Home > FanArt > Dibuixos
Escacs pottèrics 2.0
Versió millorada. N'he tret alguns, n'he posat de nous, he canviat detalls (alguns gràcies als comentaris d'aquí ;))
Keywords: escacs

Escacs pottèrics 2.0

Versió millorada. N'he tret alguns, n'he posat de nous, he canviat detalls (alguns gràcies als comentaris d'aquí ;))


Comment 1 to 5 of 5
Page: 1

Arwen Black   [Aug 18, 2019 at 09:58 PM]
He tret la sirena, el centaure, el thestral i l'hipogrif (i això que em van ser els més difícils de fer! XD), i he afegit a l'Esquenagrisa, el Cuapelada, la Narcisa i el basilisk.

He posat al bàndol dels bons al Draco i a l'Snape. També he canviat de lloc a l'Hermione (que ara així sí que estan els tres en la posició com a la prova del primer llibre), al Dobby, al Hagrid només l'he canviat de cantó.

He tret les corbates al Silver trio i els he posat jerseis (o corbtes, segons es miri) amb el mateix color que els ulls.

He canviat les màscares dels cavallers de la mort. Ara cadascú té la seva!

He empalidit l'Snap i afegit els raves a les orelles de la Luna (unes idees genials de l'Antares), també he afegit les estrelles a la túnica del Dumbledore, les pupil·les allargades al Voldemort.

Ara queden els peons una mica més igualats i clars: tots els que tenen corbata, són peons. Tots els de màscares diferents, peons també.

M'he fixat en les relacions: la Narcisa al costat del Lucius i fa parella amb el company de cabells esbalotats: l'Esquenagrisa. Al Lucius li toca fer parella amb el Cuapelada. He preferit que la parella Malfoy estés junta estèticament abans que donar-los el mateix paper perquè quedarien allunyats, no sé si hi estareu d'acord. A baix, el Draco està davant de l'Hermione, perquè gunyo guinyo en realitat li agradava. La Ginny davant del Ron i en diagonal amb l'amiga Hermione i la parella el Harry, i al costat de l'altra amiga, la Luna. En Neville al costat de la Luna i a tocar, com el Harry, d'en Dumbledore, ja que podria haver estat l'escollit. He intercanviat la Lily i el Remus perquè així la Lily està tant a tocar del James com de l'Snape, i també es portava bé amb el Remus. L'Hermione fa parella amb el Hagrid, el company de cabells esbalotats. El Ron amb el Dobby, perquè és un elf que li cau bé, i el Harry amb l'Snape, perquè... hi sent una connexió després de la guerra (fins i tot li dóna el seu nom a un fill).

Si cliqueu la imatge la podeu veure amb més qualitat.

Agraïré comentaris, comentaris!

Quina currada lol
Unapersona   [Aug 20, 2019 at 06:17 PM]
Havia escrit un comentari però en prémer "D'acord" no s'ha desat Rolling Eyes Intento recuperar de memòria el que tenia!

Abans de res, això de fer uns escacs és molt bona idea! Hi has jugat mai? Si els tens impresos, podríem jugar-hi si vens a la propera quedada! Razz

M'agrada com cada fan art que penges té un estil diferent. En aquest cas més aviat esquemàtic, però posar aquests detalls que caracteritzen cada personatge està molt bé! Crec que la meva figura preferida és la d'en Dumbledore, encara que el Dobby també és molt mono

El Hagrid com a torre m'encanta. L'altra torre podria ser en Grep! Tot i que ell i l'Hermione van ser molt propers, o sigui que així ja està bé, suposo Laughing

Per cert, els cavallers de la mort tenen diferents màscares cadascun. Són dissenys teus o basats en les pel·lícules? No recordo si allà són totes iguals o no.
Agatha Black   [Aug 21, 2019 at 11:13 AM]
Hola!

Vale, primer et comento els dibuixos en si: Són superxulos! El que més m'agrada, per això, són els peons del Cavallers de la Mort, perquè les màscares estan BRUTALS. També vull destacar que tothom és súperreconeixible, així que Kudos! Els detalls estan impecables. (Només per ser una mica esgarriacries: al llibre la Ginny té els ulls marrons. Però com que la Bonnie Wright de la pel·li els té blaus, ja serveixen Wink ) M'agraden molt tots els detalls que has posat: els que tenen els cabells desendreçats (Harry, hermione, etc. en contrast amb la resta), les diferents formes de les ulleres, els rabes de la Luna, el barret de la McGo, que és genial... molt molt bé.

Ara, pel que fa a les posicions. Entenc el que has volgut per però... veig un problema amb els Malfoy, per exemple. Tant els pares com el Draco comencen en un bàndol i acaben a l'altre, per tant no li acabo de trobar el sentit que estiguin eseparats. De fet, si alguna qualitat redemptora té la família Malfoy és que s'estimen molt entre ells, com a família. No estarien en cap moment en bàndols oposats... imagina't si en algun moviment la Narcisa hagués de matar el Draco... ouch, no? XD PERÒ entenc que no hi ha gaire villans fàcilment reconeixibles a la història, i que si treus els Malfoy dels villans, al Lado Oscuro li falta gent. Jo potser hagués posat en Draco en comptes del basilisc (només una idea). És clar que aleshores falta algú al costat dels bons... no sé, potser s'hi podria posar la Cho (perquè no té sentit posar-hi només a un dels besson o bé només al Dean o al Seamus... crec que jo em decantaria per la Cho).

El meu altre problema evidentment és l'Snape. Nope, nope, not your place, you bitch. Saps quina és la llàstima? Que en el joc d'escacs no hi hagi una peça que sigui "espia" que jugui pels dos bàndols. Per aquesta posició seria perfecte. Però, com els Malfoy, també ha estat a tots dos costats... el que passa que els Malfoy han estat molt més temps al dels dolents, mentre que ell seria un 50/50. Entenc per què l'has posat on l'has posat, i està bé. Però a mi personalment no m'agrada. Jo abans hi posaria, no sé, la Tonks, per exemple. O si vols mantenir-hi els professors, doncs l'Ull-foll?

I el Dobby potser és massa petit per úna posició de figura "gran", però eh, no el treguis pas! Si cal, l'enfilem a un cavall i llestos, que el Dobby mola! Smile

Però vaja a part d'aquests dos detalls meus. em sembla suuuuuupercuqui, felicitats!

Mercè Granger   [Sep 02, 2019 at 04:01 PM]
Mare meva, Arwen, quina currada!!! Enhorabona, està súper bé! Estic flipant!

Per començar, m'encanta el tauler, molt molt elegant la combinació de color que has triat!

I pel que fa als personatges... F-L-I-P-O. Estèticament, estan perfectes. Sent tan petits com els has personalitzats i tots els detalls... m'agraden molt. Tots els personatges són fàcilment identificables! Sobretot les màscares dels cavallers de la mort, com les has individualitzat. Als teus peus. M'encanta el Dobby especialment.

També trobo que queda molt bé com t'has esmerat en les posicions.T'hauran de donar un màster en organització per això haha. Tampoc comentaré molt més pèrque sent sincera és que d'escacs vaig justa Laughing Fa molt de temps que no hi jugo i no me'n recordo molt bé de les normes Laughing HAHAHA.

Enhorabona una altra vegada. Una abraçada <3
Antares_Black   [Sep 04, 2019 at 05:56 PM]
Ei! Potser comento força tard, però quan ho vaig veure, mira, entre una cosa i altra, no vaig dir res. Però se’n poden dir mooooltes coses!

«He tret la sirena, el centaure, el thestral i l'hipogrif (i això que em van ser els més difícils de fer! XD)» Això m’ha sabut greu de llegir! Perquè els dibuixos sí que m’agradaven. Però els has canviat per introduir una nova mirada a les peces.

«i he afegit a l'Esquenagrisa, el Cuapelada, la Narcisa i el basilisk»
Suposo que amb el basilisc fas un xic de parella amb la Nagini. M’agrada veure en Lucius i la Narcisa junts («He preferit que la parella Malfoy estés junta estèticament abans que donar-los el mateix paper perquè quedarien allunyats, no sé si hi estareu d'acord.» Totalment!), és clar que es fa estrany veure els Malfoy en un o altre bàndol, així com l’Snape, perquè són personatges ambigus. Em sembla que això ja ho comenta la Gee: «Entenc el que has volgut per però... veig un problema amb els Malfoy, per exemple. Tant els pares com el Draco comencen en un bàndol i acaben a l'altre, per tant no li acabo de trobar el sentit que estiguin eseparats. De fet, si alguna qualitat redemptora té la família Malfoy és que s'estimen molt entre ells, com a família. No estarien en cap moment en bàndols oposats... imagina't si en algun moviment la Narcisa hagués de matar el Draco... ouch, no? XD PERÒ entenc que no hi ha gaire villans fàcilment reconeixibles a la història, i que si treus els Malfoy dels villans, al Lado Oscuro li falta gent. (...) El meu altre problema evidentment és l'Snape. Nope, nope, not your place, you bitch. Saps quina és la llàstima? Que en el joc d'escacs no hi hagi una peça que sigui "espia" que jugui pels dos bàndols. Per aquesta posició seria perfecte». Té tota la raó del món però m’ha fet gràcia el «Nope, nope, not your place, you bitch» hahahhaaaa

«Jo abans hi posaria, no sé, la Tonks, per exemple. O si vols mantenir-hi els professors, doncs l'Ull-foll?» L’Ull-foll no era profe, ho va acabar sent en Barty! Wink

«També he canviat de lloc a l'Hermione (que ara així sí que estan els tres en la posició com a la prova del primer llibre)» Sí! Que bé! El que passa és que no podem assegurar que, encara que facin d’alfil, cavall i torre, potser estan separats... Així que en el tauler de la Pedra Filosofal podrien haver estat les tres peces en cantons diferents. De fet, diria que a la pel·lícula (em sembla que en el llibre no queda clar) la Hermione és l’altra torre, la que queda al cantó de la reina i (i no em facis molt de cas, perquè torno a embolicar la troca amb el que serien unes peces o altres) ells van jugar amb les negres contra les blanques... I ara fan de blanques. En fi, paranoies meves... Que m’agrada molt el canvi!

«, al Dobby, al Hagrid només l'he canviat de cantó»: Em resulta bonic, que en Hagrid i en Dobby quedin junts. La Gee diu: «I el Dobby potser és massa petit per úna posició de figura "gran", però eh, no el treguis pas! Si cal, l'enfilem a un cavall i llestos, que el Dobby mola!» yay!!

«He tret les corbates al Silver trio i els he posat jerseis (o corbtes, segons es miri) amb el mateix color que els ulls.» Deus voler dir el Golden Trio! xD Ai, doncs m’agradaven més amb les corbates de l’uniforme... Però potser és veritat que hi havia massa corbata de Gryffindor per aquí, i així els destaques més com a protagonistes (que altrament ho podrien sembla la McGonagall i en Dumbledore! hahahaha).

«He canviat les màscares dels cavallers de la mort. Ara cadascú té la seva!» Això m’agrada molt (crec que ja t’ho vaig comentar jo, oi?, que els cavallers no eren concrets), i com diu la Gee: «El que més m'agrada, per això, són els peons del Cavallers de la Mort, perquè les màscares estan BRUTALS» ara són reconeixibles i tot! xd

«He empalidit l'Snap i afegit els raves a les orelles de la Luna (unes idees genials de l'Antares), també he afegit les estrelles a la túnica del Dumbledore, les pupil·les allargades al Voldemort.» Sí, m’agrada tot!!!

«A baix, el Draco està davant de l'Hermione, perquè gunyo guinyo en realitat li agradava.» Nooo, Dramoine, no! xDD «La Ginny davant del Ron i en diagonal amb l'amiga Hermione i la parella el Harry, i al costat de l'altra amiga, la Luna.» Molt ben pensat. «En Neville al costat de la Luna» T’agrada Nuna? «En Neville (...) a tocar, com el Harry, d'en Dumbledore, ja que podria haver estat l'escollit.» Genial! «He intercanviat la Lily i el Remus perquè així la Lily està tant a tocar del James com de l'Snape, i també es portava bé amb el Remus.» Ui, ui, competició Jily i Snily! Hahaah molt bo! «L'Hermione fa parella amb el Hagrid, el company de cabells esbalotats» m’agrada la relació que tenen en Hagrid i la Hermione. Trobo que a la pel·lícula es deixa veure molt més que en el llibre, i almenys compensa totes les frases que la Hermione de la pel·li li roba al Ron del llibre (o fins i tot a en Dumbledore!!). «El Ron amb el Dobby, perquè és un elf que li cau bé» ^^ «el Harry amb l'Snape, perquè... hi sent una connexió després de la guerra (fins i tot li dóna el seu nom a un fill)» hahaha ok m’agrada que li hagis donat una millor explicació que no fos Snarry... xDDD

«Quina currada lol» Ja ho pots ben dir! Ja ho tenies fet i t’has pres la molèstia d’escoltar les nostres opinions i refer-lo amb els canvia que has considerat oportuns Smile

Em sumo a això que diu l’Unapersona: «Hi has jugat mai[, als escacs]? Si els tens impresos, podríem jugar-hi si vens a la propera quedada!» Tot i que en ser un joc de dos... la cosa tira enrere... semblaria un torneig d’escacs, tothom en parelles amb el seu contrincant xD Jo sóc més de dames, però amb les dames no es poden fer tantes coses amb les peces.

«M'agrada com cada fan art que penges té un estil diferent.» També té raó amb això! És curiós. Ho fas expressament o és que encara no has trobat un estil propi?
La Gee diu: « Només per ser una mica esgarriacries: al llibre la Ginny té els ulls marrons. Però com que la Bonnie Wright de la pel·li els té blaus, ja serveixen». També els té més ondulats, en el llibre xD El barret de la McGonagall també m’agrada molt a mi!

«Jo potser hagués posat en Draco en comptes del basilisc (només una idea). És clar que aleshores falta algú al costat dels bons... no sé, potser s'hi podria posar la Cho (perquè no té sentit posar-hi només a un dels besson o bé només al Dean o al Seamus... crec que jo em decantaria per la Cho)» La Xo?? I per què no en Cedric?

He de dir que el primer cop que ho vaig veure no sabria dir si em va agradar en canvi. Però això això és perquè havia vist l’anterior. Un cop llegit el que en diu, m’agrada molt més. Si és millor que l’anterior? Això no ho puc afirmar, com tampoc no puc dir l’anterior sia millor que aquest. Jo crec que l’important és aquest debat que has obert, perquè amb tot plegat hi ha molt per discutir. Ens ho podem mirar de moltes maneres. Aquesta és la gràcia de trencar-s’hi el cap!

Molt guai el teu fanart i la idea!!

Fins aviat!

Comment 1 to 5 of 5
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:Personatges20Chess20-20final20jpg20Arwen20Black.jpg
Album name:Arwen Black / Dibuixos
Keywords:escacs
Filesize:2478 KiB
Date added:Aug 18, 2019
Dimensions:4560 x 3496 pixels
Displayed:18 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3770
Favorites:Add to Favorites