Estimo conèixer nous personatges de Harry Potter

Comenta els personatges.
Regles del fòrum
Recordeu a escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Impotterhead
Nou/va Alumne/a
Nou/va Alumne/a
Entrades: 1
Membre des de: dg. des. 06, 2020 2:47 am

Estimo conèixer nous personatges de Harry Potter

Entrada Autor: Impotterhead »

Què tal tots? Sóc un potterhead des de fa molts anys, i el que més m'agrada d'aquesta saga és que passi el temps que passi sempre sembla que no acabes de conèixer tot. Recentment em vaig veure aquesta llistade personatges de Harry Potter i em vaig adonar que hi ha molts que no conec. Obro aquest fil perquè comentem personatges secundaris i terciaris que a penes es coneixen ...

Avatar de l’usuari
marta_ginny
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 443
Membre des de: ds. jul. 14, 2007 1:00 pm
Rang: Ravenpuff
Ubicació: Asteroide B-612

Re: Estimo conèixer nous personatges de Harry Potter

Entrada Autor: marta_ginny »

Ei! Primer de tot, et dono la benvinguda!

Has tret un tema ben interessant! Aquí ens agraden mooolt els personatges secundaris canon, com aniràs veient... de fet, l'apartat de fanfictions és un dels més actius de la web, i tots tenim els nostres personatges que hem triat / ens han tocat a l'hora d'escriure, ens agrada explotar aquells de qui no sabem gaire cosa! Si t'agrada descobrir-ne de nous estic segura que et podem fer una llista d'històries per llegir hahaha

M'ha agradat llegir la llista que ens has passat perquè és completíssima i hi surten les generacions just posteriors al Harry i companyia que no tendim a explorar gaire, diria (que algú em corregeixi si m'equivoco!), sinó que normalment tirem enrere i mirem les generacions d'abans. Una cosa per considerar! Sobretot m'ha servit per recordar els de l'equip de Quidditch del sisè llibre, i també m'ha agradat veure els dos noms desconeguts de la generació del Fred i el George que he hagut de buscar a la wiki... això es pot explotar, què me'n dieu?

Dius que podem aprofitar per parlar de personatges secundaris i jo he trobat a faltar dos noms en aquesta llista, els altres m'hauran de perdonar perquè ja saben qui són però he de reclamar el seu lloc hahaha Caradoc Dearborn i Emmeline Vance, els meus babies :heart: :heart: Com a resum ràpid, tots dos són membres de l'Orde del Fènix que van morir respectivament a la primera i la segona guerra màgica (i no diré més per si de cas vols llegir una certa fic no fer gaires spoilers :roll: ).

Com he dit, cadascú té els seus, i els tenim un afecte especial! Segur que els altres te'n poden descobrir més de nous :wink:

Bona entrada a la web! Ens llegim!
They're supposed to be, you blithering idiot! Now go and do something constructive. Find Peeves! ...Yes, Peeves... Haven't you been complaining about him for a quarter of a century?

La Crida d'Avalon
http://www.harrypottercat.cat/mostra.php?titol=824

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Estimo conèixer nous personatges de Harry Potter

Entrada Autor: Agatha Black »

Ei! Doncs m'he estat mirant la llista i també hi ha uns quants noms que no conec (shame on me, shame on my cow).

Pel que fa a secundaris que a penes es coneixen... jo mencionaré el Dirk Cresswell! És el cap del Departament de Relacions amb els Gòblins de la Conselleria i n'he escrit una FF al respecte (Raiders of the Lost Ark, si et fa curiositat!) ^^

I per últim, permet-me donar-te també la benvinguda a la web! Mola molt veure cares noves (figurativament parlant). Em permets una pregunta? D'on ets? Ets català? És que m'ha donat la sensació que potser no ho eres per la manera de parlar, com si fos una segona llengua per a tu. És així? (Si ho és, deixa'm felicitar-te perquè escrius molt correctament! :clap: )
Imatge

Respon