reviure a salazar slytherin

Envia els teories sobre els llibres i comenta'ls!
Regles del fòrum
Recordeu a escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

JoTGi ha escrit:
Finalpotter ha escrit:Estic amb la Costa, Slytherin no pinta res en el desenllaç de la saga. Ell ja va tenir el seu moment en la història de Hogwarts i tenint per últim descendent el nostre estimat Lord Voldemort.

Pensat-ho bé, l'únic paper que podria tenir en el setè llibre seria que algú (vés a saber per quins motius) el resucités i acabés heretant el regnat de terror (que sembla que pot haver-hi) que li deixarà Voldemort després de la seva mort i la del Harry. Això donaria lloc a un final (se'n podria dri final?) molt obert i em sembla que no és el que pretén la Rowling.
No deien que no es podia resucitar a ningú? xD
QUe se sàpiga (no estic segur, encara que ara em sembla que sí, si la Rowling ha dit res respecte això) no es pot resucitar a ningú però potser durant el seté es faci algun descobriment i si uqe es pugui fer. Tant si es pot com si no es pot dubto molt que algun personatge resuciti.

emmahg
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 16
Membre des de: dt. jul. 11, 2006 10:59 pm

Entrada Autor: emmahg »

Jo estic amb el Finalpotter, potser si que troven la manera de resucitar a la gent. Però no crec que resucitesin a l'Slytherin. Més aviat crec que no resucitaria a ningú, perque el que vol en Voldemort es poder i purga el mon de muggles, sang de fang i llufes, no? Doncs quin sentit tindria resucitar algú que es pot fer amb el seu poder?

A més els somnis, somnis són. I a no ser que el teu amic sigui endeví, els seus somnis, com els de tothom, son només anades d'olla impressionans...

Bloquejat