Home > FanArt > Dibuixos
Plimpi(s)
La meva entrada pel concurs!
Keywords: Plimpi concurs

Plimpi(s)

La meva entrada pel concurs!


Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

Arwen Black   [Sep 10, 2019 at 12:58 PM]
L'he dibuixat a mà i pintat amb aquarel•les i després he afegit les pigues i el fons (modificant-lo) amb Photoshop. Espero que us agradi!

N'hi ha un caminant, un sentat a l'arena, un de peu, un que l'hi han fet un nus i dos en versió chibi.
Unapersona   [Sep 11, 2019 at 08:45 PM]
Hola! M'agrada molt com ha quedat! De fet els plimpis, en un principi, me'ls imaginava d'un color més verdós o blavós que marró... suposo que la meva versió i la de l'Antares m'han "corromput" hahaha El cas és que la textura de les aquarel·les queda molt bé. Suposo que és una tria d'estil lògica, tenint en compte que són animals aquàtics.

Mola molt veure la interpretació de cadascú, en detalls com la situació de les potes, el número d'aletes, etc. Els teus també tenen molta cara de peix (cosa lògica), i aquesta mena de llavis que els hi has fet els hi queden bé, trobo.

Inicialment havia interpretat el plimpi de baix a l'esquerra com estant assegut sobre un inflable d'aquests de piscina, com prenent el sol, i m'havia fet molta gràcia! la teva explicació ho fa més seriós, però per altra banda el dibuix es converteix en una mostra de totes les posicions que poden prendre els plimpis.

Els plimpis chibi són molt cuquis! I el que té les potes lligades m'ha fet molta gràcia, sembla que s'estigui cargolant de riure!

Bé, molt bona feina. Em serà difícil decidir-me...
Cass Ross   [Sep 13, 2019 at 11:16 AM]
Ei, Arwen!

M'encanten els teus plimpis perquè és molt guai que estiguin en diverses postures i situacions, i estan molt ben dibuixats ^^ El meu preferit és el que està amb les potes lligades perquè és el més expressiu. I els dos fets amb l'estil chibi són tant adorables!

M'agada molt la teva interpretació de com són. Unes criatures molt amfíbies, em fan pensar en unes granotes molt molt rares. M'agrada molt l'ala que tenen al cap i em fa gràcia la boca, sembla que siguin molt seriosos.

El fons també es interessant, perquè vist en conjunt sembla el mar, però quan mires cada plimpi es veu que no ho és ben bé, però m'agrada la combinació de blaus i no és molt xocant respecte els plimpis com sí ho hagués pogut ser una imatge d'stock.

Felicitats pel dibuix!

Cass
Mercè Granger   [Nov 10, 2019 at 09:04 PM]
Quan es va fer el concurs estava molt out i no vaig poder comentar, però em sento malament per no haver-ho fet Sad o sigui que me pongo a ello (i qualsevol cosa abans que posar-me a fer els treballs de la uni).

M'agraden molt com els has dibuixat!! Són així com un mix entre granota i peix, però trob que queden mega entranyables. A més que has variat moltíssims les postures! Està molt bé quina feinada! El que més m'agraden són el que està assegut i el que està fent un nus. Però tots estan perfectes <3 Jo, i les versions chibis són molt molt molt molt cuquis.

El detall de les pigues també m'agraden molt, estan molt aconseguides; així com el fons aquàtic. M'agrada com l'has integrat en el dibuix; la gamma cromàtica està molt bé.

Està molt bé, enhorabona! <3

Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:Plimpi203-20Arwen20Black.png
Album name:Arwen Black / Dibuixos
Keywords:Plimpi / concurs
Filesize:8139 KiB
Date added:Sep 10, 2019
Dimensions:3492 x 2464 pixels
Displayed:13 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3772
Favorites:Add to Favorites