Tag de sèries

Subfòrum per comentar les sèries o programes de televisió que més us interessin.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Avatar de l’usuari
Mercè Granger
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 119
Membre des de: dv. oct. 25, 2013 10:47 pm

Tag de sèries

Entrada Autor: Mercè Granger »

Hola :heart: Veient que el tag de Harry Potter va tenir èxit i que aquesta part del fòrum està bastant morta, avui us duc aquest tag! A més, ara que és estiu sempre va bé tenir alguna recomanació de sèries i amb aquest tag se'n poden treure un parell. O xafardejar, que ens agrada a tots, no ho neguem! :mrgreen:

És un tag bastant comú a youtube etc. però l'he modificat una mica, canviant algunes preguntes i afegint-ne de noves. Si té èxit, els dies vinents en podria afegir uns que he trobat de música i cinema! (De llibres també n'he trobat però cap no m'acaba de fer el pes...).

Podeu enrotllar-vos i desvariar tant com vulgueu amb les respostes, i si arran del test voleu fer una mica de debat sobre les sèries, benvingut sigui! (Aixó sí, res de Obitus per Subitum :AvadaKedavra: ).

Au revoir :hug:
  • Sèrie preferida:
    Sèrie/s que estás veient actualment:
    Sèrie que veus d'amagat (perquè et moriries de vergonya si algú descobrís que la veus): aquesta pregunta s'ha de respondre davall els efectes del veritaserum, que aquí estem en confiança!)
    Personatge preferit:
    Personatge que no pots veure ni en pintura:
    Personatge amb el qual t'identifiquis:
    Sèrie que t'ha enganxat (i mai no pensaves que ho faria):
    Sèrie que just veure-la canvies de canal:
    Una sèrie infravalorada:
    Una sèrie sobrevalorada:
    Sèrie que t'agradaria protagonitzar:
    Sèrie que identifiquis amb la teva infància:
    Crush d'una sèrie:
    Alguna vegada has posat la sintonia d'una sèrie com to de cridada?
    Sèrie que has abandonat després de moltes temporades:
    Has forrat la carpeta/quadern/whatever amb fotos d'alguna sèrie?
    Millor dolent:
    Sèrie/personatge que li agrada a tothom excepte a tu:
    Millor final d'una sèrie:
    Millor pilot d'una sèrie:
    Has vist alguna sèrie dues vegades o més?:
    Sèries pendents:
    Parelles preferides:
    Frase d'una sèrie amb la qual t'hagis obsessionat:

Codi: Selecciona’ls tots

[b]Sèrie preferida:[/b]
[b]Sèrie/s que estás veient actualment:[/b]
[b]Sèrie que veus d'amagat (perquè et moriries de vergonya si algú descobrís que la veus):[/b]
[b]Personatge preferit:[/b]
[b]Personatge que no pots veure ni en pintura:[/b]
[b]Personatge amb el qual t'identifiquis:[/b]
[b]Sèrie que t'ha enganxat (i mai no pensaves que ho faria):[/b]
[b]Sèrie que just veure-la canvies de canal:[/b]
[b]Una sèrie infravalorada:[/b]
[b]Una sèrie sobrevalorada:[/b]
[b]Sèrie que t'agradaria protagonitzar:[/b]
[b]Sèrie que identifiquis amb la teva infància:[/b]
[b]Crush d'una sèrie:[/b]
[b]Alguna vegada has posat la sintonia d'alguna sèrie com to de cridada?:[/b]
[b]Sèrie que has abandonat després de moltes temporades:[/b]
[b]Has forrat mai la carpeta/quadern/whatever amb fotos d'alguna sèrie?[/b]
[b]Millor dolent:[/b]
[b]Sèrie/personatge que li agrada a tothom excepte a tu:[/b]
[b]Millor pilot d'una sèrie:[/b]
[b]Millor final d'una sèrie:[/b]
[b]Has vist alguna sèrie dues vegades o més?:[/b]
[b]Sèries pendents:[/b]
[b]Parelles preferides:[/b]
[b]Frase d'una sèrie amb la qual t'hagis obsessionat:[/b]
"We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are"
Imatge

Avatar de l’usuari
Lof
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 27
Membre des de: ds. jul. 20, 2019 1:56 am
Rang: Orde de Marlí de primera clase
Ubicació: In your mind, right now.

Re: Tag de sèries

Entrada Autor: Lof »

Ei hola!

Una pregunta: aquest tag inclou sèries d'animació com animes etc o han de ser exclusivament sèries interpretades per persones reals?
It was as if Snape had started handing out sweets.

Avatar de l’usuari
Mercè Granger
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 119
Membre des de: dv. oct. 25, 2013 10:47 pm

Re: Tag de sèries

Entrada Autor: Mercè Granger »

Lof ha escrit: dj. ago. 08, 2019 4:34 pm Ei hola!

Una pregunta: aquest tag inclou sèries d'animació com animes etc o han de ser exclusivament sèries interpretades per persones reals?
Sí, clar que les inclou. I de fet, sí algú vol incloure-hi sèries radiofòniques, pot. Vamos, que estan incloses totes les modalitats.
"We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are"
Imatge

Avatar de l’usuari
Unapersona
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 257
Membre des de: dc. abr. 08, 2015 2:11 pm
Rang: Persona

Re: Tag de sèries

Entrada Autor: Unapersona »

Hola estimats muggles! :mrgreen: Vinc a dir la meva! Aviso que em salto algunes preguntes, a vegades perquè no se m'acudeix cap resposta i a vegades perquè tot i que segurament se m'acudiria una resposta si hi pensés més, tampoc vull passar-me la tarda aquí.

Sèrie preferida: uf, comencem bé... respondre preguntes de l'estil "quina és la teva X preferida" sempre em costa! :think: Diria que en tinc dues, les dues d'animació.

D'una banda, Avatar: The Last Airbender (o Avatar: l'últim mestre de l'aire en català). És una sèrie clarament dirigida a un públic infantil, però molt ben escrita i que tracta temes importants en profunditat. El sistema de màgia i el "worldbuilding" en general està molt bé, i pràcticament tots els personatges tenen un nivell de profunditat que no es veu en sèries "infantils" (ni en segons quines sèries per adults, de fet); des de la Toph, que és cega (i no de manera anecdòtica, sinó que té conseqüències reals, tant positives com negatives), fins tota la història d'en Zuko (que no explicaré per spoilers). Fins i tot hi ha una "pista" d'un personatge secundari transgènere, si bé és només una al·lusió puntual (suposo que quan es va fer, la representació LGBT+ en sèries infantils estava mal vista...). L'he vista un parell de vegades i sempre em quedo amb ganes de més!

L'altra sèrie seria Made in Abyss, que tot i tenir un nom anglès és un anime japonès basat en un manga que no he llegit. L'estil de dibuix (chibi, la majoria de personatges importants són nens) és el que em va atraure a primera vista, juntament amb el món, que és de fantasia. Que no us enganyi, però... per molt lluminós i "happy-flower" que sigui el principi, la història fa un gir molt brusc cap al dramatisme i es torna molt més fosca. Normalment això em molestaria, però de fet és un gir que ja et veus a venir, simplement el fa més brusc del que t'esperes i contrasta moltíssim amb el to que associes a l'estil de dibuix. La pega és que té una sola temporada que no conclou la història! Sembla que la segona sortirà el gener que ve.

Petit apunt: Love, Death & Robots és una antologia de curtmetratges sobre aquests tres temes. Cada episodi està fet per un estudi d'animació diferent i no tenen cap mena de connexió argumental. No els he vist tots, però us recomano Three Robots, el segon episodi. Són 10 minuts divertidíssims!

Sèrie/s que estás veient actualment: The Man in the High Castle (El hombre en el castillo, no té doblatge al català). La veritat és que l'he deixat a la tercera temporada, però només perquè altres coses han agafat prioritat, potser la reprendré més endavant. En breu, la premisa és un món en el qual la segona guerra mundial la van guanyar els Nazis. El món està dividit entre el Reich i l'Imperi japonès (amb una zona neutral entre mig). Està prou bé i té alguns elements de fantasia/ciència ficció que es van desenvolupant lentament.

Sèrie que veus d'amagat (perquè et moriries de vergonya si algú descobrís que la veus): aquesta pregunta m'agrada, perquè la resposta sempre serà paradòxica (en el moment que diem que la veiem, ja no és d'amagat!) :lol:

Miro RWBY, que és una sèrie que generalment qualificaria de dolenta. Trobo que no està ben escrita i l'animació no és precisament de primera línia (tot i que ha millorat molt). La veritat és que no sé per què la segueixo mirant... ara que ho dic, potser pel personatge de la Blake? D'alguna manera que em sorprèn a mi mateix connecto molt amb ella. Bé, a veure com avança... tenen un punt positiu per diversitat, això sí. A la temporada passada va sortir una parella lesbiana estable amb fills, i sembla que tindrem una relació entre dues protagonistes a la propera temporada, també. També hi ha una protagonista amb PTSD, i sense conèixer el trastorn de primera mà, crec que està ben tractat.

Doncs ja està dit! La veritat és que tinc aficions encara més frikis, o sigui que tampoc ve d'aquí :lol2:

Personatge preferit: Buf!

A veure, ja he parlat del Zuko, però és que tampoc puc explicar per què sense fer spoilers, i no penso fer-ho perquè així us animo a veure-la i esbrinar-ho vosaltres mateixos :P

Aquí en podria posar més, sens dubte. Però acabaria sent la llista de personatges que m'agraden en general, i això seria una llista molt llarga.

Personatge que no pots veure ni en pintura: Raava, Vaatu i Wan, de la llegenda de Korra, la seqüela d'Avatar. No perquè els personatges en si mateixos siguin horribles, sinó perquè són el símbol de com de dolenta és la segona temporada d'aquesta sèrie (en la meva opinió, clar!). Si ells no hi fossin, la temporada hauria guanyat dos episodis sencers i hauria tractat temes molt més interessants.

Personatge amb el qual t'identifiquis: ostres, aquesta també em costa. El primer que em ve és la Katara, d'Avatar, tot i que no sabria dir per què. La veritat és que si un personatge està ben escrit m'és fàcil identificar-me amb parts seves.

També la Blake de RWBY, i aquí crec que la raó és més clara. És el que a la sèrie en diuen "faunus" (com humans, però amb característiques d'un animal; en el seu cas, orelles de gat), una raça que és molt discriminada per part dels humans, cosa que és un dels conflictes principals de la sèrie. Suposo que tinc tendència a identificar-me amb personatges que tenen aquesta situació personal.

Sèrie que just veure-la canvies de canal: No tinc televisió, de manera que tot el que miró és perquè activament vaig a buscar-ho després de mirar trailers o coses així.

Sèrie que identifiquis amb la teva infància: Hatori el ninja! La veritat, no en recordo pràcticament res, però aquesta era la sèrie de la meva infantesa (juntament amb Doraemon!).

Alguna vegada has posat la sintonia d'alguna sèrie com to de cridada?: Entenc que vols dir to de trucada. La veritat és que amb això soc molt mandrós i sempre deixo els tons de trucada per defecte... total, sempre el tinc en silenci!

Sèrie que has abandonat després de moltes temporades: Joc de trons, tot i que és un abandonament més aviat metafòric, perquè he vist tota la sèrie fins l'últim episodi. La setena temporada ja fluixejava, però la vuitena és horrible... en comparació, RWBY és una obra mestra (d'acord, d'acord, reconec que m'agraden les hipèrboles. Però ja m'enteneu.) Les temporades 1-6 tenien els seus problemes, i les escenes de sexe i violència gràfica (molt abundants) cansaven, però l'argument s'aguantava i m'agradava veure les trames dels personatges. Trobava que era una adaptació prou digna dels llibres... fins que vaig veure la vuitena temporada.

Fins llavors em considerava fan de la sèrie, però ara només fins la temporada 6. Per tant, suposo que és com si l'hagués abandonat.

Has forrat mai la carpeta/quadern/whatever amb fotos d'alguna sèrie? Fons de pantalla, sí! Així, de primeres, puc recordar uns quants fons de pantalla d'Avatar (i d'altres pel·lícules i llibres, però no és el tema d'aquest fil) i algun de joc de trons (ja abans que comencés amb la sèrie).

Millor dolent: ZUKO!!!!!!!!

Vale, vale, ja paro amb el Zuko... Azula, la seva germana? :P

Millor pilot d'una sèrie: Houseki no Kuni (Land of Lustrous, però literalment la terra de pedres precioses, si no m'equivoco). La veritat és que la vaig veure ja fa un temps, però el primer episodi em va sorprendre positivament per l'estil d'animació (és anime, però en tres dimensions) i per la premisa (persones fetes de pedres precioses). Només hi ha una temporada que no és concloent i quan surti la segona la miraré, però la resta d'episodis no són gran cosa, penso. Potser és cosa de l'adaptació, perquè també està basada en un manga.

Has vist alguna sèrie dues vegades o més?: Avatar! :D Un parell de vegades. I segurament hi tornaré d'aquí un temps.

Sèries pendents: Quan surtin, Avatar (la versió de Netflix) i la sèrie situada a la Terra Mitjana d'Amazon. Però de sèries que ja existeixin, crec que cap. Recomanacions? :)

Parelles preferides: Reals o fictícies? :P La relació Aang-Katara (Avatar) m'agrada, al contrari del que diuen alguns pel fandom. Crec que Zuko-Katara hauria pogut funcionar, potser millor i tot, però penso que no tenia prou preparació.

D'altra banda, la relació no romàntica entre els dos protagonistes de Made in Abyss m'encanta.

Frase d'una sèrie amb la qual t'hagis obsessionat: totes les frases que surten de la boca de l'oncle Iroh, d'Avatar :P

Algunes de les meves preferides, en anglès (és com he vista la sèrie) i sense spoilers:
- Life happens wherever you are, whether you want it or not.

- Failure is only the opportunity to begin again. Only this time, more wisely.

- Pride is not the opposite of shame, but its source. True humility is the only antidote to shame.

- Hope is something you give yourself. That is the meaning of inner strength.

I la millor de totes:

- Sick of tea? That's like being sick of breathing!
I moltes més!



Com veieu, soc una miqueta monotemàtic, pràcticament tot és Avatar! Això és perquè no miro gaires sèries; tendeixo més a pel·lícules i llibres. Suposo que és perquè em fa cosa començar una sèrie quan sé que li hauré de dedicar molt de temps (a diferència d'una pel·lícula, que és més curta, o d'un llibre, que és més fàcil de "consumir" en qualsevol lloc). Això sí, l'avantatge de les sèries és que si es fan ben fetes permeten molt més desenvolupament en tots els sentits que una pel·lícula. Aniré llegint les respostes, a veure si en veig alguna que m'agradi!
"We are all human, aren’t we? Every human life is worth the same, and worth saving." -- Kingsley Shacklebolt
Unapersona

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Tag de sèries

Entrada Autor: Arwen Black »

Sèrie preferida:
Sakurasou no Pet na Kanojo

Sèrie/s que estás veient actualment:
Sakurasou no Pet na Kanojo (tornant-la a veure)

Sèrie que veus d'amagat (perquè et moriries de vergonya si algú descobrís que la veus):
No miro res d'amagat, la veritat. Si m'agrada, m'agrada

Personatge preferit:
L de Death Note

Personatge que no pots veure ni en pintura:
Els dos pensionistes a part del protagonista a Strawberry Eggs

Personatge amb el qual t'identifiquis:
Vaig fer un test de quin personatge d'anime ets i em va sortir la Shiina, de Sakurasou no Pet na Kanojo, així va ser com vaig conèixer la sèrie. No sóc tan geni ni tan increïble, però.

Sèrie que t'ha enganxat (i mai no pensaves que ho faria):
White Collar, perquè és de robatoris; no pensava que m'enganxaria però la vaig acabar mirant tota.

Sèrie que just veure-la canvies de canal:
San Goku? No l'he vist mai i no la miraré

Una sèrie infravalorada:
Sakurasou no Pet na Kanojo
Crec que no és molt famosa. I la vaig ensenyar a algú i no li agradava gens, no la va voler mirar. Però jo trobo que a part de la part més "sexy" l'argument és molt interessant i tracta un tema en profunditat. No et pots quedar amb "ui, he vist unes calces, quina sèrie més dolenta" En fi, cadascú que es quedi amb el que vulgui, jo la defensaré amb passió

Una sèrie sobrevalorada:
House, perquè el protagonista és una mica c**** . Però tot i així m'agrada

Sèrie que t'agradaria protagonitzar:
Mmm cap de capturar o matar monstres, sisplau. Una així tranquileta, com ara... (i a l'Arwen no se li va acudir res)

Sèrie que identifiquis amb la teva infància:
Doraemon, Sakura la caçadora de cartes i Sailor Moon
(quins records això de Hattori el ninja que has dit, Unapersona. M'encantava però quan jo ho mirava la feien molt d'hora i casi mai la pillava xD)

Crush d'una sèrie:
Cap

Alguna vegada has posat la sintonia d'alguna sèrie com to de cridada?:
Nope

Sèrie que has abandonat després de moltes temporades:
The Big Bang Theory

Has forrat mai la carpeta/quadern/whatever amb fotos d'alguna sèrie?
No

Millor dolent:
Tabris, de Evangelion

Sèrie/personatge que li agrada a tothom excepte a tu:
Joc de Trons. Vaig veure el primer capitol i no em va enganxar

Millor pilot d'una sèrie:
Kare Kano

Millor final d'una sèrie:
Mmm Gossip Girl? Tots i cadascun dels episodis em deixaven amb ganes de més, en realitat. I em sembla que va acabar bé

Has vist alguna sèrie dues vegades o més?:
Sí, la meva preferida que ja he mencionat vàries vegades

Sèries pendents:
No Game No Life
Violet Evergarden
Made in Abyss

Parelles preferides:
Misaki i Jin, de Sakurasou

Frase d'una sèrie amb la qual t'hagis obsessionat:
"Salta al espacio exterior!" de Sakurasou.
També m'agrada, de Your Lie in April:
-Las estrellas brillan por la noche.


Si en penges un de música m'encantarà contestar-lo! (I de pelis també, però no en miro moltes)
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Mercè Granger
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 119
Membre des de: dv. oct. 25, 2013 10:47 pm

Re: Tag de sèries

Entrada Autor: Mercè Granger »

Sèrie preferida:
  • De sempre (fa anys) he dit que Doctor Who i Friends. Crec que actualment Brooklyn 99 es mereix si més no una menció honorífica. Després, potser no són preferides en el sentit estricte, però m'ha 'marcat' The O.C. i One Tree Hill. I sense oblidar-nos de la meva estimada Rupaul's Drag Race és que està tan guinitzat tot que ja m'ho prenc com si fos una sèrie.
Sèrie/s que estás veient actualment:
  • Pose, Big Little Lies, Parks and Rec, Sakura Card Captor i One Day at a Time la majoria les tenc en stand-by des de fa setmanes idc
Sèrie que veus d'amagat (perquè et moriries de vergonya si algú descobrís que la veus):
  • Segons la persona, em feia vergonya admetre que veia Bones i House :eh: Però d'això a temps. Per sort ja he passat l'època d'anar de pretenciosa i amagar que veig qualsevol cosa un poc més mainstream.
Personatge preferit:
  • El Dècim Doctor de Doctor Who, el Chandler i la Phoebe de Friends, el Seth de The O.C,, la Brooke de One Three Hill. AAra no se m'acudeixen més, he dit els preferits de les sèries que ja he mencionat xddd
Personatge que no pots veure ni en pintura:
  • A la Rachel de Glee mai no la vaig tragar. A la quarta potser era un poquet més suportable però aviat va tornar a ser com abans. Amb el Ross de Friends tres quarts de lo mateix (a ell a vegades l'aguanto, va per capítols tbh). I són personatges que suposadament t'han de caure bé.... A part, estic esperant amb candeletes la mort del Joffrey Baratheron de Game pf Thrones.
Personatge amb el qual t'identifiquis:
  • No crec que hi hagi un personatge que hagi dit som jo 100%, però en moments puntuals m'he sentit identificada amb alguns personatges. Per exemple el Chandler i la Monica de Friends, el Jake i l'Amy de Brooklyn 99, l'Erin de Derry Girls i el Chidi de The Good Place. En un episodi de Modern Family em vaig sentir tan identificada amb l'Alex que vaig plorar de com entenia el que estava passant.
Sèrie que t'ha enganxat (i mai no pensaves que ho faria):
  • Derry Girls la més recent, no m'esperava que fos taaaaaan genial. The End of The F****** World, em va enganxar moltíssim sense esperar-m'ho i The Good Place igual (i gràcies a TGP he començat a veure Brooklyn99 i Parks and Rec). I Rupaul's Drag Race, vaig veure la sexta temporada a un ritme normal i em va agradar molt, però la vaig deixar en stand-by (vaig començar a veure la quarta però no m'acabava de fer); la vaig reprendre amb la cinquena temporada... I QUIN VICI DEU MEU.
    I Skam ES. És dolenta, però me la vaig acabar en zero coma xDDDD
Sèrie que just veure-la canvies de canal:
  • La Que Se Avecina. Que algú m'expliqui on li veuen la gràcia, a jo tan sols em dóna cringe.
Una sèrie infravalorada:
  • Crec que Teen Wolf està infravalorada en el sentit que molta gent la cataloga automàticament com una sèrie d'adolescents sense més trama que l'amor prohibit entre els dos protagonistes. És veritat que la primera temporada segueix un poc aquest esquema, però les següents són prou interessants i presenten temporades molt guais. Ah, i crec que no se'n parla suficient de . Ah, i crec que no se'n parla suficient de Derry Girls i Euphoria es mereix encara més reconeixement diria jo: li dóna mil voltes a qualsevol sèrie juvenil que ha tret Netflix darrerament.
Una sèrie sobrevalorada:
  • Em pareix un poc desmesurat el boom amb Stranger Things. És bona, sí, però trobo que d'aquest estil n'hi ha de millors.
Sèrie que t'agradaria protagonitzar:
  • Em fliparia poder der una acompanyant del doctor a Doctor Who, el meu somni. I compartir un café a Central Perk amb el cast de Friends o está per la comisaria amb Hitchcock i Scully de Brooklyn 99.
Sèrie que identifiquis amb la teva infància:
  • Qualsevol sèrie que el Club Super 3 retransmetia al començament dels 2000. Però sobretot Codi Lyoko i Sakura, eren les meves preferides <3
Crush d'una sèrie:
  • Ben Wyatt de Parks and Rec, el Nathan i el Julian de One Tree Hill, el Seth Cohen de The O. C., la Santana de Glee, el Chuck Bass de Gossip Girl, el Chandler i el Mike de Friends, la Hanna de Pretty Little Liars, el Jake de Brooklyn 99, l'Amy de Doctor Who, el Marc de Merlí, l'Steve de Stranger Things, la Cris d'Skam ES, la Michelle de Derry Girls, el Robb Stark de Game of Thrones, l'Isaac de Teen Wolf
Alguna vegada has posat la sintonia d'alguna sèrie com to de cridada?:
  • No perquè no sé com fer-ho. De saber-ho fer... crec que òbviament em posaria la de One Tree Hill.
    I doooooon't wannaaaaa beeee anythiiiiing otheeeer thaaaan whaaat I'veee tryiiiing toooo beeee latelyyyy Imatge
Sèrie que has abandonat després de moltes temporades:
  • Glee. A partir de la quarta se'm va fer costa amunt (vaja manera de carregar-se una sèrie), i fins i tot em vaig començar a saltar capítols... vaig internar reprendre la cinquena però se'm feia massa difícil sense el Cory. I no dic Game of Thrones perquè algun dia l'acabaré. Algun dia xDDD. Gossip Girls també la vaig abandonar, no perquè no m'agradés, més aviat perquè en aquell moment no sabia gestionar el meu temps i vaig perdre el fil. M'encantaria continuar-la veient però és que crec que ja no m'agradaria tant i em faria llàstima :( i en realitat el 80% de sèries que estic mencionant no les he acabat
Has forrat mai la carpeta/quadern/whatever amb fotos d'alguna sèrie?
  • Tenc a la tapa del portàtil algunes ferratines de Rick i Morty. I de fons de pantalla de móvil tenc actualment a la Trixie Mattel com IQ Kitty de Rupaul's Drag Race (també hi he tengut a la Manila, la Raja i la Katya).
Millor dolent:
  • La Cersei Lannister de Game of Thrones em pareix de les millors dolentes. Els de La Casa de Papel, el Berlín i l'Alicia Sierra, també em fascinen, de tan odiosos i fastigosos (sobretot ell) que poden arribar a ser però és que et mantenen aferrada a la pantalla. I era molt fan del Peter Hale de Teen Wolf.
Sèrie/personatge que li agrada a tothom excepte a tu:
  • Vale. A veure, Game of Thrones m'agrada (l'he mencionada un parell de vegades), però no comparteixo l'obsessió que té la societat per aquesta sèrie. Sóc incapaç de veure-la en pla marató. No és per jo.
    I de personatge, em passa tres quarts del mateix amb l'Helena de Orphan Black. Era bon personatge i tenia puntazos, però em fotia MOLT nerviosa i agraïa quan no apareixia en alguns episodis xDDD
    I com a contrarrespostra, a jo la Vanesa de Gossip Girl mai no em va caure del tot malament i volia que acabés amb el Nate. Ala, ja ho he dit.
Millor pilot d'una sèrie:
  • El de How To Get Away With Murder és molt guai. I el de Doctor Who, amb la moguda dels maniquís, quins records <3
Millor final d'una sèrie:
  • El de Game oh Thrones. Just kidding. Crec que, des d'un punt de vist més sentimental, el The O.C.. L'he vist més d'una vegada i SEMPRE em fa plorar. Trobo que no és tant mal final (ni la quarta és tan dolenta) com ho pinten. Potser és perquè vaig veure la sèrie en un moment delicat, però en tenc un record molt especial.
Has vist alguna sèrie dues vegades o més?:
  • Completa completa, sols Code Lyoko (la vaig veure de nena i fa uns anys la vaig tornar a veure, i estic en procés de fer el mateix amb Sakura). He vist més d'una vegada episodis solts de Friends, Brooklyn 99, The O.C. i Doctor Who.
Sèries pendents:
  • Crazy ex-Girlfriend, The Office, What We Do In The Shadows, You, Me and Her, Sense8, The Handmaid's Tale
Parelles preferides:
  • Romàntiques: Chair, Evak, Peraltiago, el Raymond i el Kevin, el Chidi i la Eleonor, el Jason i la Janet, Brittana i Klaine (era MOLT fan d'aquestes parelles. Murphy, segueixo sense personar que les separesis a la temporada 4), el Seth i la Summer, quasi TOTES les parelles de One Tree Hill (shippejaba Leyton però també Brucas per exemple xddd), la Comisa i la Delphine, l'April i l'Andy, la Jakie i el Hyde, Stydia, el Castle i la Beckett, la Monica i el Chandler, la Phoebe i el Mike, el décim doctor i la Rose, el Jeremi i l'Aelita.
    I d'amistas TOTS els duos de Brooklyn 99, l'Eleanor i la Tahani, la Sakura i la Tomoyo, el Dean i el Sam Winchester, el Chandler i el Joe, la Monica i la Rachel, la Serena i la Blair, l'Alison i el Felix.
Frase d'una sèrie amb la qual t'hagis obsessionat:
  • Vaig estar obsessionada amb el Three words, eight letters, say it and I'm yours de Gossip Girl, ho reconec. Altres frases/passatges que hagin obsessionat al meu jo adolescent diria que són Because, you kink your eyebrow when you're trying to be cute. Because you quote Camus even though I've never actually seen you read. Because you miss your parents, but you'll never admit that. And because I've given exactly two of these embarrassing speeches in my life, and they've both been with you. I mean, that's gotta mean something right? And because we're both gonna get pneumonia, but if you need to hear why I love you, I can go on all night. i When I fell to the floor tonight, I was so scared, I was so terrified. Then I saw you, and I promised myself that if I could just get up, I'd walk over to you... I'd tell you how much I need you and how much I want you... and how nothing else matters. de One Tree Hill i It’s not like, like now that me and Anna broke up I’m now choosing you. Because the whole reason that we broke up, is ’cause for me… it’s always been you, Summer. It’s always been you. I’ve tried to fight it, and I’ve tried to deny it. And I can’t. I can’t do it. You’re undeniable. de The O.C.
    Deixant la cursileria de banda, qualsevol cosa que digui la Gina Linneti o el Chandler o la Phoebe xDD De fet ara com a biografia de twitter tenc If I die, turn my tweets into a book; i durant molt de temps vaig tenir I like my men like I like my coffee, incapable of loving me back, de la gran Trixie Matter <3


Que bé m'aniria la vida si em dediqués als estudis tant com a les sèries xDDD
"We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are"
Imatge

Avatar de l’usuari
Lof
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 27
Membre des de: ds. jul. 20, 2019 1:56 am
Rang: Orde de Marlí de primera clase
Ubicació: In your mind, right now.

Re: Tag de sèries

Entrada Autor: Lof »

Sèrie preferida:

Començem malament. La veritat, mai he cregut massa en el concepte d'una cosa específica preferida dins d'un grup determinat. Per exemple quina és la teva pel.licula, color, número, llibre, quadre, joc o el que sigui preferit? Doncs no ho sé perquè n'hi han que m'agraden i n'hi han que no, però és molt difícil destacar-ne un de sol per sobre la resta, del que sigui.
És clar que hi han grups reduits en que és més fàcil escollir. Però coses com sèries, que n'hi ha un munt, doncs és una altre historia.

Bé, el més pròxim a sèrie preferida suposo que seria Death Note. Almenys és la que em ve al cap quan penso en una sèrie que m'hagi agradat especialment i sigui especialment bona al meu entendre. També segueixo força One Piece, tot i que no la posaria al nivell de Death Note. Bàsicament aquestes són les dues sèries en les que penso quan haig de dir quines m'agraden especialment.

Però de fet n'hi ha d'altres que també m'han agradat molt com Prison Break. Em refereixo a les primeres 4 temporades originals, no el que ha sortit fa un temps com a nova temporada que de fet ni m'he mirat. També m'han agradat especialment animes com Code Geass, Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e (Classroom of the Elite) Mahouka Koukou no Rettousei (The Irregular at the Magic School) i One Outs.

Sèrie/s que estás veient actualment:

Ara mateix estic mirant la tercera temporada de "Haikyuu!!". També fa unes setmanes que segueixo One Piece, ja que vaig deixar passar el temps per poder veure molts capítols de cop. Però no sóc massa fiable ja que constanment busco sèries i vaig saltant d'una a altre depenent de les circumstàncies. Per exemple si m'en miro una que està be però no m'apassiona especialment i en trobo una altre que m'encanta, deixo la primera una mica de banda per un temps i a vegades fins i tot la deixo a mitjes, encara que rarament deixo series inacabades.

Sèrie que veus d'amagat (perquè et moriries de vergonya si algú descobrís que la veus):

No cap, la veritat. Tot i que he arribat a mirar sèries que deu ni do, com "Sora no Otoshimono". Però no miro res d'amagat. Si m'agrada una sèrie la miro i si no, doncs no. Cadascú té els seus gustos o preferències i no hi ha cap problema.

Personatge preferit:

Em repateixo al que he dit a la primera pregunta. Hi han tants personatges que escollir-ne un fa de mal dir. Dels que m'agraden més, són: L i Light Yagami de "Death Note", Kyotaka Ayanokouji, de "Classroom of the Elite", Tokichi Toua de "One Outs" i Leloush Lamperouge de "Code Geass". També en Jesse Pinkman de "Breaking Bad". Com veieu, la majoria de sèries i personatges preferits són del gènere psicològic. M'encanten aquest tipus de sèries on s'aprofundeix en el comportament humà en diferents persones i situacions. Totes les causes que els porten a actuar de certa manera, el perquè, les consequencies del que fan, etc. Trobo fascinants aquest tipus de sèries.

En podria dir més, de personatges. Però amb això ja farem el fet. I és que m'he mirat tantes sèries que si els anomenes tots no acabariem mai. Com potser esteu vaient, mirar sèries és un dels meus hobbies més grans.

Personatge que no pots veure ni en pintura:

Doncs en el seu moment vaig odiar bastant en Joffrey Baratheon. Em treia de pollaguera tot el que feia i l'idiota integral que era. És l'ùnic que recordo que més em va desagredar especialment en el seu moment.

Personatge amb el qual t'identifiquis:

No sabria com respondre aquesta pregunta ja que les persones ens anem fent grans i anem canviant. Els nostres pensaments i maneras de ser o fer poden canviar constanment i amb el personatge que t'identificaves als 18 anys no és el mateix que als 25, per dir algun exemple.

Jo mateix quan era petit em passava el dia jugant als jocs de Pokémon a la GameBoy Color i pensava: mai deixaré de jugar a tots els jocs que en vagin sortint, són el millor. Ja sé que pot semblar un exemple estùpid per ser petit i així però vaja, les coses van canviant. I no, no continuo viciant al Pokémon hah.

Sèrie que t'ha enganxat (i mai no pensaves que ho faria):

Difícil de dir ja que no solc pensar en si una sèrie no m'enganxarà o si que ho farà. N'hi han bastantes que m'han enganxat. Recordo especialment "Kiseijuu: Sei no Kakuritsu" també coneguda com Parasyte, ja que quan la vaig começar em va agredar tant que vaig mirar-la tota fins ben entrada la nit tot i haver-me de llevar ben aviat l'endemà.

Sèrie que just veure-la canvies de canal:

No miro massa la tele, però sempre he sigut d'evitar les típiques sèries espanyoles com "La Que Se Avecina", "Los Serrano" i tot això. Amb la curiosa excepeció de "Aqui No Hay Quién Viva", que me la vaig mirar en el seu moment i la vaig gaudir. És clar que d'això fa molt de temps i com he dit, les persones i la societat en general canviem. No sé si es poden considerar sèries, però sempre m'han desagredat especialment els programes del cor com "Salvame" i tota aquesta basura. No puc amb aquests programes!

Una sèrie infravalorada:

Buf! Moltíssimes, segur. És clar que depèn de l'opinió de cada persona, ja que cada persona diria que tal i tal són sèries infravalorades. La veritat és que no t'ho sabria dir pel fet de ser un tema subjectiu. Per molt que jo cregui que una sèrie "poc" seguida és top, si no és tant seguida com d'altres deu voler dir que altre gent no està d'acord amb mi. I per molt que jo consideri dolenta o average una serie molt popular, no vol dir res ja que sembla que els altres no estàn d'acord amb mi. Tot depèn dels gustos personals i d'altres factors.

Una sèrie sobrevalorada:

El mateix que la pregunta anterior. És clar que el boom mediàtic amb Game of Thrones a sigut bestial. Potser s'han passat una mica.

Sèrie que t'agradaria protagonitzar:

Una de Harry Potter fent algun paper interessant!

Sèrie que identifiquis amb la teva infància:

Bola de Drac, Bola de Drac Z, Bola de Drac GT, Sakura CardRaptor, Doraemon, Ranma 1/2, Cinturó Negre, Inuyasha, Shin Chan, Slam Dunk, Yu Yu Hakusho, Stargate SG1, First Wave (l'Elegit) i Plats Bruts especialment. En realitat em mirava la majoria de sèries que donaven en el seu moment tant al Club Super 3 com al 3xl, K3 o a tv3, així que aquestes només en són una petita part. Va ser una sort que en el seu moment desde televisió de Catalunya apostesin per les sèries d'animació japonesa, ja que va ser gràcies a ells que em vaig introduir en aquest món. La llàstima és que ja fa anys que no es renoven amb continguts d'aquest estil. Però és indubtable que sèries com Bola de Drac Z van marcar tota una generació de catalans i catalanes.

Crush d'una sèrie:

No.

Alguna vegada has posat la sintonia d'alguna sèrie com to de cridada?:

Em sembla que fa uns anys vaig grabar un dels openings de One Piece amb el mòbil i el tenia de to per trucades.


Sèrie que has abandonat després de moltes temporades:

The Walking Dead. Massa repetitiva. Al final em va cansar, tot i que mai m'havia apassionat especialment.

Has forrat mai la carpeta/quadern/whatever amb fotos d'alguna sèrie?

El màxim que he fet és tenir un fons de pantalla de One Piece al portàtil.

Millor dolent:

En Joffrey Baratheon la veritat és que fa molt bé el paper de dolent. En Louluch a "Code Geass" i en Light Yagami a "Death Note" també estàn molt bé, especialment el primer. L'Aizen a "Bleach" i l'All For One de "Boku no Hero Academia" no estan malament tampoc.

Sèrie/personatge que li agrada a tothom excepte a tu:

Ni idea la veritat.

Millor pilot d'una sèrie:

El de "The O.C" em va agradar en el seu moment, com també el de "Prison Break", "The 100" i algun que altre més.

Millor final d'una sèrie:

Code Geass R2. Un dels millors finals que he vist mai, tot i que també està un pel sobrevalorat.

Has vist alguna sèrie dues vegades o més?:

I tant! De fet, tinc tres disc durs externs plens fins dalt de sèries. La majoria de vegades, enlloc de mirar sèries online, les descarrego directament i les guardo. En total dec tenir unes 250 o més sèries guardades. Moltes de les quals m'he mirat i remirat un munt de vegades. Mai és com el primer cop, però tampoc està de més, especialment si fa molt temps que no les mires o les recordes poc.

Sèries pendents:

Un munt. Constantment busco noves series per mirar, especialment animes. El JDowloader està que peta pobre.

Parelles preferides:

Bulma i Vegeta xD. No de debò: cap preferència.

Frase d'una sèrie amb la qual t'hagis obsessionat:

No diria tant com obsessionat, però hi han moltes frases que d'una manera o altre m'han impactat o agradat. A continuació en poso algunes:

1- (mini spoiler alert) Horikita.. Nunca te consideré una compañera. Ni a ti, ni a Kushida, ni a Hirata.. Todas la personas son herramientas. No importa el método. No importa lo que haya que sacrificar. En este mundo, ganar lo es todo. Mientras gane al final, nada importa.

2- Lo que la gente comúnmente llama destino es, por regla general, nada más que su propia conducta estúpida y tonta.

3- El traidor más peligroso de todos es aquel que cada ser humano tienen en sí mismo.

4- Abandonar mi libertad, para proteger mi libertad...

5- La justicia cambia de forma según tu posición. Así que no criticare tu sentido de la justicia.

6- Un idiota tiene miedo de que se burlen de él... de su infancia... de sus sueños... de sus cosas mas queridas... y también, tienen miedo de que le mientan. No le gusta que le mientan. Un idiota subestima el miedo porque es honesto con sí mismo.



I això és tot, salutacions gent!
It was as if Snape had started handing out sweets.

Respon