguos, m'agrada molt mirar-los i m'ajudarà per entendre millor els personatges haha.

El que no convenç són les tipografies. Les trobo massa recarregades i dificulten la lectura, sobretot la del noms dels personatges. Les altres m'agraden (potser em xoca un poc la mescla de tipografies però això va a gustos). Jo hauria utilitzat una més sòbria pels noms. Si uses photoshop (al gimp crec que també n'hi ha), es poden descarregar moltes fonts prou maques i més llegibles i es poden personalitzar bastant. A més que és bastant rollo usar un generador de títols online, que jo en feia servir i vaig perdre la paciència xd. Bé no sé si t'ajudarà molt, però bé >,
Antares_Black   [Sep 04, 2019 at 05:57 PM]
Hola, Mercè!

Quina il·lusió, veure’t per aquí! Que vas i véns del fòrum! Però quan vés ens portes coses guais! ^^

«"((Si no ets lector del Retorn dels Black i no saps de què redimonis estic parlant... Bé, hi ha una solució ben fàcil Picada d'ull *com qui no vol la cosa, us redirigeix a la fanfiction en qüestió*))" HAHAHAHAHAHAHA. Culpable Jo, em sap greu no anar al dia ;_; A veure si aquestes setmanes puc avançar amb la lectura de la teva fic.» Vas pel capítol cinc, oi? No pateixis, tu quan puguis! Wink Però si que em faria il·lusió que la seguissis llegint ^^ Ah! I jo també tinc pendent la teva nova fic ‘Els becaris del Wizengamot’! Té pinta de ser molt original! També em vaig quedar a mitges de la teva de ‘The Weird Sisters: els inicis’, però m’agradava molt. La continuaràs? Bufa, quantes coses que tinc pendents...
«M'agraden molt aquests avatars, són super cuquis i ajuden a imaginar-se els personatges!» ^^ Aquesta és la idea! «A més t'has esforçat en la personalització de cada un dels alumnes» m’alegro que es noti!

«Jo també faig coses així! Mini fitxes o conjunt d'imatges d'objectes, paisatges o de més abstractes que em recordi al personatge/escena. També faig playlists o recol·lecció de frases! haha.» M’ajuda molt a l’organització. També faig taules i jocs d’imans.

«Em pareix molt bona idea! Fes-ho! <3 I penja tots els avatars que vulguos, m'agrada molt mirar-los i m'ajudarà per entendre millor els personatges haha.» Genial! ^^

«El que no convenç són les tipografies. Les trobo massa recarregades i dificulten la lectura, sobretot la del noms dels personatges» Estic d’acord amb tu. Però amb part també és pels colors. Amb Hufflepuff són de la mateixa font, però el negre dels marges dóna més contrast que no pas el gris, que queda desdibuixat, i es llegeix molt bé. Pels noms dels avatars de Rinmaru vaig triar una altra font, però és molt semblant, així de lletres recargolades però en daurat. I no m’acaba de fer el pes precisament per aquest motiu, perquè dificulten la lectura. He de trobar una font lligada, clàssica o medieval, que no faci les lletres enrevessades i es pugui llegir bé. Tens tota la raó.

«Les altres m'agraden (potser em xoca un poc la mescla de tipografies però això va a gustos). Jo hauria utilitzat una més sòbria pels noms.» Volia que cada cosa fos diferent per distingir els apartats, però suposo que es veu massa atapeït. M’agrada que es vegi ple, però cercaré unes fonts millors, sobretot pels noms.

«Si uses photoshop (al gimp crec que també n'hi ha), es poden descarregar moltes fonts prou maques i més llegibles i es poden personalitzar bastant». No sé fer anar el photoshop i no va amb Linux (sé que ha alguna versió vague per Ubunto, però jo faig servir Debian, i que es poden posar caixes virtuals, però són força rotllo). Sí que faig servir Gimp, per les coses de dibuix abstracte, distribució i edició d’imatge. Per fer lletres, ja sé que es poden fer amb Gimp però no m’agrada com queda, faig servir Inkscape (que fa dibuix vectorial). Totes les portades de fic que tinc són amb Gimp i les lletres amb Inkscape. Però aquest cop volia provar una cosa nova i per això que agafat el generador de títols en línia... Però ja veig que no és una bona opició... Et faré cas i pels propers avatars que anomeni ho faré amb l’Inkscape i cercaré una font millor! Smile T’agraeixo la crítica!!

Fins aviat!!

Antares
(Per cert, has vist que el concurs de fanart del plimpi s’ha allargat una setmana? Potser et ve gust de participar-hi. Com més serem, més riurem!
Arwen Black   [Sep 05, 2019 at 12:42 AM]
Hola! M'agrada això que deixes clar amb quin programa has fet els avatars. Donant crèdit ^^
Tot i així, t'has esforçat per a fer que cada un sigui molt característic. Inclús els fons, tots són diferents!

El fons de l'Altaïr Black l'has fet tu? Com l'has fet? Vull dir, has dibuixat els arbres i tot? M'agradaria saber-ho Smile I la vareta? Dius que l'has afegida tu, però està tan ben integrada que al principi pensava que devia ser una opció al programa! Genial... Sí que domines el Gimp aquest... Estic impressionada!

La Sue me l'imaginava pèl-roja, sí que anava mal encaminada! No ho devia llegir bé. Si n'has fet més versions, estaria guai veure-les.

Pel que fa a l'Astat Zeller, dic el mateix: els canvis estan tan ben integrats que semblen fets amb el programa.

Hi ha tres bessones i totes 3 a Slytherin? Ui, aquí tinc spoilers, no hi he arribat, encara. Però mola com has fet que les tres s'assemblin però alhora tinguin trets característics.

I el fet que tots tinguin les mans diferent, el fons diferent i una senyal diferent (l'interrogant, l'exclamació, la calavera, etc.)... wow, ho has cuidat tot molt!

M'agrada saber com els autors s'imaginen els personatges, així que gràcies per compartir-ho amb nosaltres. I és clar que m'encantarà veure les altres versions i els alumnes de les altres residències.

No puc dir gaire més perquè encara no he llegit sobre els altres personatges i per tant no sé si són com mels imaginaria.

Respecte a la lletra, penso el mateix que ja heu dit. Llàstima, perquè elegant ho és molt, però m'ha costat de llegir.

El fons d'estels és molt adequat i queda molt bé. I la lletra del títol, del mateix estil que als llibres de HP! Que guai.

La forma com els has col•locat està ben pensada. Penses en to

I bé, ja no se m'acudeix res més per comentar. Ah sí, que em sembla molt bona idea això de fr avatars pels personatges que un ha creat. Em pregunto si també deu ser útil utilitzar els avatars quan s'està creant un nou personatge, deu ajudar a visualitzar-lo i fer-lo característic.

PD: Merck per anar avisant i fent propaganda del concurs de fanart Very Happy

PD2: Si algú no pot comentar perquè li surt error de testimoni de formulari, que enviï el comentari des de l'enllaç url de sota la imatge. Gràcies!
Agatha Black   [Sep 08, 2019 at 01:00 AM]
Aaaaaaaaaai que cuquis!

Han quedat superbé aquests avatars! De tots, els que més m'agraden són la Sue i l'Àstat, és que estan moníssims! (Tot i que he de dir que al meu cap l'Àstat té els cabells molt més clars.

Hi ha una cosa que he de dir: Tots tenen els cabells negres, i això confon una mica. Bé la Sue i l'Àstat els tenen castanys, però tot i això és castany fosc, trobo que s'assemblen una mica massa tots, pell clara i cabells/ulls foscos (menys la sue). Ja sé que és com te'ls imagines tu i com són a la novel·la pperò... semblen tots germans!

A banda d'això, individualment, són maquíssims, i m'agrada molt que tots ells deixen entreveure la seva personalitat (Les bessones, brutals!) la composició està guai, i les expressions i les posicions corporals estan molt ben trobades!

Felicitats, és molt xulo! ^^
Cass Ross   [Sep 13, 2019 at 11:07 AM]
M'agraden molt els avatars, perquè estan molt ben fets!

I a més a més expliques totes les adaptacions que hi has fet, i tela! És una currada perquè no es nota ^^ A més, m'agrada aquest programa d'avatars que has fet, perquè trobo que permet molta més versalitat que alguns que tinc controlats.

Són molt enriquidores les explicacions que has fet, i per exemple, a mi em permetrà distingir més bé les bessones Doppel, perquè em costava diferenciar-les. En canvi, l'explicació sobre la posició dels avatars no l'he acabat d'entendre, però tot i així trobo que estan ben situats.

Una cosa a comentar seria que sap greu que el fons de l'avatar de l'Altaïr sigui tant fosc, perquè llavors costa distingir-ne els contorns del personatge (els cabells) o el paisatge del fons. I, a més, sent la protagonista, queda com molt apagada en comparació a tots els altres i no destaca gens.

Em moro de ganes de veure'n més coses, de tot plegat ^^ La resta d'avatars i el tema del fòrum!

Cass

Comment 1 to 6 of 6
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:Alumnes_Slytherin.png
Album name:Antares_Black / Avatars
Keywords:Retorn / Black / Fanfiction /
Filesize:3843 KiB
Date added:Sep 01, 2019
Dimensions:2434 x 1856 pixels
Displayed:16 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3771
Favorites:Add to Favorites