Home > FanArt > Dibuixos
CdH: Ethel, Circe, Nina i Jack
Els últims alumnes! Els tres Slytherin i l'Ethel (he preferit posar-la aquí i no amb els altres 3 Raveclaw perquè aquí segur que s'hi troba més còmoda, i a més és amb qui se la veu més,  normalment (he procurat una mica ajuntar-los per amics).
Com els altres, fet amb retuladors i llapis de colors.
Keywords: Ethel Circe Nina Jack Cròniques Hogwarts

CdH: Ethel, Circe, Nina i Jack

Els últims alumnes! Els tres Slytherin i l'Ethel (he preferit posar-la aquí i no amb els altres 3 Raveclaw perquè aquí segur que s'hi troba més còmoda, i a més és amb qui se la veu més, normalment (he procurat una mica ajuntar-los per amics).
Com els altres, fet amb retuladors i llapis de colors.


Comment 1 to 3 of 3
Page: 1

Agatha Black   [Sep 05, 2016 at 09:45 AM]
Veureu que l'Ethel i el Jack estan solapats. És perquè en la primera versió ells dos no m'havien quedat gaire bé i he decidit canviar-los una mica. He intentar refer tot el dibuix complet de nou, però la Circe i la Nina de la primera versió estan molt millor, per algun motiu. Així que he retallat l'Ethel i el Jack i els he superposat. Perdoneu la xapuça! XD
Cass Ross   [Sep 25, 2016 at 09:34 PM]
Evidentment, penso que és més bona idea posar l'Ethel aquí que amb els de Ravenclaw, que a vegades no pot ni veure!! Tots els personatges són molt divertits. I la Nina, amb aquesta pose és tant... Nina. Fa molt riure ^^ El Jack és el que m'ha sorprès una mica, perquè no recordava que tingués els cabells així de llargs. La Circe està molt en la seva pose de Jo controlo, jo mano. Les lletres del nom de cada personatge també són molt originals.

Ni m'havia adonat que era que estaven solapats, no és pas una xapuça. Pensava que havies doblegat el paper, i havia quedat marcat així.
Antares_Black   [Oct 03, 2016 at 12:45 PM]
Ui, la Nina, l'hauries d'haver fer més xupada... Aquest gest coquet, tocant-se els cabells, doblegant la cama, i mirant de cua d'ull (algun noi, segur), el color de les galtes... És una presumida! Està molt ben agafada!

I la Circe sembla bona nena i tot... Aquesta cua alta i la mà a la cintura, però, ja fan per a ella, ja. Fent-la la superior. Així, marcant territori! xD

Em sembla que m'agradava més l'altre Jack, el de la primera versió. Però també és veritat que aquí sembla més gran.

A l'Ethel, li has canviat el monyo per una trena. No sé què fa més per ella, però les gomes de boletes blaves que li has posat m'agraden (són com les de la Circe, i del color de residència). Amb aquests ulls esbatanats, sembla que hagi vist un fantasma. O, més aviat, una nota baixa! Sort que no s'està adonant que els cabells li tapen la xapa de monitor, perquè ja s'afanyaria a apartar-los! Hahahaaa

Ei! Aquest llibre que porta és un dels que l'Edwin volia agafar de la biblioteca??! Maleïda Earl... xD

Fes-ne més, que m'agraden molt!

Antares

Comment 1 to 3 of 3
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment
File information
Filename:20160904_231528.jpg
Album name:Agatha Black / Dibuixos
Keywords:Ethel / Circe / Nina / Jack / / Hogwarts
Filesize:959 KiB
Date added:Sep 05, 2016
Dimensions:1528 x 986 pixels
Displayed:15 times
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3720
Favorites:Add to Favorites