Home > FanArt > Dibuixos
Reculatemps
Un reculatemps que fa uns dies que vaig dibuixar ^^ Resseguit amb un punta fina negra i pintat amb colors. M'he basat en diverses imatges d'altres reculatemps per fer-ne aquesta versió senzilla. El fragment que surt escrit al cercle és del reculatemps de l'Hermione a la pel·lícula:

Reculatemps

Un reculatemps que fa uns dies que vaig dibuixar ^^ Resseguit amb un punta fina negra i pintat amb colors. M'he basat en diverses imatges d'altres reculatemps per fer-ne aquesta versió senzilla. El fragment que surt escrit al cercle és del reculatemps de l'Hermione a la pel·lícula: "I mark the hours, every one, / Nor have I yet outrun the Sun. / My use and value, unto you, / Are gauged by what you have to do." (Ja sé que la meva lletra va quedar fatal en aquest dibuix haha.)


Comment 1 to 9 of 9
Page: 1

Agatha Black   [Oct 05, 2016 at 08:46 PM]
Ohhhh, mira que maco! O.O

M'encanta! És senzill i complex a la vegada. Vull dir que les formes són molt geomètriques i bàsiques, però és clar, per fer a mà és complicat! I a més a més té molt detall, les lletres, els foradets del centre, la cadeneta...

El que més m'agrada és com l'has pintat. Trobi que està molt ben aconseguit tant el color daurat com aquest to blavós/violeta del vidre. Bé, potser el vidre es veu una mica massa opac, però en realitta queda molt bé.

M'agrada molt com queda el traç de la circunferència fet a mà, així irregular; molt més que no pas si estigués fet amb compàs, que es veuria artificial.

Molt xulo! Que bé que ja tenim un altre artista! ^^
HarryHermione Potter   [Oct 30, 2016 at 06:22 PM]
Que xuuuloooooo!!!!! T'ha quedat súper bé!!!!! Ja m'agradaria a mi saber dibuixar i pintar tant bé Sad
Antares_Black   [May 29, 2017 at 07:27 PM]
Ei! Perdona que arribi tan tard a comentar-te el dibuix!

M'agrada molt, especialment la cadena que hi has fet! ^^
És senzillet, sí, però dins de tot bé que hi has posat les inscripcions i has indicat que és tridimensional. Guai!

Antares

PD: Hi he clissat una N. És la signatura? Wink
Marc piju   [Jul 26, 2017 at 01:31 AM]
El que hi Avi dibuixat i pintat el rgulatemps més xulo li ha quedat
Luke06   [Nov 13, 2017 at 01:37 PM]
Molt realista!! Smile
Luke06   [Nov 13, 2017 at 01:38 PM]
Molt realista!! Smile
Cass Ross   [Nov 29, 2017 at 11:54 AM]
Hola! Aquí l'impresentable responent tres segles després tot i que feia temps que tenia els vostres comentaris pendents... Embarrassed Moltes gràcies a tothom per comentar Smile

Agatha Black: Moltes gràcies! La veritat és que sí que és senzillet, però és que les meves capacitats no dóna per a gaire més lol Amb l'escàner, els colors són una mica diferents que en el dibuix en paper, però es veu prou bé. Tens raó que el vidre és una mica massa opac, volent fer la tonalitat de colors vaig pintar massa, i llavors no sabia com esborrar-ho sense que afectés els colors del voltant lol. De fet, el traç original està fet amb compàs i llapis, però llavors al resseguir-ho amb el puntafina ho vaig fer a mà i més lliurement, perquè quedés d'aquesta manera més natural.

HarryHermione Potter: Moltes gràcies! Ei, no et desanimis! Cadascú al seu ritme Smile I això és qüestió de pràctica, no tant de talent (no ho és pas, dibuixar, el meu talent - si veiessis com dibuixo les persones lol). Així que no et desanimis si els altres dibuixen més bé que tu, si practiques segur que aconseguiràs millorar ^^ A veure si un dia veiem alguna de les teves creacions per aquí.

Antares_Black: Moltes gràcies! (Tard vas comentar i més tard encara responc jo lol) Tens raó, és senzill però tot i així té totes les característiques del reculatemps ^^ Per començar, és algo xD I pel que fa a la N, sí, la signatura lol, tot i que em van dir que era molt fàcil de copiar (perquè clar, com que signo tants documents importants amb aquesta signatura, vés tu que un dia algú em suplantés Rolling Eyes ), així que segurament tornarà a canviar en el futur xD (Per cert, la teva signatura és molt xula)

Marc piju i Luke06: Moltes gràcies!
Arwen Black   [Dec 06, 2017 at 01:13 AM]
Hola Cass, em va agradar molt que penjessis un dibuix Exclamation És senzillet i això també mola: el reculatemps, sense distraccions (sense altres coses que facin perdre el temps? ;P)

El que més m'agrada és com vas escriure a la vora del contorn de la circumferència extrerior Very Happy Els colors pel vidre queden bonics, i l'estil també m'encanta, fet així sense compàs, com va comentar la Gee

Potser per millorar (per tocar els nassos), no sé si et serviria el consell, de què al fer el dibuix a llapis primer, el facis apretant poquet, perquè així al borrar al final no queda la marca. Però no tinc clar si el que veig és llapis esborrat o d'un altre dibuix a l'altra banda del paper, així que no em facis molt de cas Rolling Eyes

PD: Més d'un any després que el penjis, comento... >.< Embarrassed
Cass Ross   [Jan 25, 2018 at 12:03 PM]
Gràcies, Arwen! No et preocupis per comentar tant tard, i tindré en compte el consell ^^ M'alegro que t'hagi agradat

Comment 1 to 9 of 9
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:IMG_20160925_1220437262028329.jpg
Album name:Cass Ross / Dibuixos
Keywords:reculatemps
Filesize:607 KiB
Date added:Oct 05, 2016
Dimensions:2323 x 1818 pixels
Displayed:25 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3723
Favorites:Add to Favorites