Home > FanArt > Dibuixos
L'au fènix
Aquesta au fènix participa al primer Concurs de dibuix de Bèsties Fantàstiques.
Keywords: Fènix Repte Concurs

L'au fènix

Aquesta au fènix participa al primer Concurs de dibuix de Bèsties Fantàstiques.


Comment 1 to 7 of 7
Page: 1

Antares_Black   [Apr 18, 2019 at 12:12 AM]
Aquest és el meu fènix.

La veritat és que al principi no sabia ni com posar-m’hi... però un dia màgicament em va venir la inspiració. Vaig pensar de fer-lo amb les llàgrimes guaridores, almenys de fons... però res. Amb algun pentagrama giravoltant, per indicar el seu cant d’un altre món... però res. La idea fugaç que em va passar pel cap de fer-li fer aguantar unes peses per indicar la seva capacitat de traginar grans càrregues no em va fer el pes... També vaig pensar de fer-lo en aquarel·les, però no me n’he sortit. El resultat final està fet amb colors de fusta (com sempre... Volia provar coses noves per no repetir-me tant, però he decidit que ja faré experiments amb les aquarel·les en fanarts futurs...).

La primera idea era fer-lo més aviat conceptual i sense gaire detall, però resulta que no me n’he sabut estar! hahaha I finalment m’ha sortit un fènix en un estil podríem dir més aviat heràldic. Espero que es noti, he posat les ales i les plomes en flames (per si l’animal no era prou flamejant). No, no hi he posat potes, perquè de tants intents que he fet d’unes grapes amb unglots no me n’agradava cap. I he decidit permetre’m, sí, un petit element suggerent.

El fons no s’aprecia prou, però entre tantes estrelles hi ha la constel·lació del fènix. Necessitava un fons (trobo que els meus dibuixos solen quedar massa blancs...) fosc per tal de contrastar les flames, i la constel·lació em va semblar perfecte.

Bé, ara em toca anar a comentar els vostres, i ja he vist que hi ha molts varietat.

Us llegeixo!

Antares
Marc piju   [Apr 18, 2019 at 04:26 PM]
Que xula la au del fènix es molt majestuosa
Arwen Black   [Apr 18, 2019 at 07:52 PM]
M'encanta com t'han quedat el seu cap i la seva cua! I que posessis la constel•lació de fons. Quina bona idea ^^

I tot ell està en flames, wow.

M'agradarà veure com proves altres tècniques si finalment et decideixes a fer-ho Smile

Els colors de fusta se't donen tan bé com sempre, o millor! (Perquè vas millorant amb el temps de pràctica) M'agrada tota la gama de colors rojos, taronges i grocs que has utilitzat en el fènix, t'ha quedat molt bé!

El resultat és preciós, t'ha quedat molt bonic. Felicitats per tot l'esforç!

Unapersona   [Apr 20, 2019 at 12:49 PM]
Quin fènix més... flamant! Laughing

M'estava mirant el dibuix per dir-te quina era la meva part preferida, però no en trobo cap. Tots són igual de preferides hahaha Les flames crec que són molt difícils de dibuixar (especialment pel moviment que s'ha de capturar), però t'han quedat molt bé. El degradat de les ales també molt ben trobat.

Les plomes caient (i cremant-se) són un bon detall. Signifiquen alguna cosa en concret? Alguna cosa ha de significar, coneixent-te... Parlant de detalls, molt bona pensada, això de posar la constel·lació de fons!

Ha estat un concurs guai, molta varietat i qualitat! Almenys vosaltres dos Razz
Lof   [Jul 29, 2019 at 10:53 PM]
Ei! Molt ben fet, aquest dibuix! Quan et poses a fer alguna cosa t'ho treballes a fons no? Molt maques, les plomes tot al voltant del fènix, el fons negre fa resaltar molt bé la imatge. Els petits detalls són el que m'agrada més del dibuix: les plomes, la cua, la cresta i les ales. El cos i el cap en si no m'atrauen tant, però estan genials igualment!

i aquesta A a l'esquerra del fènix? La teva firma?

El detall de la consta.lació també està molt ben trobat, t'ho has treballat molt, tot plegat. El fons en general m'agrada molt. Sense voler ofendre a ningú i veient els altres dos dibuixos, crec que aquest és el clar guanyedor.

A veure si hi ha pròxim, ens anem llegint!
Antares_Black   [Jul 31, 2019 at 12:38 PM]
Hola! Al final no vaig contestar els vostres comentaris! Smile


Marc piju:
Mercès pel comentari! Smile Que bé que t’agradés!

-------

Arwen:

«M'encanta com t'han quedat el seu cap i la seva cua! I que posessis la constel•lació de fons. Quina bona idea ^^»
Potser la cua hauria hagut de ser més densa, però tampoc no em desagrada com ha quedat Smile

«I tot ell està en flames, wow.»
Potser m’he passat! Encara hauran de venir els bombers! xD

«M'agradarà veure com proves altres tècniques si finalment et decideixes a fer-ho»
Buf... A mi també m’agradarà veure-ho xd A veure com m’ho faig; no és fàcil substituir els colors de fusta... Ja tenim història junts xD

«Els colors de fusta se't donen tan bé com sempre»
Espero que les altres tècniques reaccionin tan bé com ells... perquè dels intents que he anat fent, són els meus millors aliats. Però miraré de fer coses noves, sí!

«o millor! (Perquè vas millorant amb el temps de pràctica)»
Això espero! Mercès!

«M'agrada tota la gama de colors rojos, taronges i grocs que has utilitzat en el fènix, t'ha quedat molt bé!»
Doncs només en aquesta gamma, hi he emprat una desena de colors!

«El resultat és preciós, t'ha quedat molt bonic. Felicitats per tot l'esforç!»
T’agraïm a tu el concurs! ^^

-------

Unapersona:

«Quin fènix més... flamant!»
No confonguis ‘flamant’ amb ‘flamejant’! xD Però sí, és totes dues coses! Però què volies? Que el fes xop!? hahaha

«Les flames crec que són molt difícils de dibuixar (especialment pel moviment que s'ha de capturar), però t'han quedat molt bé.»
És cert que les flames són un element difícil de dominar: en el dibuix també! xd Poca broma, era un repte que tenia, però trobo que a còpia de fer-ho em van sortint força Smile I en aquest dibuix, tant en les plomes com en les ales es veuen bé (i es reconeix què ho són). Que bé que t’hi hagis fixat ^^

«El degradat de les ales també molt ben trobat.»
El secret és a la salsa!! Vull dir... Al canvi de color! hahahaa

«Les plomes caient (i cremant-se) són un bon detall. Signifiquen alguna cosa en concret? Alguna cosa ha de significar, coneixent-te...»
El fènix és un ésser atemporal, no? Vull dir, reneix contínuament de les seves cendres i és molt solitàri. Les plomes del fènix es cremen, perquè tot ell és flames, però si hi ets a temps... en pots aprofitar l’energia màgica (en una vareta, per exemple). Es consumeix i es regenera... Cadascú pot pensar el que vulgui, però a mi em suggereixen aquesta part del fènix que se’n desprèn: també continua vivint com el fènix jove i vell? O, pel contrari, mor i s’oblida?
Això «Alguna cosa ha de significar, coneixent-te...» m’ha fet gràcia!

«Parlant de detalls, molt bona pensada, això de posar la constel·lació de fons!»
Vaig tenir una bona pensada! ^^ I mira que vaig pensar molts altres possibles fons, però no em convencia cap. Vaig patir, però ha valgut la pena per la solució final. El fons fosc ajuda al contrast i la constel·lació del fènix era molt adequada. I, on hi ha un cel estrellat, hi ha de tot!

«Ha estat un concurs guai, molta varietat i qualitat!»
A veure quan en tenim un altre! A veure quina criatura ens prepara l’Arwen pel proper...

-------

Lof:

«Quan et poses a fer alguna cosa t'ho treballes a fons no?»
Hahaha Sí! Sóc força perfeccionista. M’agrada que les coses estiguin ben fetes! ^^
Pel compliment, mercès!

«El cos i el cap en si no m'atrauen tant»
Potser perquè li falten les potes? I el cap es veu un xic... inexpressiu? Volia mantenir el misteri en la seva mirada, perquè el fènix és una criatura molt intrigant. Però coincideixo amb tu que, si hagués de triar el que menys me n’agrada, també diria el cos i el cap. Però els ulls i el bec sí que m’agrada com m’han quedat (ho puc dir?).

«i aquesta A a l'esquerra del fènix? La teva firma?»
Hahaha Sí, és la signatura artística, la que faig servir pels dibuixos. Què et pensaries que era? xd

«A veure si hi ha pròxim»
Et refereixes a fanarts o a concursos?
Anem penjant fanarts (no només dibuixos: tota mena de treballs manuals —o qualsevol mena d’expressió artística fan, que s’allunyi del que és el relat, que queda a les fics) de tant en tant. Tu també en pots penjar quan vulguis, naturalment! ^^ Per tot el que ens vulguis ensenyar, aquest és el té apartat! Aquest és el primer concurs de fanart que fem! L’Arwen el va organitzar, sobre criatures màgiques. A mi també em vindria de gust fer-ne un altre! (Just saying, Arwen Wink )

Antares
Cass Ross   [Aug 07, 2019 at 03:55 PM]
Ei, m'encanta aquest fènix!! Em sembla tant guai que no me n'havia adonat de la falta de potes fins que ho has comentat haha. Les ales i la cua, especialment la cua, és allò que m'agrada més. Aquestes ales tant flamejants, així com les altres plomes, són molt boniques. La quantitat de detalls que té aquest dibuix és impressionant, com tots els teus dibuixos que solen ser molt molt detallistes. La constelació de fons em va enamorar quan me'n vaig adonar la primera vegada, m'encanta. Potser la única critica seria que hi ha massa plomes fumejant al voltant del fènix, potser, que almenys a mi em distreu una mica de la força que podria tenir el fènix en sí.

Moltes felicitats pel dibuix,

Cass

Comment 1 to 7 of 7
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:Au_f_nix.jpg
Album name:Antares_Black / Dibuixos
Keywords: / Repte / Concurs
Filesize:2408 KiB
Date added:Apr 17, 2019
Dimensions:3328 x 4647 pixels
Displayed:20 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3765
Favorites:Add to Favorites