Fènix

Fet amb pintura de vidre

Favorits: Afegir a favorits
Nom de l'àlbum:Arwen Black / Fan Art
Data de creació:15 de Abril de 2019
Dimensions:717x 956 píxels
Visualitzat:16 visites
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3763

Comentari 1 a 6 de 6
Pàgina: 1

Arwen Black   [15 de Abril de 2019 a les 12:40 PM]
Bé, doncs aquest fènix està fet amb pintura de vidre.

Vaig haver de fer-lo en menys d'una hora així que està menys detallat del que m'agradaria... A més, les pintures estaven passades i era difícil pintar ^^'

Aquí el vidre estava sobre un paper blanc per a que es veiés millor. El vidre té un forat per a ser penjat. Així que depenent del color de la paret on es penja, canvia una mica el to.

Vaig pintar el fènix a l'esquerra, a la part dreta vaig escriure les característiques principals del fènix i ho vaig donar a un hospital, perquè trobo que el missatge del fènix era adient, amb això que reneix de les pròpies cendres, que el seu cant difon coratge als cors purs i que les llàgrimes són curatives.
Unapersona   [15 de Abril de 2019 a les 08:42 PM]
Uau! De tu ja no sabia què esperar-me, perquè els teus últims dibuixos han estat molt diferents entre ells en estil. Però això sí que no m'ho esperava (i m'agrada molt!). Si ho he entès bé, és pintat sobre vidre, oi? Ho dic perquè les "bombolles" de la cua sembla que siguin del propi vidre. És així, o és un efecte òptic?

El negre de les ales m'agrada, com si de tant cremar quedessin taques de sutge o cendra (com en una llar de foc!), i general em recorda a una pintura rupestre: formes simples però suggerents. Si els prehistòrics haguéssin tingut vidre, les seves pintures serien així! Els degradats de les puntes de les ales i la cresta, com si fos el fum del foc, també queda molt bé.

Per cert, molt bonica la iniciativa de donar-lo a un hospital. Segur que els ha encantat.

Moltes felicitats pel dibuix, i segueix així! Molt feliç
Antares_Black   [18 de Abril de 2019 a les 01:00 PM]
Arwen:

Per mi també ha estat una sorpresa el teu dibuix! Tampoc no sabia què esperar-me i no hauria pensat de trobar-me amb pintura sobre vidre!

I coincideixo amb l’Unapersona sobre els bocins negres: es veu com si fos el sutge del cremat. També estic molt d’acord que em fa pensar en les pintures rupestres, això li dóna un toc més de misteri que ens evoca l’au fènix.

Com li deia a ell, m’ha agradat veure com cadascú ha fet el fènix, amb tota la seva dificultat, a la seva manera, potenciant els propis forts i suggerint les parts que més ens costen. Així que no et preocupis perquè no t’hagi sortit tan detallat com hauries volgut, perquè les dificultats del que s’havia de dibuixar (que... ehem... per cert... ho vas decidir tu xD) i de la tècnica se sumen.

«Aquí el vidre estava sobre un paper blanc per a que es veiés millor. El vidre té un forat per a ser penjat. Així que depenent del color de la paret on es penja, canvia una mica el to» Uooo!

Això de l’hospital m’ha semblat molt bé, molt adequat el fènix («reneix de les pròpies cendres, que el seu cant difon coratge als cors purs i que les llàgrimes són curatives» i pot traginar grans carregues! Que a l’hospital hi ha gent que em carrega molta). I també està bé que n’hagis posat les característiques al costat, perquè el missatge arribés encara que no coneguessin què és l’au fènix. Com és que vas decidir fer això? Alguna campanya d’acompanyament de malalts (que darrerament no en paro de veure a tot arreu) i hi vas participar? O va ser una iniciativa teva? Tens algú a l’hospital? O ho vas fer en general pels pacients anònims? Molt interessant,

Vas escollir el fènix com a primera criatura del concurs perquè ja havies pensat en això de l’hospital? O va ser després que vas pensar a donar-lo?

Que guai, aquest concurs de bèsties màgiques! Em va agradar la idea, perquè ja que fem concursos de fanfictions, i estava bé fer-ne algun de dibuixos. I bèsties és el tema actual, així que endavant! A veure si als propers concursos participa més gent. (No sé si podríem deixa uns pocs dies més per si algú més s’hi vols adherir... (?) )

Fins aviat!

Antares
Marc piju   [18 de Abril de 2019 a les 04:28 PM]
Molt artístic amb vidre i tot
Arwen Black   [19 de Abril de 2019 a les 12:13 PM]
Unapersona: Gràcies ^^ Les bombolles de la cua no són del vidre, sinó que es van fer amb la pintura. Suposo que al ser pintura per a vidre va quedar amb aquest estil com si fos del vidre mateix. És que el groc estava passat i era complicat pintar. Però també podria haver vigilat més ^^' és el que té fer-ho a corre cuita, hehe.

El negre de les ales en realitat és roig més fosc, però en la foto no s'aprecia gaire bé. M'alegro que semblin taques de sutge o cendra!

Sí que sembla una pintura rupestre, ara que ho dius, una mica... perquè és amb una forma més aviat esquemàtica que fidel a la realitat.

Gràcies per comentar!! Molt feliç


Antares: "Així que no et preocupis perquè no t’hagi sortit tan detallat com hauries volgut, perquè les dificultats del que s’havia de dibuixar (que... ehem... per cert... ho vas decidir tu xD) i de la tècnica se sumen." xD

"Com és que vas decidir fer això? Alguna campanya d’acompanyament de malalts (que darrerament no en paro de veure a tot arreu) i hi vas participar? O va ser una iniciativa teva? Tens algú a l’hospital? O ho vas fer en general pels pacients anònims? Molt interessant," Bé, en realitat jo he estat ingressada uns mesos, i ho vaig donar quan marxava. Així que, com a pacient que els feia un regal, s'ho van haver de quedar, tant si els agradava com si no, hahaha

"Vas escollir el fènix com a primera criatura del concurs perquè ja havies pensat en això de l’hospital? O va ser després que vas pensar a donar-lo?" Va ser després que se'm va acudir, no ho havia planejat ni res...

" A veure si als propers concursos participa més gent. (No sé si podríem deixa uns pocs dies més per si algú més s’hi vols adherir... (?) )" Ho he preguntat al grup de WhatsApp, algú ha dit que hi participarà potser fora de concurs i no sembla que ningú més participi aquest cop. Vaig elegir el fènix perquè vaig pensar que tothom voldria dibuixar-lo, un fènix. Ja sé que sembla complicat... Però en realitat tot pot ser molt complicat i molt senzill, depèn de nosaltres (com s'ha vist en aquest concurs) Elegiré algun animal més senzill per al proper concurs, a veure si captem més gent. I jo crec que aquest el podem donar per tancat.

Moltes gràcies pel comentari!


Marc Piju: Gràcies Somriure
Cass Ross   [07 de Agost de 2019 a les 03:29 PM]
Wow, t'admiro!! Sembla que et vas superant. Cada un dels tes dibuixos és especial per un motiu diferent. Aquest dibuix és més senzill que d'altres que has fet, però la tècnica utilitzada també és molt més complicada, i no tenies tant temps! Realment admiro el dibuix, i m'hagués agradat veure'l en real en comptes d'aquesta foto a fons blanc perquè llavors segur que podríem apreciar molts més detalls.

Com ja t'han comentat els altres, a mi també m'agrada molt aquestes ales vermelles, que una mica sembla que estiguin cremades, i el negre com sutge que ressegueix els contorns ^^ Em sembla molt bonic que ho hagis regalat a l'hospital, i els motius pels que ho has fet també.

Cass

Comentari 1 a 6 de 6
Pàgina: 1

Afegeix el teu comentari
No es permeten comentaris anònims. Log a per fer comentaris


Au_f_nix.jpg fenix2028129.png 20190415_105742.jpg Lion20Luna20redimensionat20-20Arwen20Black.jpg Umbra_Signat.jpg