Home > FanArt > Dibuixos
Germans i relíquies
Poster sobre la llegenda dels tres germans. Cada un amb la seva relíquia. Fet a l'ordinador
Keywords: llegenda, tres, germans

Germans i relíquies

Poster sobre la llegenda dels tres germans. Cada un amb la seva relíquia. Fet a l'ordinador


Comment 1 to 5 of 5
Page: 1

Arwen Black   [Dec 16, 2018 at 08:21 PM]
Si no us deixa comentar, cliqueu l'enllaç que hi ha sota la imatge i proveu-ho des d'allí.

Es veu gegant... Si cliqueu sobre la imatge suposo que la veureu en petit en la finestra nova que s'obrirà.

No tinc gaire a dir. Els personatges estan fets jugant amb transparències. El de la pedra a l'esquerra, l'avariciós al mig i l'humil a la dreta.

El paper cremant-se fa referència a que són personatges d'un llibre. He utilitzat el símbol de les relíquies en lloc de la A de TALE. Espero que us agradi!
Antares_Black   [Dec 18, 2018 at 05:29 PM]
Que guai!! estàs on fire, eh!! Aquest és el tercer fanart seguit que et comento! ^^ Vaig penjant molt seguir, això vol dir que estàs inspirada i, com t’he dit en la imatge anterior, estàs experimentant molt amb el dibuix a ordinador. Te’n surts molt bé!!

Crec que aquest és el que més m’agrada dels tres. Els altres també m’han agradat molt i tampoc no sé fins a quin punt és creativitat teva o què està basat en un altre dibuix (l’estètica dels personatges és com la que ens presenten a la pel·lícula). Dius que no hi ha gaire a dir, però ens podries parlar de com l’has comport: quins filtres hi ha, els passos que has seguit, les capes... Però m’agrada molt la textura d’aquest. Com t’ha quedat l’efecte de la vareta i la pedra, que semblen il·luminades; i aquesta cua fantasmal que els has fet. Això del paper que es crema també queda molt guai!

Ah! I el detall de la A de ‘tale’ amb el símbol de les relíquies! Em recorda la signatura que feia en Dumbledore a les cartes amb en Grindelwald ^^

Digne d’imprimir per un pòster!

M’alegro que estiguis activa!!

Antares
Marc piju   [Dec 18, 2018 at 11:47 PM]
Laughing
Arwen Black   [Dec 26, 2018 at 09:12 PM]
Hola de nou!

"estàs on fire, eh!! Aquest és el tercer fanart seguit que et comento!" és que vull contribuir en la copa de les residències xD "Vaig penjant molt seguir, això vol dir que estàs inspirada i, com t’he dit en la imatge anterior, estàs experimentant molt amb el dibuix a ordinador. Te’n surts molt bé!!" Gràcies! Aquest, en realitat, el vaig fer al setembre. El de ploma del castell ja fa gairebé un any. Però a ordinador he començat a experimentar-hi fa relativament poc, o sigui que accepto l'elogi xD

"Crec que aquest és el que més m’agrada dels tres." Oh, que bé! "tampoc no sé fins a quin punt és creativitat teva o què està basat en un altre dibuix (l’estètica dels personatges és com la que ens presenten a la pel·lícula)" Està basat en els personatges de la pel·lícula, és a dir que vaig fer aquest a partir d'un fotograma, no de cap dibuix d'algú altre! Haha "Dius que no hi ha gaire a dir, però ens podries parlar de com l’has comport: quins filtres hi ha, els passos que has seguit, les capes..." Aviam... Passos: 1r vaig fer el dibuix dels tres personatges a partir d'una imatge de la pel·lícula. Vaig ferlos per trossos, i en vaig canviar el color i l'opacitat de cada troç. En 2n lloc vaig afegir les lletres, treient la A i dibuixant-hi el símbol. En 3r lloc vaig afegir el paper cremat i la textura i per últim devia posar els "filtres" que serien retocar la saturació i la lluminositat. Ah, no! Acabo de buscar el document, per a dirvos-ho més acuradament, i no hi han filtres. Ho vaig fer tot a Illustrator, sense retocs finals a Photoshop.

Més coses: hi vaig posar un fons gris i a sobre de tot la textura. La resta va al mig. Les capes totals no les vull contar, n'hi ha massa, perquè cada vegada que fas una línia aquesta queda en una capa, però sí que puc dir que ho vaig distribuir per 3 carpetes o grups, una per a cada personatge (quin caos, si no!), a més dels grups per a les lletres, per a la textura i per al fons. "Però m’agrada molt la textura d’aquest." La textura, no recordo com la vaig fer, la veritat xD Hauria de tornar a intentar fer-ho.

"Com t’ha quedat l’efecte de la vareta i la pedra, que semblen il·luminades" això és fet amb degradats, de groc a blanc i a transparent.
"i aquesta cua fantasmal que els has fet." Potser ho vaig fer inconscientment, però no me n'he adonat fins ara, de lo adient que han quedat les puntes de les cues fantasmals: la del de la pedra cap a baix (anhel pel passat, morts), la del de la vareta cap amunt (força, empenta) i la del de la capa cap al mig (més neutral, equilibrat)
"Això del paper que es crema també queda molt guai!" el paper cremat el vaig treure d'un banc d'imatges i el vaig posar junt amb el grup del fons.
"Ah! I el detall de la A de ‘tale’ amb el símbol de les relíquies! Em recorda la signatura que feia en Dumbledore a les cartes amb en Grindelwald ^^" Ben vist!

Apa, aquí teniu el "com es va fer" (cómo se hizo)
No sabia que pogués interessar, espero no haver-vos saturat d'informació, ara xD

"Digne d’imprimir per un pòster!" Uoo, moltes gràcies!

Gràcies per passar-te una estoneta a comentar els tres fanarts ^^
Cass Ross   [Feb 05, 2019 at 11:54 AM]
Wow, i quan em pensava que ja havies deixat el llistó molt alt, va i et superes! Aquest és, de lluny, el que m'agrada més. Sembla un dibuix molt senzill, però tot el procés de creació que expliques sembla una bona currada. A més, té molta força en el joc de les ombres i els colors.

M'agrada molt la representació dels tres germans, amb les tres relíquies de la mort tant identificables. El tema que brillin amb aquest aura daurada m'ha agradat molt. O el detall del paper cremant-se en la part del títol, també és molt xulo. Aquest és un detall que especialment em recorda l'escena de les pel·lícules.

Tot el dibuix és impressionant. Moltes felicitats!!

Comment 1 to 5 of 5
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:The20tale20of20the20Three20Brothers20Poster20Final20-20Arwen20Black.png
Album name:Arwen Black / Dibuixos
Keywords:llegenda, / tres, / germans
Filesize:4316 KiB
Date added:Dec 16, 2018
Dimensions:1237 x 1750 pixels
Displayed:11 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3759
Favorites:Add to Favorites