Home > FanArt > Dibuixos
La tercera generació al Cau
El Teddy, la Victoire, el James, la Lily, l'Hugo, la Rose i l'Albus en algun dinar familiar al Cau.

La tercera generació al Cau

El Teddy, la Victoire, el James, la Lily, l'Hugo, la Rose i l'Albus en algun dinar familiar al Cau.


Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

frubbsulce   [Jun 09, 2021 at 07:36 PM]
Hola! M'ha portat bastant temps (crec que un mes, més o menys), però aquí tenim la tercera generació! Bé, una part, són massa gent com per fer-los cabre tots. Representa que estan en algun dinar, la Setmana Santa o l'estiu després de l'epíleg, al Cau, a casa els seus avis.

A veure, hi ha moltes coses a comentar. El James està encenent petards (sí, dins de casa, mala idea, intenteu explicar-li a ell XD) i la Lily pren exemple, clar que sí. Vaig tenir una crisi perquè no sabia quina roba posar-li, porta una samarreta d'unes colònies o algo i uns texans curts. La Rose i l'Albus estan jugant a algun joc, que no sé quin és. Sí, els hi podria haver donat un Monopoly i andando, però em vaig complicar la vida i tenen aquesta mena d'Oca màgica, però no he pensat com s'hi juga.

L'Arthur i la Molly tenen penjats els dibuixos dels seus néts, són ells, el Cau i uns regals amb globus. I arribem a les plaques de delegats i similar. Si feu zoom veureu que també hi ha les inicials del propietari de la placa. També hi han les de l'Hermione, el Harry i el Teddy, perquè crec que l'Arthur i la Molly, que consideren el Harry i l'Hermione fills seus, voldrien exposar-les amb els premis a casa seva, i el Teddy també és pràcticament de la família, o sigui que allí estan. De la placa del Harry a les del Teddy canvien, perquè vaig pensar que quinze anys més tard, i amb un canvi de director, les haurien canviat, no és perquè siguin d'una altra residència.

I crec que no em deixo res!
Arwen Black   [Jun 12, 2021 at 11:28 PM]
Uaaaaau, quants detalls, és una passada! Alguns, de tant petits, no s'arriben a veure i tot, fent zoom (com ara els detalls del joc). M'encanta com el Teddy posa la veguda amb la vareta. Impresionant.
Arwen Black   [Jun 12, 2021 at 11:29 PM]
Beguda amb "v". Molt bé, vés a dormir, Arwen...
Agatha Black   [Jun 13, 2021 at 09:18 AM]
Els personatges estan MOLT xulos, i m'encanta veure com te'ls imagines (les meves versions són bastant semblants, però el James té els cabells negres, el teu els té més tirant a pèl-rojos, que és perfectament acceptable!).

Estic dacord amb l'Arwen que els detalls són una passada (hola, els dibuixos a la paret? Són els avis, l'Arthur i la Molly! I evidentment tenen les plaques de monitors i Caps de monitors de les famílies exposades! Una copa... la que van guanyar el harry i el Ron a la Cambra secreta per descobrir lo del basilisc? OMG, que guai! I la gerra que serveix suc sola, i l'envoltori dels caramels de Berti Boot...! Molt gua, molt, molt guai! ^^

Em sembla que aquest és el que més m'agrada de moment, de tots els que has fet, Laura! ^^ Genial!

Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:3agen.png
Album name:frubbsulce / Dibuixos
Filesize:330 KiB
Date added:Jun 09, 2021
Dimensions:925 x 615 pixels
Displayed:0 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3814
Favorites:Add to Favorites