Home > FanArt > Dibuixos
Plimpis divertint-se a l'aigua
Aquest és el meu fanart pel concurs de dibuix!

Plimpis divertint-se a l'aigua

Aquest és el meu fanart pel concurs de dibuix!


Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

Unapersona   [Sep 10, 2019 at 01:06 PM]
Hola hola! Abans de res, gràcies per ampliar el termini del concurs, així ho he pogut fer. M'ho he passat molt bé!

He dibuixat vuit plimpis fent diferents coses, alguns sols (com el que llegeix o el que pren el sol), altres junts (els que neden i els que juguen (en realitat no sé ben bé què fan) a baix de tot). La imatge és molt gran (vaig agafar la foto de fons com a base), o sigui que us recomano que l'obriu en una nova pestanya i feu zoom sobre cada plimpi si els voleu veure millor. Com l'altra vegada, està dibuixada amb ordinador.

He de dir que al principi no sabia com posar-m'hi. Els plimpis no són precisament els animals més coneguts i, de fet, a mi no em sonaven dels llibres. Vaig mirar el wiki i em vaig basar en les imatges que hi ha allà per la forma i el color (encara que crec que un color més aviat verdós com l'Arwen o fins i tot blavós hauria quedat millor que aquest marró).

Ja direu què us sembla!
Arwen Black   [Sep 10, 2019 at 01:28 PM]
Que guaaaaai!

És molt realista! Sembla ben bé que estiguin allà al fons del mar fent les seves coses xD M'encanta!!

L'he obert per veure'ls més bé cadascun ^^

El meu preferit és el que està pescant! I els que neden, són molt cuquis i graciosos ^^

Que bé que vam ampliar el plaç, me n'alegro molt ^^

I el seu color ja m'agrada! A més tenen com un sombrejat molt realista, i inclús n'hi ha que estan parcialment darrere d'una roca... és ben bé com si de debò fossin allà!
Cass Ross   [Sep 13, 2019 at 11:30 AM]
Ei, m'agrada molt el teu dibuix! Especialment per com combina aquesta foto de fons amb els plimpis. Tal com diu l'Arwen, sembla realment que els plimpis siguin allà ^^ Està bé que poguem ampliar la imatge, perquè els plimpis són tant petits que sap greu que no es puguin veure millor. Són tots tant divertits! Els que em fan més gràcia són el que està prenent el sol i el que està pescant! Pescant! LOL Com deia, estan molt ben integrats a la fotografia.

Dius que no t'acaba de convèncer el color. Doncs jo trobo que justament amb el fons que vas triar, aquest és el millor color perquè així es veuen molt millor que no pas si fossin blavosos o verdosos. La forma em fa gràcia perquè a primer cop d'ull em van fer pensar en castanyes, hahaha.

Cass
Mercè Granger   [Nov 10, 2019 at 09:41 PM]
El que he dit al primer comentari: Quan es va fer el concurs estava molt out i no vaig poder comentar, però em sento malament per no haver-ho fet Sad o sigui que me pongo a ello (i qualsevol cosa abans que fer els treballs de la uni)."

Els teus plimpis no tenen tant de detalls com els altres, però també estan molt bé! A jo m'han recordat quasi a miniavellanes HAHAHAHA. Però també som molt macos, i els de les ulleres és molt graciós!! Com els altres, no t'has limitat a un de sol amb una postura determinada, que bé, haver-ne vist tants de plimpis i tan diferents! El que pesca també és molt entranyable.

I trob que és qui més ha sabut jugar amb el fons i integrar-hi els plimpis, està molt bé la composició!
Ehorabona <3

Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:plimpis20fons20mari.jpg
Album name:Unapersona / Dibuixos
Filesize:5524 KiB
Date added:Sep 10, 2019
Dimensions:4000 x 3000 pixels
Displayed:17 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3773
Favorites:Add to Favorites