Home > FanArt > Dibuixos
Hogwarts, 4t curs
Arribada de Beauxbatons i Durmstrang. Fet amb tinta i ploma
Keywords: Hogwarts, ploma

Hogwarts, 4t curs

Arribada de Beauxbatons i Durmstrang. Fet amb tinta i ploma


Comment 1 to 8 of 8
Page: 1

Arwen Black   [Sep 24, 2018 at 10:44 PM]
PD QUE VA A L'INICI PERQUÈ ES VEGI MILLOR: SI A L'ENVIAR EL COMENTARI US SURT QUE NO PODEU COMENTAR PERQUÈ NO S'HA TROBAT CAP TESTIMONI DE FORMULARI, ENVIEU-LO DES DE L'ENLLAÇ URL QUE HI HA SOTA LA IMATGE.

Bé, un Hogwarts de paper i tinta. Vaig utilitzar una ploma d'aquestes que has d'anar sucant la tinta, així que em va semblar molt adient fer un dibuix de Hogwarts!

Sobre les puntes (o plumilles o com es diguin), se'm va fer malbé una de les dues que utilitzava, la més prima (ja em van dir que no duraven gaire, però potser la vaig utilitzar malament, no sé). De manera que cap al final no podia fer línies fines com al principi. Per exemple, quan anava pel carruatge; però com que està més a prop resalta més i no passa res.

En les teulades del castell és un altre assumpte, perquè estan més lluny... Veureu que les de la dreta tenen una línia de contorn més doble... crec que les devia repassar amb la punta feta malbé, i contrasta amb la teulada de la torre principal de l'esquerra, que és per on vaig començar a dibuixar. Al final he fet un retoc amb Photoshop del contorn de les teulades de la part del mig, perquè es veien massa marcades.

Vaig utilitzar referències pel vaixell, pel carruatge i pel castell. M'agrada com va quedar l'aigua, que no té referència de res! xD

He intentat pintar-ho amb el Photoshop però ho tinc a mitges, encara no en sé i vaig molt lenta, però mira, em serveix per anar aprenent. De fet, crec que és la segona vegada que probo de pintar un dibuix amb el Photoshop, i la primera va ser per un dibuix que també vaig penjar aquí cap al 2011! No em surt com voldria, però vaja, per algun lloc s'ha de começar a millorar.

I ja està, crec que no tinc res més per explicar sobre el dibuix, de fet no anava a fer comentari perquè no hi veia gran cosa a dir, però mireu quants paràgrafs, al final! Hahaha. Espero que us agradi.
Antares_Black   [Sep 28, 2018 at 11:48 AM]

Ei! Quina passada!

El vaig veure dimarts, però no vaig comentar i se’m van acumulant les coses!

És com un gravat, m’agrada molt!

«M'agrada com va quedar l'aigua, que no té referència de res! XD» Sí!!

No et puc comentar gaire sobre la perspectiva (perquè els volums en pla em costen i no sé determinar si està bé o no), però jo ho veig bé! Per si et serveix! xD

«Sobre les puntes (o plumilles o com es diguin)» (en català es diu ‘tremp’, o ‘plomí’ Wink ) «, se'm va fer malbé una de les dues que utilitzava, la més prima (ja em van dir que no duraven gaire, però potser la vaig utilitzar malament, no sé).» No duren gaire? Com eren? El que sí que passa és que són molt delicats. Potser se’t va partir o despuntar? Veuràs que a la làmina metàl·lica hi ha un petit tall: és perquè es vagi dosificant la tinta. Esbrina com pressiones la ploma, perquè segons l’orientació de la força es pot anar obrint. A mi també em va passar amb el primer que vaig fer servir (jo no pressiono quan escric, però vaig descobrir que havia de guixar des de sota, per enganyar el sentit xD). I si poses la ploma molt vertical, amb el contacte amb el paper el tremp s’obre massa i ho deixes tot ple de tinta (però crec que aquest no és del tot el teu cas, perquè no es veuen taques generalitzades al teu dibuix, si no és que les has esborrades amb el Photoshop, tret potser de les torres de la dreta, però podrien ser ben bé ombres). Mira de deixar que el paper absorbeixi la tinta tocant-lo el mínim, i prova de tombar la ploma de manera que vegis la part còncava del tremp. A veure si et va millor Wink

Pel que fa a les taques («Vaig utilitzar una ploma d'aquestes que has d'anar sucant la tinta»), potser és que suques massa / massa sovint (?)

«De manera que cap al final no podia fer línies fines com al principi. Per exemple, quan anava pel carruatge; però com que està més a prop resalta més i no passa res.» No passa res, queda molt bé! I l’aigua del Llac Negre també: trobo que li has donat la textura adequada, tenint en compte que és llac i no pas mar.

«He intentat pintar-ho amb el Photoshop però ho tinc a mitges, encara no en sé i vaig molt lenta, però mira, em serveix per anar aprenent.» És clar, tu practica! Si després t’agrada com queda, ens el podràs ensenyar pintat!

I ja, si vols anar molt més enllà, se’n podria fer una placa de coure! Hahahahahaa No és broma; seria digne!

Me’l penjaria al cau! Cool

M’encanta veure fanarts nous per aquí! A veure si fan més comentaris, que jo diria que els altres també l’han vist! Wink

Fins aviat!

Antares
Agatha Black   [Sep 28, 2018 at 12:58 PM]
WTF? Shocked

Però... però això és un altre nivell! Alça aquí!

Voldria fer un comentari llarg i amb sentit, però... AIXÒ MOLA MASSA. Però que això és professional, Arwen! Hahahahaha, és que flipo molt!

I fet amb tinta! Directament? No ho has fet primer a llapis o algo per no cagar-la? Això és supercomplex!

El castell, les roques tenen una textura que són una passada, el carruatge i el vaixell estan perfectes... Crec que el castell és el més impressionant.

Si no haguessis dit això de les puntes dels plumins, hagués pensat que estava fet expressament, a l'aigua li queda perfecte més gruixut i el carruatge també.

En veritat, que no sé què més dir! M'has deixat de pasta de moniato! O.O
Unapersona   [Sep 28, 2018 at 01:31 PM]
Uau, impressionant! Shocked Surprised

La part del dibuix que m'agrada més és, sens dubte, l'aigua. Trobo que els traços del llac estan molt ben aconseguits, fluint d'una manera així més arrodonida i espaiosa que les muntanyes. I quina paciència pels detalls del castell (finestres, els pilars del pont...)!

Em sembla que el vaixell té una perspectiva una mica rara (no acabo d'entendre com està posada la popa), però vaja, ja m'agradaria a mi poder fer un dibuix amb tanta perspectiva com aquest! Realment n'hi ha per imprimir-lo i fer-ne pòsters! (o plaques de coure, com diu l'Antares hahaha).
Cass Ross   [Sep 28, 2018 at 09:25 PM]
Hey!

WOW. Aquest dibuix és extraordinari!! La primera vegada que el vaig veure, em vaig quedar sense paraules. És una autèntica obra d'art. Escolta, que si en vols anar fent d'altres del mateix estil, nosaltres estarem encantats de veure'ls.

És veritat que la prespectiva queda una mica estranya en alguna part, però el dibuix en general és preciós. M'agrada molt anar veient els diversos traços de la ploma, especialment l'aigua ´m'agrada molt.

No veig perquè vas comentant tots els petits detalls que no t'agraden, si jo trobo que no hi ha res a criticar! L'has fet directament, o n'havies fet un esborrany a llapis abans? És una currada monumental!!

Jo també me l'imprimiria i el penjaria com un quadre a la paret de la meva habitació. De fet, em fa pensar en els dibuixos que m'agradaria veure en els llibres, en aquest cas els de Harry Potter. (Com és el cas de les Cròniques de Narnia.)

Segueix així!!
Arwen Black   [Sep 29, 2018 at 02:11 PM]
Uoo, quants comentaris!! Estic molt contenta que hagi agradat tant ^^

Antares_Black: Gràcies, Antares! Plomins ja sona més bé Smile Sobre com eren: un plomí estàndard de color platejat i un de blau que s'obria més (més tou, es diu?). Devia apretar massa amb el que feia la línia fina: no es va partir, que sàpiga, simplement va arribar un punt en el qual soltava una mica més de tinta. Això que havies de guixar des de sota per enganyar el sentit no ho he entès ^^" "Mira de deixar que el paper absorbeixi la tinta tocant-lo el mínim, i prova de tombar la ploma de manera que vegis la part còncava del tremp. A veure si et va millor" D'acord, així ho faré Very Happy

De taques, que recordi no se me'n van fer... Potser en una de les torres, on queda com una ombra? La resta de les acumulacions són expressament; a l'aigua per exemple, per a que sembli menys estàtic i dóni una sensació més irregular. De fet no m'hi vaig matar gaire, hauria pogut controlar més algunes línies ^^' "trobo que li has donat la textura adequada, tenint en compte que és llac i no pas mar" Oh, que guai que ho vegis així, amb la diferència llac/mar.

Una placa de coure! Wow, això s'ho fa un mateix? Seria qüestió de provar-ho, ja que no ho he fet mai ^^ Si quedés bé, almenys tinc la seguretat de saber d'una persona que s'ho quedaria xD Quin honor que pensessis a penjar-ho!

Moltes gràcies per prendre't el temps a comentar tot i tenir altres coses acumulades Smile


Agatha: Uoo, que em posaré vermella XD M'alegra molt que t'agradi tant! ^^

Vaig fer un esbós amb tinta en un altre paper, i després crec que directament aquí -tot i que no t'ho podria assegurar, perquè no recordo... quan el vaig dibuixar, però sé que al gener ja estava fet, així que alguns detalls estan emmagatzemats a l'oblit.

Sí, sí, a l'aigua està fet expressament (amb el plomí gruixut), i al carruatge ja em va semblar bé que fos més doble, l'únic inconvenient (que al final tampoc ho és tant) va ser al tornar al castell, que vaig trobar-me que no podia fer les línies com al principi ^^' Però així ara sé que he de cuidar una mica més la pressió al dibuixar, ja està bé Smile

Moltes gràcies >.
Arwen Black   [Sep 29, 2018 at 02:11 PM]
Unapersona: Hola! Very Happy Que bé que el que més t'agradi sigui l'aigua (a mi també m'agrada molt)! Pels detalls del castell, encara hi hauria pogut tenir més paciència per a fer-los més perfectes, però no tenia ganes de ser tant pacient xD

La popa del vaixell, sí, és que hi ha un petit error i hi ha un pal que està tallat (quan feia el contorn de les roques no me'n vaig adonar i el vaig tallar), segurament pintat s'entengui més bé. La perspectiva m'agrada molt, i se'm dóna bastant bé ^^ Si algun dia venc dibuixos, en faré pòsters xD

Moltes gràcies per comentar!


Cass: Gràcies! Aquest estil m'agrada, confirma la meva línia de què se'm dona millor el blanc i el negre ^^ De moment vaig canviant d'estils, però segur que tornaré a aquest!

M'agradaria veure-ho amb els vostres ulls per veure on queda estranya la perspectiva... L'aigua és de les parts que té els traços menys pensats, que bé saber que ha agradat!

Comento aquests detalls segurament perquè acabava de modificar-ho amb Photoshop i és el que tenia en ment. També perquè sóc així, de fixar-me en el que no ha quedat del tot bé, però ara veig que ho podria dir menys xD Vaig fer-ne un esborrany amb tinta en un altre paper i crec que aleshores ja aquí. (L'esborrany també va quedar bé, dins el seu propi estil, més gargots i menys elaborat)

Tens el meu permís per imprimir-lo, si en tens ganes. És un honor llegir que agrada fins a aquest punt de penjar-lo com un quadre! I que t'agradaria veure'n d'aquest estil als llibres, oh...

Moltes gràcies!
Marc piju   [Oct 13, 2018 at 01:27 AM]
Laughing

Comment 1 to 8 of 8
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:Hogwarts20Ink20-20jpg20-20Arwen.jpg
Album name:Arwen Black / Dibuixos
Keywords:Hogwarts, / ploma
Filesize:4175 KiB
Date added:Sep 24, 2018
Dimensions:3507 x 2481 pixels
Displayed:19 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3754
Favorites:Add to Favorites