Home > FanArt > Dibuixos
Renaixement

Renaixement


Comment 1 to 6 of 6
Page: 1

Unapersona   [Apr 15, 2019 at 08:21 PM]
Quan l'Arwen va anunciar que el tema d'aquest concurs seria el fènix em vaig quedar de pasta de moniato perquè, bé, el tema hauria pogut ser més fàcil hahaha. Com que no em veia amb cor de poder dibuixar un fènix sencer, vaig optar per dibuixar-ne el naixement, traient només el cap d'una pila de cendra.

Està fet tot utilitzant Krita (un programa de dibuix, com Photoshop però gratuït i per Linux). La part que em va costar més va ser l'ull (per sort només n'hi ha un), i em continua semblant una mica fora de lloc, tan pla però envoltat de degradats. Les cendres tampoc m'acaben de convèncer, però no sabia com fer-m'ho perquè fossin més realistes. Del que sí que estic molt orgullós és dels degradats del plomatge del cap. El Krita ho fa més fàcil que fent-ho a mà, em sembla, però tot i així m'hi vaig estar barallant un parell o tres d'horetes.

Bé, això és tot. Soc molt insegur pel que fa als meus dibuixos, o sigui que aquests concursos ja em van bé ^^
Antares_Black   [Apr 18, 2019 at 01:00 PM]
Unapersona

Jo també vas pensar el mateix: que com a primer concurs de la sèrie de bèsties fantàstiques, m’esperava que fos una cosa més senzilla. Tipus... un uixet cul de tro! XD Però Déu n’hi dó! Un fènix! Però bé, tots ens hi hem posat amb la millor voluntat i us han sortit coses guais!

Com li deia a l’Arwen, m’agrada veure com us he cercat la vida per dibuixar una cosa que de primeres us semblava tan complicada. Tu has trobat aquesta manera de fer-ho renaixent de les seves cendres. M’agrada la idea, i es veu perfectament que és un fènix

«Està fet tot utilitzant Krita (un programa de dibuix, com Photoshop però gratuït i per Linux)», sabia que aquest programa existia, però no l’he fet servir mai. Està bé?

«La part que em va costar més va ser l'ull (per sort només n'hi ha un)» hahaha és el que et deia, que cal suggerir les parts més complicades i lluir-se amb els punts forts. «i em continua semblant una mica fora de lloc, tan pla però envoltat de degradats» No es veu malament, l’ull. Però és curiosa una cosa: sempre imagino els fènix amb el bec i els ulls negres (no sé si ho he llegit en alguna banda o és una cosa meva). A la pel·lícula de HP, apareix el fènix també apareix amb els ulls i el bec negres i ho vaig trobar el més normal del món, però recordo comentaris veient-ho el més estrany del món.

«Les cendres tampoc m'acaben de convèncer, però no sabia com fer-m'ho perquè fossin més realistes.» Les cendres estan bé. Potser el que hi falta és la profunditat, perquè si tanquessis el cercle de les cendres per la superfície, de manera que sembli que li envolten el cap, faria més la sensació que el fènix en surt de dins, i no pas que s’hi troba al darrere. Potser això et serveix.

Entenc que les cendres que li queden sobre el cap són més clares perquè queden il·luminades per la fulgor del fènix.

«Del que sí que estic molt orgullós és dels degradats del plomatge del cap.» Sí, t’han quedat molt bé!

«El Krita ho fa més fàcil que fent-ho a mà, em sembla, però tot i així m'hi vaig estar barallant un parell o tres d'horetes.» hahaha a mi em sortiria millor a mà, però suposo que tot és estudiar-se el programa.

«Bé, això és tot. Soc molt insegur pel que fa als meus dibuixos, o sigui que aquests concursos ja em van bé ^^» Així millores. Dibuixar, com escriure o les matemàtiques, s’aprèn fent-ho. Espero que també participis al proper concurs!

Ens llegim!

Antares
Arwen Black   [Apr 18, 2019 at 02:47 PM]
Uau, m'encanten diverses coses d'aquest dibuix! Per començar, que decidissis fer aquesta escena del fènix en les cendres perquè així sortiria poquet. Em sembla brillant!

En segon lloc, m'encanta com t'han quedat els degradats del fènix. Sembla foc!

I la mica de cendra que té sobre el cap, el fan més adorable *_* me'l vull quedar, aquest fènix, l'adopto!

Coincideixo amb tu que les cendres, sobretot les de baix, podrien semblar-ho més. Potser amb algun filtre granulós... Clar que no sé com es podria fer en el programa que has utilitzat perquè no el conec.

Però en fi, això, que em declaro fan d'aquest dibuix. Merci per participar! Els pròxims concursos tindran les mateixes regles així que confío que et seguiran obligant a participar. Muahahaha
Marc piju   [Apr 18, 2019 at 04:27 PM]
Com seria xulo veure el naixement de una au fènix si existissin realment
Unapersona   [Apr 20, 2019 at 12:57 PM]
Antares:

El Krita està molt bé, sí. És molt complet. Suposo que els professionals van directament amb el Photoshop, però vaja, almenys per mi no hi ha diferència. Aquí el tens, si t'interessa: https://krita.org/en/

"Però és curiosa una cosa: sempre imagino els fènix amb el bec i els ulls negres (no sé si ho he llegit en alguna banda o és una cosa meva). A la pel·lícula de HP, apareix el fènix també apareix amb els ulls i el bec negres i ho vaig trobar el més normal del món" Cert, me n'havia oblidat. La veritat és que no sabia quin color posar-li. Havia pensat el blanc (perquè brillessin més), però no sabia com fer-ho. També em vaig plantejar el negre, però tampoc ho tenia clar. De manera que em vaig quedar amb tons ataronjats perquè fes joc amb el plomatge.

"Les cendres estan bé. Potser el que hi falta és la profunditat, perquè si tanquessis el cercle de les cendres per la superfície" Bon suggeriment, me l'apunto!

"Entenc que les cendres que li queden sobre el cap són més clares perquè queden il·luminades per la fulgor del fènix." I tant! No és pas perquè em vaig oblidar d'aplicar-hi també les ombres Rolling Eyes


Arwen:

"I la mica de cendra que té sobre el cap, el fan més adorable *_*" Era la intenció Very Happy

"Coincideixo amb tu que les cendres, sobretot les de baix, podrien semblar-ho més. Potser amb algun filtre granulós" Hi faré un cop d'ull, alguna cosa així hi deu haver.

"Els pròxims concursos tindran les mateixes regles així que confío que et seguiran obligant a participar" Oh no! Laughing

Marc:

I qui diu que els fènix no existeixen a la vida real? Com a mínim existeixen en la nostra ment, i això ja és molt!
Cass Ross   [Aug 07, 2019 at 03:47 PM]
Ei, em sembla una versió molt mona del fènix. M'agrada moltíssim! Les tonalitats de la pell del fènix estan molt ben fetes. A veure si t'animes a fer una versió més adulta d'aquest fènix on el veiem més a cos sencer Smile Dius que no t'acaba de convèncer l'ull, però per a mi és justament una de les coses que m'agrada del poc fènix que veiem. Com t'han dit, la cendra no queda gaire realista, i espatlla una mica la força del dibuix, però sempre hi ha marge per millorar ^^

Felicitats pel dibuix!

Cass

Comment 1 to 6 of 6
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:fenix2028129.png
Album name:Unapersona / Dibuixos
Filesize:518 KiB
Date added:Apr 15, 2019
Dimensions:4000 x 4000 pixels
Displayed:16 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3764
Favorites:Add to Favorites