Home > FanArt > Dibuixos
Alice i Geena (FF Magatotis)
Aquest és el meu primer dibuix així més currat que penjo. M'agradarà molt rebre'n suggeriments i maneres de millorar!

Esta dibuixat amb llapis i pintat amb colors de fusta. He anat traient idees de dibuixos que he vist, així que no es 100% original .

Alice i Geena (FF Magatotis)

Aquest és el meu primer dibuix així més currat que penjo. M'agradarà molt rebre'n suggeriments i maneres de millorar!

Esta dibuixat amb llapis i pintat amb colors de fusta. He anat traient idees de dibuixos que he vist, així que no es 100% original .


Comment 1 to 9 of 9
Page: 1

Agatha Black   [Oct 01, 2016 at 12:24 AM]

De la Geena n'estic molt contenta; la cara de l'Alice falla, ja ho sé, així que els consells són més que benvinguts. Probablement els dibuixos us sonin. Ja us puc dir que no se dibuixar de memòria aixi que he anat traient coses de dibuixos que he anat veient per Internet. Els cabells de l'Alice, per exemple, estan basats en els de la Jasmine de Disney. ( li he posat també la metxa de color violeta que es fa a classe!) Els seus ulls són el que menys m'agrada però no he sabut fer-los rasgats sense que sembles sin asiàtics, que no es la idea? És clar!
Cass Ross   [Oct 01, 2016 at 12:53 PM]
M'agrada molt, aquest fanart. Penso que és un canvi radical respecte el que ens tenies acostumats amb els teus dibuixos, felicitats! Tens raó, m'agrada molt més com t'ha quedat la Geena; perquè és molt més realista que l'Alice. Amb ella, potser si haguessis fet la cara una mica de costat, no t'hauria quedat tant plana i amb aquest ulls una mica estranys? Igualment, m'agrada molt el dibuix (el detall de la veta violeta als cabells de l'Alice és molt guai). T'has basat en algun personatge, per dibuixar la Geena? (Així com dius que l'Alice té els cabells de la Jasmine de Disney, que m'ha fet molta gràcia reconèixer-ho).
Agatha Black   [Oct 02, 2016 at 05:10 PM]
Cass Ross: Bé, l'Alice sí que té la cara una mica de costat, però potser ho hauria hagut de fer encara més, com la Geena.
Per la Geena... a veure el cabell els vaig treure d'un dibuix estil manga que estava posat més o menys en aquesta posició, però no és cap que pugui reconèixer-ne el nom. Els seus ulls (i el tipus de faccions) són d'estil Disney clàssic, però no estan copiats directament de cap personatge. El més significatiu son els cabells de l'Alice, clarament.
Antares_Black   [Oct 03, 2016 at 12:28 PM]
Això! Activem l'apartat de FanArt, que quan fa temps que hi ha un mateix dibuix, sembla que mori i això no pot ser!! Wink

Ja et vaig dir que em va agradar molt, aquest dibuix. Especialment la Geena! Sí que és veritat que la cara té ressonàncies de Disney. Però no hi fa res! Perquè és així com s'aprèn a dibuixar! Copiant, calcant, imitant, agafant idees... Fins que un ja pot anar tirant tot sol.

Com Cass, també crec que és un canvi respecte la resta dels teus dibuixos penjats i està molt bé. Però no deixis de fer chibis monos, que et queden molt bé ^^

M'agrada molt el detall del ble de color violeta! Em sembla que encara no hi he arribat, a aquest moment, oi?

Els consells de millora de l'Alice ja els vam comentar per sobre, em sembla. La cara és massa ampla i fa que els ulls es vegin tan avall que sembla que quedin a l'alçada de la mandíbula. La distància amb la boca no ha de ser tan gran; si els ulls pugen (deixant més front, és clar) la boca també es pot separar un pèl més de la barbeta. Això és una cosa difícil dels rostres. A mi també em passa molt (i moltes vegades ja ni dibuixo persones perquè acaben sortint molt diferents de com me les imagino...), que el pòmul d'una banda i l'angle de la mandíbula de l'altra es confonen... i semblen el mateix. I és això el que fa aquest efecte tan estrany. En el dibuix de la Geena, l'ull no envaeix ni la galta ni el pòmul, i així manté l'equilibri i les distàncies amb el front i amb la resta de la cara.

Això és el que te'n puc dir. Espero que et serveixi! ^^

Els cabells estan molt bé, a totes dues! Agafen un cert dinamisme que dóna vida al dibuix! M'agrada!

Personalment, no m'agrada que els ulls es vegin sobre els cabells. Si hi ha certa transparència, perquè els grups de cabells no solen crear una opacitat uniforme, encara. Però que es vegin literalment sobre els cabells... És clar que això ja és decisió del dibuixant!!

M'agrada que els autors dibuixin els seus personatges, així veiem com se'ls imaginen!

Antares
Agatha Black   [Oct 05, 2016 at 02:58 PM]
Antares Black: Sí, de moment vaig traient idees de dibuixos que veig per internet, perquè a banda de collonades encara no sóc capaç d'inventar-me dibuixos del tot! I ja va bé, copiar coses, així també se n'aprèn, com dius tu!

Encara no hi has arribat, no, als cabells violeta de l'Alice! De fet, això passa a l'últim capítol que vaig penjar! XD

De la cara de l'Alice ja n'havíem parlat i n'he pres nota! Pel que fa això dels ulls per sobre dels cabells... bé teòricament no estan a sobre, sino que senzillament de vegades hi ha alguns pèls per sobre però tot i així es veu el que hi ha a sota... com si fos amb una mica de transparència, però sí que estan pintats per sobre l'ull... potser no es nota gaire, oi? Hm, vale, per la propera!

A mi també m'encanta que algú dibuixi personatges inventats d'històries que encara no tenen il·lustrador. Per això em fan tanta il·lusió els de l'Arwen... En faràs algun, dels teus personatges? L'altre dia pensava fer-ne algun de l'Altaïr, la Sue, en Sílver i l'Àstat, però encara és massa d'hora, hauria de conèixer-los una mica més per poder posar personalitat als dibuixos. Igualment molaria més fets per tu, que ets qui els imagina en primer lloc, però m'agrada practicar (i espero que em disculpis si queden horribles!) XD
Labris Caratallada   [Oct 25, 2016 at 07:20 PM]
Very Happy Esta força be, jo era una mastressa a l'hora de calcar Confused I amb els anys no he millorat, així que em sembla genial que es facin composicions de diveses parts. És una currada encara mes bestia que només dibuixar, penso...
HarryHermione Potter   [Oct 30, 2016 at 06:19 PM]
UAUUUUUU!!!! AIXÒ ÉS IMPRESSIONANT!!!!!! Nena, tu tens un do!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
irinawatson06   [Jan 14, 2017 at 10:53 PM]
waw, dibuixes molt be, de veritat i m'ha agradat que les dibuixessis perquè així em puc imaginar-les millor quan llegeixo els teus fanfics
Arwen Black   [Dec 06, 2017 at 02:11 AM]
Els ulls de la Geena m'encanteeeeen, són el que m'agrada més! Els cabells també li queden molt bé Cool

De l'Alice, el meu consell és que l'iris és mássa gran en comparació amb el de la Geena... No et preocupis, està molt bé que tu mateixa veguessis que una cara no quedava tan bé com l'altra ^^

La part del coll de les camises està molt ben aconseguit, jo mai me'n surto Surprised I molt bé per posar sombres!

Vas penjar un dibuix d'un estil molt diferent als darrers teus que veiem, aquest és molt més realista, hi ha més paciència, què bé que el fessis i el pengessis n.n

PD: Vas ser la primera de qui recordo haver llegit sobre aquesta dificultat a l'hora de dibuixar des de la imaginació... Suposo que mirant d'alguna banda és normal que quedi més bé, és el que vaig pensar. Des que he començat el que estudio ara, però, si no he sentit cent vegades la necessitat de dibuixar amb referents, no ho he sentit ni una!

Comment 1 to 9 of 9
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:20160930_232439.jpg
Album name:Agatha Black / Dibuixos
Filesize:1002 KiB
Date added:Oct 01, 2016
Dimensions:1441 x 1021 pixels
Displayed:27 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3722
Favorites:Add to Favorites