MAGIXAT :pc:

Fòrum on pots enviar missatges de temes en general, que no puguis classificar a les altres categories.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 416
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Antares_Black »

Hola!! :ballar:

L’altre dia, Cass i jo vam comentar que podríem fer un xic més de cas a l’apartat de xat que tenim a la pàgina i vam decidir elaborar la següent proposta, a veure què us sembla!

Els punts forts de la pensada serien establir una quedada regular al xat i fer-hi jocs.
Els detalls els podem acabar de comentar entre tots! :hug:


El motiu del tema és definir jocs i organitzar trobades al xat, per tal que la web sia més propera i els usuaris parlem més sovint i en directe.

(els jocs són bàsicament perquè no ens quedem en blanc xD)


Benvinguts al MAGIXAT d’hpcat!


(Una llista de jocs que podeu anar ampliant amb propostes)



LLISTA DE JOCS:

-Endevina el personatge (per equips, preguntes de sí o no)
Dividiríem els participants en equips i obriríem un xat privat per cada equip i un de comú. Un dels equips pensa un personatge i l’altre, a través de preguntes de sí o no, l’ha d’endevinar.

-Poció d’Amortèsia, Jurament Inviolable o Obitus Persubitum
Seria una versió màgica del joc muggle de Bed, Wed, Behead. Se seleccionen una sèrie de noms (en principi serien personatges, però la cosa pot variar en funció del que vulgueu). I a cada torn se n’agafen tres a sorts. Físicament es fa amb papers, però si algú sap com funcionen totes aquestes aplictacions muggles :atontat genial. Aquell que li toqui haurà de decidir a qui donaria la poció (amb qui passaries una ‘’nit boja’’ / tarda-vespre íntim), amb qui faria un Jurament Inviolable (confiar-hi i estar-hi tota una vida) i qui mataria. Una cosa per cap en cada torn: no es pot repetir ni deixar-se res.

-Els homes-llop i la professora Trelawney (es necessiten 5 assistents com a mínim: 4 jugadors i un narrador).
Una versió adaptada del joc dels llops. Cada jugador té un rol (adjudicat a sorts) secret. Hi ha els homes-llop (els llops del joc original) i els muggles (els vilatans), etc. Els homes-llop tindran un xat privat amb el narrador i decidiran qui matar. El narrador ho dirà al xat comú (adornant-hi una història). Finalment es decideix al xat comú qui es condemna. El joc es divideix en dies i nits: durant la nit els rols especials fan les seves accions i durant el dia es vota. El narrador és l’encarregat d’anar responent a les accions dels jugadors. (redacto a part una llisteta de rols amb els noms màgics; proper missatge)

-Basilisc, sangs de fang i mandràgores (i hereu d’Slytherin) (versió de l’assassí / rol inventat)
Encara per definir... Com el dels llops, seria com un joc de petits rols. Sembla que està sortint un joc guai!


No patiu, que les instruccions detallades de cada joc (amb la llista de rols i la seva adaptació als xats) les posaré (potser en un altre tema, per anar-hi i consultar-los).
Tema de les instruccions dels jocs del Magixat


Decidim les DATES DE TROBADA i l’hora:
Una idea és que fossin setmanals/quinzenals/mensuals (?), però poden ser més o menys freqüents que això, segons el que digueu i us vagi millor :toca

Edito: Afegiré una taula amb els horaris de tothom que aneu posat per aquí, a veure si trobem algun moment coincident :ok
Imatge

Suposo que heu notat que he aprofitat per pintar-la amb els meus colors, que així m'ajuda a recordar-ho i a veure-ho més clar. No es veuen gaire harmoniosos des de fora :deumeu , però sé que m'ho perdoneu :lol:

M'he afegit a la taula (excepcionalment podria el cap de setmana, si la cosa no canvia)

Com he dit, les dates es debatran aquí, i us animo a ampliar la llista de jocs :)

Es tindran en compte totes les esmenes.

Ja tenim lloc exclusius per les instruccions, per tal que es puguin consultar: Tema de les instruccions dels jocs del Magixat

Aquest tema serà el principal del Magixat, on farem discussió i acordarem les dates de Magixat ;)
Antares_Black l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. feb. 09, 2019 11:24 pm, en total s’ha editat 8 vegades.
Les meves fics (aviat disponibles de nou)
La meva fic més actual: El Retorn dels Black
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Avatar de l’usuari
Unapersona
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 257
Membre des de: dc. abr. 08, 2015 2:11 pm
Rang: Persona

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Unapersona »

Sí, síiiii! A jugaaaaar! Em fa especial il·lusió el dels homes-llop i la professora Trelawney, aquest joc sempre m'ha agradat molt (i versió adaptada a HP? Encara millor!), però també estarà bé provar els altres, no coneixia el de la poció d'amortènsia.

Sobre les dates, a mi em van bé les tardes dels dilluns i dimecres, els vespres de dimarts i dijous, i en principi els dissabtes i els matins de diumenge, tot i que els horaris de cap de setmana són més variables. Ja direu!

Molt bé Cass i Antares per la iniciativa!
"We are all human, aren’t we? Every human life is worth the same, and worth saving." -- Kingsley Shacklebolt
Unapersona

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Agatha Black »

Em sembla molt bona idea. Em fa molta il·lusió aquest dels llops i la trelawney més que res perquè no hi he jugat mai... jo jugava a l'assassí, però em sembla que és diferent, oi?

Sabeu que ni tan sols m'havia adonat que tenim un xat a la web? :lol2:

Per mi estaria brutal que p.e. sabés que sempre hi pot haver gent els diumenges pel matí. Per mi setmanalment estaria bé sempre que sigui o bé algun matí de cap de setmana o qualsevol dia a la nit. Més que res porquè a les tardes un de vegades fa coses i no em podria comprometre a "els dijous per la tarda", per exemple. Però a la nit sempre sóc a casa, i els dissabtes o els diumenges al matí també em llevo d'hora i mentre em prenc el cafè tampoc no tinc gran cosa a fer i molaria tenir gent pul·lulant amb qui parlar, i si som molts, jugar. :celles:
Imatge

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Cass Ross »

Per fi tenim el tema penjat! (I amb els colorets de l'Antares! :ballar:)

Jo, pel que fa als horaris, prefereixo no comentar gaire disponibilitats, perquè aquest curs vaig / aniré molt de cul, així que intentaré adaptar-me a lo que digueu... (És una )""$, perquè els horaris que podria comentar ara pel primer semestre no em serviran pel segon...)
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 416
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Antares_Black »

Ei!
He anat apuntant la vostra disponibilitat a la taula que he afegit al primer missatge del tema! :ok
M'ha semblat que seria una manera (així per començar) de cohesionar els horaris de tothom i veure on coincideixen.
Unapersona ha escrit:Sí, síiiii! A jugaaaaar! Em fa especial il·lusió el dels homes-llop i la professora Trelawney, aquest joc sempre m'ha agradat molt (i versió adaptada a HP? Encara millor!)
Uf! Espero que sia genial! :ballar:
Unapersona ha escrit:però també estarà bé provar els altres, no coneixia el de la poció d'amortènsia.
Doncs sembla senzill però dóna per riure molt! XD Ja ho veuràs. Posaré instruccions més detallades de cada joc, per això, perquè no es perdi ningú (encara no sàpiga de què va o no hi hagi jugat mai).
Unapersona ha escrit:Sobre les dates, a mi em van bé les tardes dels dilluns i dimecres, els vespres de dimarts i dijous, i en principi els dissabtes i els matins de diumenge, tot i que els horaris de cap de setmana són més variables. Ja direu!
Apuntat! :ok
Unapersona ha escrit:Molt bé Cass i Antares per la iniciativa!
^^ També he de dir que l’Unapersona ha col·laborat amb l’elecció dels jocs i ha assessorat molt amb la qüestió dels rols.

Per cert, que ara estem escrivint detalladament els rols pel joc dels homes-llop i la professora Trelawney, i estem perfilant el joc del Basilisc :) Quan faci bona cara, us l’ensenyarem! ^^


Agatha Black ha escrit:Em sembla molt bona idea. Em fa molta il·lusió aquest dels llops i la trelawney més que res perquè no hi he jugat mai... jo jugava a l'assassí, però em sembla que és diferent, oi?
Sembla que té èxit, aquest dels llops! :boig2: En l’assassí, també hi vam pensar. Però no sabíem com salvar el detall de fer l’ullet per xat xDD (el del Basilisc va començar assemblant-s’hi, però està evolucionant massa, a veure què queda! :o )

El joc dels llops és semblant al de l’assassí, en el sentit que també és un joc de fer en rotllana i cada persona té un paper concret. Però en aquest cas no és tan silenciós i hi ha un narrador. No pateixis que posaré per alguna banda (potser en un altra tema; aquí faríem els anuncis de les dates (?) i la discussió) les instruccions detallades de cada joc, amb tots els rols, i com es tradueix amb els xats :mrgreen:
Agatha Black ha escrit:Sabeu que ni tan sols m'havia adonat que tenim un xat a la web? :lol2:
Hahahaa Queda amagadet i ningú no li fa cas! hahahaha :lol2:
Agatha Black ha escrit:Per mi estaria brutal que p.e. sabés que sempre hi pot haver gent els diumenges pel matí. Per mi setmanalment estaria bé sempre que sigui o bé algun matí de cap de setmana o qualsevol dia a la nit. Més que res porquè a les tardes un de vegades fa coses i no em podria comprometre a "els dijous per la tarda", per exemple. Però a la nit sempre sóc a casa, i els dissabtes o els diumenges al matí també em llevo d'hora i mentre em prenc el cafè tampoc no tinc gran cosa a fer i molaria tenir gent pul·lulant amb qui parlar, i si som molts, jugar.
Genial! Doncs apuntat! :celles:

Cass Ross ha escrit:Per fi tenim el tema penjat! (I amb els colorets de l'Antares! )
No podria ser de cap altra manera! :riure:
Cass Ross ha escrit:Jo, pel que fa als horaris, prefereixo no comentar gaire disponibilitats, perquè aquest curs vaig / aniré molt de cul, així que intentaré adaptar-me a lo que digueu... (És una )""$, perquè els horaris que podria comentar ara pel primer semestre no em serviran pel segon...)
Ok No et preocupis. Segur que trobem quan ens va bé a tots :ok
Així, de moment no t’apunto a la taula, però quan tinguis quan, t’hi afegeixo! :clap:

--

Si m'he equivocat en res o voleu canviar o afegir, ho poseu i ja actualitzaré la taula!

Antares
Les meves fics (aviat disponibles de nou)
La meva fic més actual: El Retorn dels Black
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Agatha Black »

Antares, la teva taula de colorets ha desaparegut :(
Imatge

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Arwen Black »

Bones!

Pel que fa a horaris, entre setmana jo podria tenir lliure el vespre; el cap de setmana, en principi m'aniria bé dissabte a la tarda/vespre/nit o diumenge al matí. No totes les setmanes són iguals, però més o menys seria així. Tampoc veig la taula i no sé si ho he encaixat gaire bé amb el que heu dit la resta.

Una idea genial!
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 416
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Antares_Black »

Molt bé, Arwen, tot apuntat a la taula! :ok
Agatha Black ha escrit:Antares, la teva taula de colorets ha desaparegut
Arwen Black ha escrit:Tampoc veig la taula i no sé si ho he encaixat gaire bé amb el que heu dit la resta
Jo diria que desapareix quan la pàgina del TinyPic (on allotjo les imatges) s'atura. De vegades puc veure les imatges i de vegades no. I, pel que he vist, sembla que coincideix quan Tinypic cau. Si no és que és la pàgina mateixa d'hpcat. No sé si us passa, però jo no puc veure els spoliers, no se m'obren.

També m'he afegit a la taula (no m'he posar al cap de setmana, però puntualment m'ho podria arreglar si alguna setmana no tinguéssim cap més dia comú, però no per cada setmana).

Sembla que coincidim més dijous al vespre. Deixem que vagi contestant més gent i llavors pensem dies :celles:

Antares
Les meves fics (aviat disponibles de nou)
La meva fic més actual: El Retorn dels Black
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Avatar de l’usuari
hermione potter
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 299
Membre des de: dl. març 26, 2012 1:31 pm
Rang: Gryffindor
Ubicació: Algun lloc del món màgic

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: hermione potter »

Ueueueueue jocs!!!

Sé que em passo molt tard per aquí, però no he tingut massa temps lliure aquestes darreres setmanes. Ara ja ho tinc tot una mica organitzat i puc posar-me al dia del que m'he perdut :)

Doncs, potser un pensareu que estic una mica boja, però aquests són una mica els meus horaris, tot i que poden haver-hi canvis durant la setmana, a més, a partir de l'1 de novembre tindré molta més disponibilitat!(ja us avisaria si això passés, no patiu):

-Dilluns: al vespre (a partir de les set)

-Dimarts: al vespre (a partir de les vuit)

-Dimecres: tarda i vespre

-Dijous: matí

-Divendres: matí i vespre

-Dissabte: Ho sento, aquest no el puc concretar, depèn de si tinc partit o no.

-Diumenge: matí (no tots) i vespre

Mare meva, quina disponibilitat més estranya... xD Després del pont de l'1 ja vindré a actualitzar-la, perquè en tindré més (conseqüència de les hores de menys que passaré d'autobús en autobús hahaha)
Has de saber, que qui ens estima no ens abandona mai.
Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 416
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Antares_Black »

Molt bé! Apuntat! :ok
Sé que em passo molt tard per aquí, però no he tingut massa temps lliure aquestes darreres setmanes. Ara ja ho tinc tot una mica organitzat i puc posar-me al dia del que m'he perdut :)
No et preocupis, encara estem organitzant horaris! I ja t’aniràs posant al dia, no hi ha gaire cosa! :mrgreen:
tot i que poden haver-hi canvis durant la setmana
Et refereixes a dies que has posat que pots que no puguis o a dies que en principi no podies pots? O totes dues coses? (si no ho saps, és igual, tots tenim variacions d’horari. Només ho comento per si hi ha alguna setmana concreta que tots puguem, encara que no sia sempre el mateix dia: podem aprofitar-ho).
a partir de l'1 de novembre tindré molta més disponibilitat!
I saps quina podria ser? :) perquè podríem començar a fer Magixat aleshores. Així mentrestant podrem fer assimilació dels jocs.
(conseqüència de les hores de menys que passaré d'autobús en autobús hahaha)
I això? Que deixes alguna activitat o canvia de lloc?

---

Vaja, fins ara teníem el dijous al vespre coincident. Els altres dies on hi ha més gent són dilluns i dimecres al vespre i diumenge al matí.

-No m’he posat al dilluns al vespre perquè l’endemà em llevo d’hora; no tan d’hora com altres dies, o sia que es pot mirar. Potser es podria trobar un moment de tarda-vespre que no acabi tard. A partir de les set no és una mala hora!

-Dimecres al vespre jo l’he posat perquè jo tinc activitat fins a les vuit, i sóc fora fins a les nou (tret dels dies que la gent vulgui sortir després). Però es podria mirar de fer a partir d’aleshores.

-L’altre dia més coincident és el diumenge. Jo no m’he posat el cap de setmana perquè normalment no tinc línia. Però potser puc mirar-ne algun de concret que sí que en pugui aconseguir.

Tot és mirar-ho. :clap:

Com ho veus tot això, Cass? Creus que et podries adaptar a alguna d’aquestes possibilitats?

Ja veureu, serà MÀGIC! :celles:

Antares
Les meves fics (aviat disponibles de nou)
La meva fic més actual: El Retorn dels Black
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Cass Ross »

Hola!

A mi em va bé tots els matins de dilluns a dijous, majoritàriament, però sembla que sóc l'únic, gairebé, així que no val la pena que ho apunteu, haha.

Pel que fa a la tarda, em va bé les tardes de dilluns i dimecres fins a les sis (tot i que la millor hora és de tres a quatre), i les de divendres (tarda i vespre). Veig que ningú ha comentat res de les nits, però a mi em va bé la de dilluns i dimecres (a partir de les deu).

El cap de setmana depèn molt de quins plans tinc, però em puc adaptar.

Evidentment, tot són hores aproximades, haha. I a partir del segon semestre canviaran, ja us ho notificaré llavors.

Cass

PS. Quina )""$ tenir classes al vespre, que entre lo que tardo a anar i tornar, no puc coincidir. Ho podria provar amb el mòbil però moltes vegades falla la cobertura durant el trajecte haha
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 416
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Antares_Black »

Bé, sembla que ens anem atansant a un acord!! O en això confio! :roll:
Tots els matins de dilluns a dijous, majoritàriament, però sembla que sóc l'únic, gairebé, així que no val la pena que ho apunteu, haha.
Sí, sí! Ho apuntaré igualment. Jo també puc algun matí, i la hermione potter també pot els matins de dijous i de divendres.
Veig que ningú ha comentat res de les nits, però a mi em va bé la de dilluns i dimecres (a partir de les deu).
Això ho apunto com a vespre, d’acord? Que nit, nit, jo no em connectaria xDD Quan veiem algun moment coincident, ja filarem prim amb les hores :lol:
El cap de setmana depèn molt de quins plans tinc, però em puc adaptar.
Sí, jo una mica també.

----

Dijous al vespre sembla que queda descartat en principi (dues persones no poden). Si hi hagués algun dijous que podríeu, feu-nos-ho saber per això!

-Sobre el dilluns al vespre, si comencem el xat a les deu, només ens duraria dues hores (la veritat és que em pregunto quant de temps creieu que duraria, una sessió de magixat?) perquè ja me n’hauria d’anar a dormir.

-Dimecres al vespre: Es podria fer a partir de les deu. Si no teniu pressa per anar-vos-en a dormir molt d’hora, podria ser una bona opció. Tot i que hauré de pensar com m’ho combino amb el sopar! :lol2:

-Algun cap de setmana: sembla que diumenge al matí hi ha prou coincidència. Altres diem que ens ho podem combinar. De caps de setmana concrets, jo puc dir que el del 27 i 28 jo podria a qualsevol hora del dissabte i el diumenge al matí.

A mi personalment, la idea del dijous al vespre m’encantava (si no pot ser, no pot ser), perquè m’anava molt bé. Però el dimecres al vespre (cap al tard, pel que veig), també estaria bé (torno cansat però l’endemà no m’he de llevar d’hora, o sia que està bé!).


Sobre tot això, què us sembla? :ballar:

Antares

PD: La taula ha tornat a desaparetre... Però ja tornarà... xD Va i ve.
Les meves fics (aviat disponibles de nou)
La meva fic més actual: El Retorn dels Black
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Avatar de l’usuari
Unapersona
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 257
Membre des de: dc. abr. 08, 2015 2:11 pm
Rang: Persona

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Unapersona »

Hola! Em sembla que hauràs de fer un horricreu a la taula, així quan es mor la podrem continuar veient :mrgreen:

Sense la taula al davant no sé quin és el millor dia, però si és dimecres, endavant! Sobre aquest cap de setmana, em va bé qualsevol hora de dissabte fins les 8 del vespre. No sé quines hores tindré diumenge, però suposo que el matí estarà lliure.
"We are all human, aren’t we? Every human life is worth the same, and worth saving." -- Kingsley Shacklebolt
Unapersona

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Cass Ross »

Hola!

A mi em va bé el dilluns i el dimecres, i algun cap de setmana (aquest, justament, no) però no puc prometre horaris.
Em sembla que hauràs de fer un horricreu a la taula, així quan es mor la podrem continuar veient :mrgreen:
:riure: :riure:

Cass
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 416
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

Re: MAGIXAT :pc:

Entrada Autor: Antares_Black »

Ja tenim les instruccions dels jocs del Magixat! :clap: :clap: :clap:

MAGIXAT: Instruccions dels jocs :ok

Antares
Les meves fics (aviat disponibles de nou)
La meva fic més actual: El Retorn dels Black
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Respon