Home > FanArt > Dibuixos
El relámpago - firma Candy
Gràfic de la Candy Delorme (Ashley Benson). Fet amb photoshop, utilitzant recursos de Deviantart i imatges de google.

El relámpago - firma Candy

Gràfic de la Candy Delorme (Ashley Benson). Fet amb photoshop, utilitzant recursos de Deviantart i imatges de google.


Comment 1 to 5 of 5
Page: 1

Mercè Granger   [May 25, 2019 at 02:26 PM]
Uff.

Hola.

Sí, sé que he estat desapareguda. Sí, sé que segurament he deixat moltes coses pendents en la web. Em sap greu. Però bueno, tampoc és que aquests mesos hagi tingut temps per fer gaire.

Basta de rollos. L'altre dia estava amb febre i a més se n'havia anat l'internet del pis i com que no tenia res millor a fer vaig obrir el Photoshop, per primera vegada en... cinc mesos? I aquest n'és el resultat. Sincerament, n'estic una mica orgullosa xd Per això el penjo (Em sento molt rara penjant-ho aquí, com si estigués fent alguna coda prohibida xd Però tampoc fot molt a una carpeta del meu ordinador oblidat).

És lícit publicar-ho perquè és un personatge meu, oi? xd És la Candy, o sé si la recordareu... Com he dit, estava sense connexió i vaig haver de tirar de les fotos que ja tenia guardades a l'ordinador, no comptava amb moltes opcions xd La lletra correspon a El Relámpago de l'Amaia (la guanyadora de Operación Triunfo 2017). Sí, sé que és una lletra molt... peculiar, ho podem dir així. A jo m'agrada bastant l'Amaia (però molt més l'Alfred *-*) i la cançó d'alguna manera m'inspirava. El noi que hi surt per allà tampoc està per casualitat, hi ha una història però crec que me la quedaré per jo mateixa, almenys de moment.

Els motius florals que hi ha tampoc són casualitat, Són bastant recurrents en els gràfics, però al mateix temps surten al videoclip de la cançó; a més és un element que relaciono molt amb la Candy. Seguint amb el videoclip; he fet una variació del mateix gràfic, però amb una gama cromàtica més fidel a aquest, per si el voleu veure.

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=6PXrsTQENMI
Gràfic: https://i.imgur.com/DjKJiB3.png

Dit això, retorno a la meva cova. A veure si puc rascar un poc de temps lliure amb més freqüència i em passo a tocar un poc els nassos.

Un petonet <3

UPDATE: Val, ara ho veig des d'un altre ordinador i no m'agrada gens ._. Crea que és cosa que els tons canvien lleugerament segons l'ordinador, a és el gràfic està pensat per pantalles mitjanament grosses... Esper que el veieu bé Embarrassed
Marc piju   [Jul 07, 2019 at 09:33 PM]
Quin montatje més xulo XD
Antares_Black   [Jul 14, 2019 at 07:52 PM]
Hola!!

Vaig veure aquest fanart tard (al cap d’una setmana que el pengessis), però ara ja fa milions d’anys que l’hauria d’haver comentat... I em sap greu veure que no sóc l’únic que encara no hi ha deixat cap comentari... Així que SOM-HI!

«Sí, sé que he estat desapareguda»
Això va a temporades! A veure si podem fer que el fòrum mateix ressusciti xD

«L'altre dia estava amb febre i a més se n'havia anat l'internet del pis i com que no tenia res millor a fer vaig obrir el Photoshop»
Hahaha Em resulta tan surrealista veure quanta gent només fa servir l’ordinador per navegar, i que quan no hi ha línia no sap què fer-hi... Però el fet que se t’acabi la connexió fa que redescobreixis altres coses (com fer coses amb el Photoshop «per primera vegada en... cinc mesos?»), potser que se‘t talli la connexió sovint! Hahah és broma! (O no...). I tot plegat amb febre...

«Em sento molt rara penjant-ho aquí, com si estigués fent alguna coda prohibida xd Però tampoc fot molt a una carpeta del meu ordinador oblidat»
Per què rara? Té a veure amb una fic teva, no? Doncs endavant! «És lícit publicar-ho perquè és un personatge meu, oi?» Totalment lícit! Per què no ho hauria de ser?

«És la Candy, o sé si la recordareu...»
És de la fic del repte, oi? The Warlock Horror Picture Show? Sí que la recordo!

«Com he dit, estava sense connexió i vaig haver de tirar de les fotos que ja tenia guardades a l'ordinador, no comptava amb moltes opcions xd»
Ah! Això té mèrit! xD Deus tenir l’ordinador ple d’imatges hahahaa

«La lletra correspon a El Relámpago de l'Amaia (la guanyadora de Operación Triunfo 2017)»
Això explica els missatges en castellà!
Amb tu, l’element musical no pot faltar! He vist el vídeoclip.

«El noi que hi surt per allà tampoc està per casualitat, hi ha una història però crec que me la quedaré per jo mateixa, almenys de moment.»
Espero que només ‘de moment’, perquè podries seguir la fic per aquí i explicar-nos això del noi Wink

«Dit això, retorno a la meva cova. A veure si puc rascar un poc de temps lliure amb més freqüència i em passo a tocar un poc els nassos.»
Res de cova! A tocar els nassos!! Wink

«UPDATE: Val, ara ho veig des d'un altre ordinador i no m'agrada gens ._. Crea que és cosa que els tons canvien lleugerament segons l'ordinador, a és el gràfic està pensat per pantalles mitjanament grosses... Esper que el veieu bé Avergonyit»
El que jo he pensat és precisament que es veu molt petit (potser és per això que dius que és per veure’l en pantalles més grans)... El text no es llegeix gaire bé (però sentint la cançó, ja m’imagino què hi diu). Però segur que si veig més en gran, hi veuria més detalls!

Fins un altre!

Antares
Cass Ross   [Aug 07, 2019 at 04:08 PM]
Ei, és molt guai veure un altre collage dels teus ^^ Com ja diu l'Antares, el meu ordinador té una pantalla petita i en aquest dibuix no es veuen gaire bé els detalls, tant de bo hi hagués una opció d'ampliar el dibuix!

Al principi no me'n recordava de quin personatge volies dir, però qua l'Antares ha comentat el fanfiction ja m'ha vingut al cap. El collage és molt molt xulo. Els motius florals són molt xulos, així com les fotografies utilitzades. Admiro que ho haguessis de fer amb només les fotos que guardes a l'ordinador, que jo no en guardo pràcticament cap.

M'alegro molt que no et guardessis el collage per tu, perquè és molt xulo, i a veure si t'inspires a fer-ne d'altres ^^ I, ja saps, si mai vols escriure la història amb el noi que dius que et guardes per tu, m'encantarà llegir-la!

Felicitats pel fanart (que sí, que és més que legítim fer-lo sobre personatges teus!!),

Cass
Mercè Granger   [Sep 02, 2019 at 03:39 PM]
Moltes gràcies pels comentaris <3

He trobat la imatge més grossa! No és exactament la mateixa, però la diferència és ínfima. Aquí teniu! <3

https://i.imgur.com/JdQbqXX.png

Comment 1 to 5 of 5
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:firma-relampago21.png
Album name:Mercè Granger / Dibuixos
Filesize:292 KiB
Date added:May 25, 2019
Dimensions:500 x 225 pixels
Displayed:20 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3766
Favorites:Add to Favorites