Home > FanArt > Dibuixos
Escacs de Harry Potter!
Aquests personatges retallables són la meva versió ideal de les fitxes d'escacs!
Keywords: escacs

Escacs de Harry Potter!

Aquests personatges retallables són la meva versió ideal de les fitxes d'escacs!


Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

Arwen Black   [Jul 31, 2019 at 06:11 PM]
A veure què us sembla!

Fa un any i mig que ho vaig fer... però no havia decidit mostrar-ho. Volia afegir-li més coses, i imprimir-ho i provar-ho. Ja ho faré, algun dia. Però perquè etigui mort en una carpeta del meu ordinador... doncs us ho ensenyo.

A veure si endivineu qui són tots els personatges i per què estan en aquesta posició!

I de pas em dieu quin és el vostre preferit! ^^
Antares_Black   [Aug 02, 2019 at 01:32 AM]
Ei! Quina idea més bona!!!

Jo m’estava complicant la vida amb un tarot disseny HP, però és clar que també es pot fer d’escacs!! M’agrada molt! ^^

De fet, a casa hi ha uns escacs on les peces són personatges dels Simpson (no sóc fan dels Simpson ni els he seguit mai, però mira allí sóc xd), o sia que m’imagino que es poden fer escacs del que es vulgui.

«Fa un any i mig que ho vaig fer... però no havia decidit mostrar-ho» Què fas!? xD «Volia afegir-li més coses, i imprimir-ho i provar-ho. Ja ho faré, algun dia» Algun dia. Però, el que et dic, la idea és bona! «Però perquè etigui mort en una carpeta del meu ordinador... doncs us ho ensenyo.» Doncs si fas més coses (d’això o d’altres), les voldrem veure! Wink

«A veure si endivineu qui són tots els personatges i per què estan en aquesta posició!»
A veure, els quin personatge és quin ho tinc clar! T’ho poso aquí!: http://oi68.tinypic.com/35k3k2p.jpg (espero que no et faci res que ho hagi escrit a la imatge, així és més precís).
Pel que fa la posició... El rei i la reina són molt guais! En Voldy i la Bellatrix, i en Dumbledore i la McGonagall. Brillant! És cert que, per com ha d’anar la història i l’objectiu dels escacs, semblaria que en Harry hagi de ser el rei: mentre que unes és en Voldemort, les altres Harry. Però és igual el sentit! Perquè aleshores amb qui l’aparelles? Que la McGonagall i en Dumbledore forever! Hahaha

En realitat, es pot interpretar com es vulgui, però suposo (si no és així, digues-m’ho) que ho has pensat per tal que les Forces del Mal juguin des de negres i ‘els bons’ de la sèrie amb les blanques. Malgrat tot, jo sempre jugo amb les negres!! hahahaa Però bé, ho anomenaré així per entendre’ns.

També he de dir que m’has fet confondre força... perquè tal com has col·locat les peces (vull dir les posicions de les reines), sembla que els ‘bons’ juguin amb les negres i que les Forces del Mal juguin amb les blanques. Com que al fina les retallaran per ser peces independents no té més importància. Però em pregunto si és que les havies concebut perquè les Forces del Mal juguessin amb blanques (cosa que explicaria que comencessin la batalla...) o si no t’has adonat de la posició de la reina.

En Hagrid com a torre és molt encertat! L’altra torre qui representa? En Firenze? Primer he pensat en en Grep, senzillament perquè és l’altre gegant (que coneixem més, perquè en veiem molts altres, com el bestiota d’en Karkus), però després m’he fixat en la part del davant. És clar, és un centaure! I quin centaure que coneguem és ros? En Firenze! ^^ Però potser hauria estat més adequat posar-lo de cavall? Llavors, però, li hauries canviat el lloc a en Ron o a en Becbrau... Per altra banda, si haguessis volgut un altre mig-gegant com a torre (per igualar en Hagrid), hauria hagut de ser Madame Maxime. I, bé... tenint en compte el paper que ens va fer amb en Hagrid no acceptant la seva pròpia naturalesa de geganta... («Sóc de constitució robusta!»). Però, tot i que li va salvar la vida amb allò dels gegants de les muntanyes, no va participar a la Batalla de Hogwarts perquè es va quedar a Beauxbatons, així que poc hi pintaria...

Trobo súper encertat que en Ron faci de cavall, perquè és la peça que va ser en els escacs màgics de la prova de transfiguració de protecció de la pedra filosofal. En Harry fa d’alfil, cosa ja està molt bé perquè (com t’he dit, de rei, tot i que és el que es pensaria —atès que l’objectiu és el rei—, desentona un xic...) és la fitxa que va substituir ell en la prova. Aleshores la Hermione va fer de torre, però comprenc perfectament que no li volguessis donar aquesta posició... (tot i que un Hagrid i una Hermione en el mateix paper, hauria estat bonic) perquè potser hauria quedat menuda respecte el que s’esperaria d’una torre en el repartiment que has fet. De tota manera, la parella d’alfils són en Harry i la Hermione, i en Ron continua sent al costat de la Hermione, o sia que trobo que es mantenen les relacions. M’agrada!

I la parella d’alfils en les negres també està ben trobada! En Severus Snape i en Lucius Malfoy! Suposo que has posat en Draco allí perquè estigui prop del seu pare, però no li trobo més relació entre en Draco i el cavall... Trobo que els peons de les negres es queden fluixos, perquè tots són Cavallers de la Mort, sense més matís. Entenc el que devies voler dir: justament que són els peons d’en Voldemort... que no tenen més importància. És un element que crida molt l’atenció respecte els peons de les blanques. No sé si ho has fet expressament, que ja volies que es veiés aquest contrast entre els bàndols. Tanmateix, si no vols que es vegin tots els Cavallers iguals, els pots donar màscares diferents. Si vols mantenir la uniformitat, deixa-ho així!

Sempre he preferit les màscares de la quarta pel·lícula. És veritat que les d’a partir de la cinquena són més variades i són molt boniques, però el disseny d’ossos del principi m’encantava!

Els peons de les blanques m’encanten! Tenim en un cantó els Magatotis (sense la rata, molt bé xD) i la Lily; a l’altre cantó hi ha el Silver Trio Smile i enmig de tots dos blocs en Dobby!! Senzillament genial! No tinc res a dir, s’aquí! Bé, potser sí que tinc un parell de coses a dir: 1- En Dobby es veu molt cuqui! ^^ 2- En Neville l’has fet amb els cabells castanys com a la pel·lícula; en el llibre és ros. Has mantingut el ros d’en Firenze (que la pel·lícula el pinten amb els cabells foscos), però no pas el d’en Neville. La imatge et fa la ment gandula? Wink

(com les ulleres de la McGonagall: que en el llibre són quadrades. M’agrada que hagis respectat la túnica violeta d’en Dumbledore, però per la barba i el barret també sé que t’has basat en les pel·lícules a partir de la tercera, que el pinten com un pagesot... Hahahaha Això és una opinió meva i potser estic filant molt prim! xD Tu ni cas d’aquest parèntesi!)

Entenc que les negres també han de tenir els seus cavalls i les seves torres, però et devies trobar en un dilema, no? Jo m’hi hauria trobat! Com a criatures, tant el centaure com l’hipogrif com el vespral havien de ser cavalls. I també és la peça perfecta d’en Ron. Quatre dels ‘bons’ i només en pots posar dos per cap! Perquè entenc que en vespral és bo, però algú havia d’anar a les negres i aquest és el més ambigu. Volies conservar en Becbrau i en Firenze a les blanques i els has hagut de donar una peça diferent.

T’has fixat molt bé ens els detalls. De fer un pèl-roig diferent entre la Lily i la Ginny, i els clips. Les tiretes d’en Llopin. I el color dels ulls: grisos pels Black (Bellatrix i Sírius) i descendents (Draco; i, bé, en Lucius no sabem si descendeix de Black, però els té grisos, i amb la monogàmia... xd); rojos en Voldy; negres l’Snape i en Hagrid; castanys en James, en Neville i la Hermione; blaus els Weasley, la Luna, en Firenze, la McGonagall i en Dumbledore. I, per descomptat, els ulls verds de la Lily i en Harry!! (De quin color són els ulls d’en Remus?). També m’agrada com t’han quedat els de les criatures. I els cabells dels Potter són els més rebels! Hahahaa Mira quina cabellera més perfecta tenen en Ron, en Neville i en Remus! xd (els d’en Sírius no compten!! Són els millor!)
I les posicions: potser és una cosa meva i no t’hi has parat a pensar tant, però fins i tot en els mateixos papers, té sentit que es trobin en un lloc o en un altre. En els peons de les blanques, la Ginny és davant d’en Ron i a tocar de la seva amiga Hermione. A l’altre cantó, en Harry queda darrere d’en Llopin, que l’ajuda molt, i té els seus pares a la mateixa distància (a banda que la Lily es relacionava més amb en Remus que amb els altres). I en Sírius també és allà a prop. Jo potser hauria intercanviat en Firenze i en Becbrau. Tots dos poden fer de cavall i tots dos poden fer de torre, i tots dos fan parella amb en Hagrid, però potser en fan més amb en Becbrau i, a més, quedaria just darrere d’en Sírius Smile Però no és important.

No entenc, però, per què la Nagini és una torre. Havia de ser-hi present d’alguna manera, però la torre té algun sentit que se m’escapa o és que és el paper que quedava i ja està? I la sirena? D’acord que és de les Forces del Mal (tot que poc té a veure amb en Voldemort), però també em demano per què a la torre...


Trobo que l’Snape té la pell molt morena, en comtes de pàl·lida i biliosa! xD I, ja m’agrada aquest estil minimalista, però... com veuries la Luna amb els seus raves a les orelles? Wink

«em dieu quin és el vostre preferit! ^^»
Ai, no puc triar-ne un de sol!! M’agraden molt els cabells de la Hermione i la Bellatrix Smile I els d’en Sírius no tenen rival! Hahhaa (Sorry Lucius, sorry Severus xd). Crec que si maten un peó de les negres, no farà tanta pena com si maten un peó de les blanques! Haurem de portar taps de suro de la sort penjats al coll perquè no matin cap membre del Silver Trio xd i treure la Pedra de la Resurrecció quan matin els Magatotis o la Lily. I en Dobby, tan xicarró que es veu aquí!? Si el maten, haurem de fer una pausa per enterrar-lo (sense màgia!)... :’(

Tinc una pregunta existencial: En aquests escacs, quan un peó corona, què passa? En què es transforma? Hi poden haver més d’una McGonagall o més d’un Hagrid per l’escaquer??? O senzillament corren pel tauler amb un rètol que posi «M’he tret els MAG»; i en el cas d’en Dobby, vagi amb una gorra de llana i un mitjó (?)

Això és tot! M’ha agradat molt! Com l’has fet? Directament a l’ordinador amb formes geomètriques? A mà i després l’has arreglat? ... M’agradaria saber-ho Smile

Ja sé que he fet moltes suposicions en aquest comentari. Si no ho dic bé, queixa’t!

Que vagi bé!

Antares

PD: Crec que aquest és comentari a fanart més llarg que he fet mai. Però és que ofereix molt per comentar xd
Lof   [Aug 07, 2019 at 01:19 AM]
Hi there!

Ostres doncs que bé que t'agis animat a fer-ho public. A part que el tema dels escacs sempre m'ha agradat, aquestes peces estan molt currades! Encara recordo jocs d'escacs amb les figures de bola de drac Z haha estaven bé, però aquestes de HP les superen crec jo! I encara més si hi afegim el tauler que has fet per jugar-hi.

«A veure si endivineu qui són tots els personatges i per què estan en aquesta posició!»

Doncs no sé si l'Antares ha endavinat els personatges corresponents a cada peca en la imatge que ha penjat, perquè n'hi havia algun que no reconeixia. La torra "sirena". No acabo d'entendre que hi pinta una sirena al bàndol de les forces del mal i per què? El vespral tampoc l'havia identificat, tot i que jo no diria que els vesprals siguin dolents, no? Recordo un fragment dels llibres on la Luna els defensa dient que la gent sol associar els Vesprals a la mala sort, accidents o alguna cosa semblant (no ho recordo exactament). Però diu que tot això són bestieses. És clar que la credibilitat de la Luna no és massa alta haha, almenys des del punt de vista de l'Hermione i companyia. No sé si volies quadrar el número d'animals per banda o què, tot i que no anomenaria "animal" a cap centaure en ma vida! Amb el caràcter que gasten seria jugar-se el coll! A part d'aquests dos, la resta si que em quadra tot.

La posició et refereixes a per quina raó estàn assignats a cada peca? Això seria molt complicat d'endevinar i molt sujectiu de cada persona crec jo. En Voldemort ila Bel.latrix de rei i reina si que és el mes normal. El Dumbledore de rei també, tot i que de reina no veig clar la McGonagall. Es clar que és un personatge important, però no li veig aquella força i aura de la Bel.la. Fins i tot podriem discutir si la senyora Weasley no podria ser apta pel lloc, per com es cuida del Harry i fa anar les coses a l'hora per a la familia. Però bé, a part d'aquestes dues no veig ningú més apte, així que està bé!

La torra se suposa que és la peca més forta desprès de la reina. Trobo un gran encert la Nagini i el Hagrid. En Firenze i la sirena ja no les veig gens clares per aquest rol, però tu decideixes!

Entre alfil i caball sempre s'ha discutit quina peca és més important. Jo crec que el caball pel seu moviment més imprevisible i que dona peu a moltes combinacions, mentre que l'alfil només pòt anar en diagonal. Però la veritat que mai sabia si estava fent un bon negoci al fer un canvi de peces amb aquestes. Depèn de la partida suposo. Tot i així, pel fet que posis l'Snape i el Harry sobretot, i l'Hermione i el Lucius d'alfils, això em diu que consideres els alfils més importants que els caballs (o m'equivoco?). Jo els veig més de torres uns personatges tant importants, però bé!

Els caballs són una mica "under-powered", a excepció del Ron! El Becbrau, un vespral i el Draco Malfoy xD! M'ha fet certa gràcia trobar el Draco per sobre d'altres cavalleras de la Mort consagrats. Que és el que serien els peons: cavallers de la Mort. Els del bàndol den Harry estàn molt ben trobats! L'antiga generació i els amics del Harry. M'he fixat que el James i el Harry són exactament iguals a excepció del color d'ulls! Clavats! Estàn bé els peons, però mai estaria de més afegir-hi el Dudley per fumer un bon "un-dos" com diuen al cinquè llibre i repartir llenya haha es conya.


El meu preferit és clarament la Luna. Sempre tant divertida i honesta. També em genera simpatia per les burles dels seus companys. A més a més és molt autèntica i guai. Luna for ever!

El Dumbledore també em va agradar sempre. La Rowling el va saber fer anar molt bé, amb una sensació de misteri constant. Que sap moltes més coses de les que diu. Sempre apareix en moments clau per explicar misteris, contestar preguntes, etc. Sempre sap que s'ha de fer com a la cova de l'horricreu. Crec que és el típic personatge OP (over-powered) que ho sap tot i a sobre és educat, atent, molt intel.ligent i poderós. Sempre movent els fils en segon terme. El trobo molt Slytherin.


Si et referies a l'estil, dir que m'agraden l'Hermione, la Bel.latrix i la Luna per sobre dels altres. Bàsicament pels cabells més irregulars.

I aqui ho deixo va, ens veiem!
Arwen Black   [Aug 18, 2019 at 09:17 PM]
Antares Black:
Moltes gràcies per aquesta review tan llarga i detallada!!! M'és molt útil per a millorar-ho!

Un tarot de HP també és molt bona idea! (dic sense tenir gaire idea de com va el tarot)

Has encertat tots els personatges!! Felicitats!

"semblaria que en Harry hagi de ser el rei: mentre que unes és en Voldemort, les altres Harry. Però és igual el sentit! Perquè aleshores amb qui l’aparelles?" Exacte, aquest seria el dilema! Posar el Harry com a rei i el Dumbledore com a reina també seria una opció però potser encendria l'ira d'alguns xD (Però ei, que com que les peces són retallables al final cadascú pot triar les posicions. Aquest només seria l'estàndard.)

"em pregunto si és que les havies concebut perquè les Forces del Mal juguessin amb blanques (cosa que explicaria que comencessin la batalla...) o si no t’has adonat de la posició de la reina." No m'he adonat de la posició de la reina ._. una cosa que puc canviar, mercès! És que jo d'escacs no en sé gaire ^^"

"En Firenze! ^^ Però potser hauria estat més adequat posar-lo de cavall? "A en Firenze no l'he posat de cavall perquè... M'hauria matat! Te'n recordes quan la Umbridge els diu cavalls? XD I en en Grep, doncs no hi vaig pensar! A més, a les pel·lícules no surt, oi? Si el joc hagués de ser una cosa comercial "idealment" no seria gaire bona idea ficar-lo. Però sí que al Harry li he posat els ulls verds i volia que mantingués més fidelitat amb els llibres que amb les pel·lícules. O sigui que sí, hi podria haver en Grep. Tot i que al final he fet uns canvis diferents, ja el tornaré a penjar, a veure què et sembla!

"Tanmateix, si no vols que es vegin tots els Cavallers iguals, els pots donar màscares diferents." Quina feinada XD però és bona idea! (en aquesta pausa transcurreix un dia) Ja ho he fet! Hahaha, doncs no ha estat tan difícil

"Entenc que les negres també han de tenir els seus cavalls i les seves torres, però et devies trobar en un dilema, no? Jo m’hi hauria trobat! Com a criatures, tant el centaure com l’hipogrif com el vespral havien de ser cavalls. I també és la peça perfecta d’en Ron. Quatre dels ‘bons’ i només en pots posar dos per cap! Perquè entenc que en vespral és bo, però algú havia d’anar a les negres i aquest és el més ambigu. Volies conservar en Becbrau i en Firenze a les blanques i els has hagut de donar una peça diferent." Sí que ho has entès perfectament, el que va passar per la meva ment!

"T’has fixat molt bé ens els detalls." Moltes gràcies!!! "(De quin color són els ulls d’en Remus?)" Són blaus, no els hi volia posar marrons perquè ja els té en James, i vaig pensar que a part de marrons, els llops els acostumen a tenir blaus. Però els hi vaig posar blau marí, perquè vaig pensar que així variava una mica (a més, m'imagino al Cuapelada amb els ulls blau cel, per diferenciar-lo de'n Neville, que també és ros) "I els cabells dels Potter són els més rebels!" Quina vista que tens! Molt bé! "Jo potser hauria intercanviat en Firenze i en Becbrau." "No entenc, però, per què la Nagini és una torre. Havia de ser-hi present d’alguna manera, però la torre té algun sentit que se m’escapa o és que és el paper que quedava i ja està? I la sirena? D’acord que és de les Forces del Mal (tot que poc té a veure amb en Voldemort), però també em demano per què a la torre..." Saps de què em vaig adonar quan ho vaig penjar? Que les 4 torres són mig-humans (gegant, centaure, sirena i serp -aquest últim pel coneixement de l'última pel·lícula de bèsties fantàstiques, però a més perquè porta un troç de l'esperit del Voldemort) No sé si ho vaig fer conscientment i ja no me'n recordava. En aquest sentit, ja trobo ben ubicat al Firenze, però reconec que quedaria maco que el Bécbrau fes de parella al Hagrid i quedés darrere en Sírius Smile "Però no és important." És clar que és important! En la renovació de les peces he parat més atenció a on col·locava cada fitxa.

"Trobo que l’Snape té la pell molt morena, en comtes de pàl·lida i biliosa! xD I, ja m’agrada aquest estil minimalista, però... com veuries la Luna amb els seus raves a les orelles?" Anotat i raves afegits! Wink

"Haurem de portar taps de suro de la sort penjats al coll perquè no matin cap membre del Silver Trio xd i treure la Pedra de la Resurrecció quan matin els Magatotis o la Lily. I en Dobby, tan xicarró que es veu aquí!? Si el maten, haurem de fer una pausa per enterrar-lo (sense màgia!)... :’( " Això m'ha fet molta gràcia!! I m'ha donat la idea que estaria bé tenir una pedra de la resurrecció i fer-la servir si maten a la McGonagall per exemple, però un peó corona i vol recuperar-la. Aleshores agafem la pedra, la fem girar tres vegades dins de la mà i tachán! McGonagall a l'acció una altra vegada Hahahaha

"Tinc una pregunta existencial: En aquests escacs, quan un peó corona, què passa? En què es transforma? Hi poden haver més d’una McGonagall o més d’un Hagrid per l’escaquer???" Depèn, als escacs normals, quantes reines es poden fer? Jo tenia entès que sols era una! "O senzillament corren pel tauler amb un rètol que posi «M’he tret els MAG»; i en el cas d’en Dobby, vagi amb una gorra de llana i un mitjó (?)" Hahahahaha :') Això seria molt bo!!! Sempre se'ls hi poden fer complements XD

"Com l’has fet? Directament a l’ordinador amb formes geomètriques? A mà i després l’has arreglat? ... M’agradaria saber-ho Somriure " Doncs vaig començar dibuixant-ho a mà, el vespral i l'hipogrif, però la resta de peces vaig trobar més senzill fer-les directament a ordinador. Una primera versió del silver trio va quedar horrible xD però després vaig trobar aquest estil minimalista, amb el qual a més m'eren més senzills de fer-ne uns a partir d'altres. (Els cabells del Hagrid, per exemple, són els mateixos que els de l'Hermione però tirats enrere)

"PD: Crec que aquest és comentari a fanart més llarg que he fet mai. Però és que ofereix molt per comentar xd" Moltes gràcies de debò, dóna gust penjar algo i que algú es prengui el temps de fer-ne una review exhaustiva, m'encanta!! I has inspirat les peces d'escacs 2.0 que ja tornaré a penjar amb els canvis! Merciiiiiii Very Happy


Lof:
"Ostres doncs que bé que t'agis animat a fer-ho public. A part que el tema dels escacs sempre m'ha agradat, aquestes peces estan molt currades! Encara recordo jocs d'escacs amb les figures de bola de drac Z haha estaven bé, però aquestes de HP les superen crec jo! I encara més si hi afegim el tauler que has fet per jugar-hi." Uoh, quants compliments, no sé si sóc capaç de rebre'ls tots de cop XD

" No acabo d'entendre que hi pinta una sirena al bàndol de les forces del mal i per què? El vespral tampoc l'havia identificat, tot i que jo no diria que els vesprals siguin dolents, no? " L'Antares va entendre el procés mental que em va portar a col·locar els vesprals així. I sí, les sirenes no són dolentes, però vaig col·locar mig-humans a les torres.

"No sé si volies quadrar el número d'animals per banda o què, tot i que no anomenaria "animal" a cap centaure en ma vida! Amb el caràcter que gasten seria jugar-se el coll! " Sí, els volia quadrar. Sí, millor que no ho facis, jo no he posat el Firenze de cavall per aquest motiu! Haha

"La posició et refereixes a per quina raó estàn assignats a cada peca? Això seria molt complicat d'endevinar i molt sujectiu de cada persona crec jo." En realitat aquí us heu complicat molt i la resposta era "perquè estan col·locats com al tauler d'escacs" XD però ja m'agraden les vostres cavil·lacions, i fins i tot encerteu coses! "tot i que de reina no veig clar la McGonagall.Es clar que és un personatge important, però no li veig aquella força i aura de la Bel.la." Vigila que l'Antares no et llegeixi! XD "Fins i tot podriem discutir si la senyora Weasley no podria ser apta pel lloc, per com es cuida del Harry i fa anar les coses a l'hora per a la familia." Ostres, seria guai fer-hi sortir la senyora Weasley, i la Tonks, etc, hi ha molts personatges bons...

"robo un gran encert la Nagini i el Hagrid. En Firenze i la sirena ja no les veig gens clares per aquest rol, però tu decideixes!" Al final he tret aquests que dius que no encaixaven.

"ot i així, pel fet que posis l'Snape i el Harry sobretot, i l'Hermione i el Lucius d'alfils, això em diu que consideres els alfils més importants que els caballs (o m'equivoco?). Jo els veig més de torres uns personatges tant importants, però bé! " Ho he fet per lo a la vora que estan dels personatges centrals, del Voldemort i del Dumbledore. Per iaxò els alfils tenen papers importants. A més, el Hagrid al ser gran quadra com a torre.

" Estàn bé els peons, però mai estaria de més afegir-hi el Dudley per fumer un bon "un-dos" com diuen al cinquè llibre i repartir llenya haha es conya." Hahahaha que bona!

"El meu preferit és clarament la Luna. Sempre tant divertida i honesta. També em genera simpatia per les burles dels seus companys. A més a més és molt autèntica i guai. Luna for ever!

El Dumbledore també em va agradar sempre. La Rowling el va saber fer anar molt bé, amb una sensació de misteri constant. Que sap moltes més coses de les que diu. Sempre apareix en moments clau per explicar misteris, contestar preguntes, etc. Sempre sap que s'ha de fer com a la cova de l'horricreu. Crec que és el típic personatge OP (over-powered) que ho sap tot i a sobre és educat, atent, molt intel.ligent i poderós. Sempre movent els fils en segon terme. El trobo molt Slytherin." Ostres, doncs tant la Luna com el Dumbledore tenen uns canvis a la versió 2.0, a veure si t'agrada! Very Happy

"Si et referies a l'estil, dir que m'agraden l'Hermione, la Bel.latrix i la Luna per sobre dels altres. Bàsicament pels cabells més irregulars." Als cabells de l'Hermione els hi he tret partit, els he posat a un munt de personatges, ja ho veuràs XD

Moltes gràcies per comentar, Lof!!

Comment 1 to 4 of 4
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:Personatges20Chess20-20Complet20-20Arwen20Black~0.jpg
Album name:Arwen Black / Dibuixos
Keywords:escacs
Filesize:2501 KiB
Date added:Jul 31, 2019
Dimensions:4936 x 3480 pixels
Displayed:19 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3769
Favorites:Add to Favorites