Home > FanArt > Dibuixos
Kelpie
Uns aiguamolls bromosos... L’aire és dens i putrefacte... T’endinses la foscor del capvespre, sense ser del tot conscient del cau on et fiques. Ossos, calaveres... entranyes flotant en l’aigua tèrbola i ensangonada... I aleshores el veus: EL KELPIE, en la seva forma veritable. I ja no tens escapatòria...
Keywords: kelpie creatura concurs

Kelpie

Uns aiguamolls bromosos... L’aire és dens i putrefacte... T’endinses la foscor del capvespre, sense ser del tot conscient del cau on et fiques. Ossos, calaveres... entranyes flotant en l’aigua tèrbola i ensangonada... I aleshores el veus: EL KELPIE, en la seva forma veritable. I ja no tens escapatòria...


Comment 1 to 2 of 2
Page: 1

Antares_Black   [Jul 29, 2021 at 09:49 PM]
KELPIE
Uns aiguamolls bromosos... L’aire és dens i putrefacte... T’endinses en un un silenci prudent en la foscor del capvespre, sense ser del tot conscient del cau funest on et fiques. L’aigua tèrbola t’amara la roba i la terra porosa et xucla els peus... Ossos, calaveres... entranyes flotant en l’aigua ensangonada...
Coneixes les llegendes sobre el monstre, i no vols ser descobert. Saps que no hauries de ser aquí, però el teu ésser és meitat temor meitat frisança.
I aleshores el veus:
EL KELPIE, en la seva forma veritable.
I ell també t’ha vist a tu, i ja no hi ha marxa enrere. El pànic més fatal ja s’ha ensenyorit del teu cor, i ja no tens escapatòria.

He fet el dibuix a llapis, repassat a tinta negra i pintat amb colors de fusta. No sabia com fer el fons, així que és una imatge treta del Google. Finalment em vaig decidir per aquesta (us la poso al fil)
També hi he afegit un filtre marró verdós i detalls de la broma.

La meva primera idea ja era fer un espai d’aiguamolls amb un kelpie terrorífic... Vaja, és el que em suggereix a mi un «monstre aquàtic» que «devorarà el genet, deixant-ne les entranyes flotant a la superfície». Espero que hagi aconseguit l’efecte gore.
Aquestes il·lustracions em van servir de guia (us les poso al fil)

Evidentment, bogues per crinera i penjant pel cos; també la cua l’he feta verdosa. He posat aquest ull blanc que el fa més espaordidor encara, amb algunes escates, i ferides i cicatrius presumiblement fetes en alguna baralla violenta contra alguna dissortada víctima. La idea de representar les regnes màgiques per dominar-lo em va passar per cap (em feia pensar en el nostre estimat pell verda, l’Atreiu, lluitant per ajudar l’Artax, que s’enfonsava en la tristesa...), però me’n vaig desdir; el kelpie en estat salvatge i la seva imatge més gore em va seduir molt més.

Per si no s’entén, els ulls que apareixen al cel (m’he basat en ulls espantats d’anime) representarien els de la víctima que acaba de fer contacte visual amb el mostre i sap el que li espera...

Espero que us agradi!!
Antares
Arwen Black   [Jul 29, 2021 at 09:59 PM]
M'EN - CAN - TA

El dibuix és preciós!!!!! I adjuntar-ho amb el fons, i el text, ho fan encara més terrorífic.

No sé què dir, he pensat que es mereixia un comentari però és que m'has deixat sense paraules... Brutal... BRUTAL. (Literalment!)

Comment 1 to 2 of 2
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:KELPIE_Antares_Black.png
Album name:Antares_Black / Dibuixos
Keywords:kelpie / creatura / concurs
Filesize:3115 KiB
Date added:Jul 29, 2021
Dimensions:1712 x 1641 pixels
Displayed:0 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3822
Favorites:Add to Favorites