Contraportades
Recull de les sinopsis dels llibres.
 

 

Harry Potter i la pedra filosofal
Portada llibre 1 Harry Potter és orfe i viu en unes condicions infrahumanes a casa d'uns tiets despietats fins que descobreix els seus dots de bruixot i es convidat a estudiar a una escola de màgia i bruixeria. Allà, amés de aprendre l'ofici, haurà de combatre. Voldemort, que encarna les forces del mal, i defensar la joia de l'escola, una pedra filosofal, que segons sembla n'hi a més d'un que vol trobar.
Harry Potter i la cambra secreta
El Harry i els seus amics, el Ron i l'Hermione, han de tornar a l'escola de bruixeria per fer el segon curs, però el Harry i el Ron hi arriben just a temps perquè se'ls hi ha escapat el tren exprés i han hagut d'agafar un cotxe volador. Aviat es troben immersors en les assignatures més esotèriques: transfiguració, pociologia, defensa contra les forces del mal, encanteris... Aviat el Harry comença a sentir unes veus horribles que ningú no sent i unes pintades a les paret, però el misteri no es resoldrà fins que algú descobreixi on és la cambra secreta.
Harry Potter i el pres d'Azkaban
Després de dotze llarguísims anys de captiveri dins la inexpugnable fortalesa d'Azkaban un mal dia l'infame Sírius Black s'escapa de la presó.  Condemnat per haver mort tretze persones mitjançant un malefici, el fugitiu està cridat a ser l'hereu de Voldemort, el Senyor de les Forces del Mal. Sírius desapareix per sorpresa, deixant poques pistes rere seu. Se sap, però, que la victòria de Harry Potter sobre l'Inomenable va comportar també la caiguda en desgràcia de Sírius Black. I els guardes d'Azkaban han sentit que el presoner Black mussitava mentre dormia: " És a Hogwarts...és aquest nano de Hogwarts. "Harry Potter no les té totes ni tan sols se sent protegit entre els murs de l'escola de màgia on estudia envoltat pels seus amics. Per si fos poc, sembla que un d'ells està disposat a trair-lo.
Harry Potter i el calze de foc
Després de passar l'estiu a casa dels seus tiets i d'assistir amb els seus amics, el Ron i l'Hermione, a la final del Mundial de Quidditch, el Harry torna a l'Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts per fer-hi el quart curs. Abans però han succeït alguns fets estranys, com l'aparició de la marca de les forces del mal després de la final del Mundial i, sobretot, el fet que al Harry li torna a fer mal la cicatriu que té al front en forma de llamp, causa que només li passa quan Voldemort és a prop.
Harry Potter i l'orde del Fènix
EnHarry Potter és a punt de començar el cinquè curs a l'Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts. Cam cada any, té moltes ganes de reprendre les classes per tornar a trobar-se amb el Ron i l'Hermione. A més a més, aquesta vegada en Harry està més impacient que mai, perquè els seus amics no li han dit ni ase ni bèstia en tot l'estiu. Però, uns dies abans d'agafar el tren cap a Hogwarts, en Harry es veu obligat a practicar un encanteri prohibit per defensar-se d'uns demèntors que l'ataquen al mig del carrer. La seva infracció és castigada de manera contundent. Abans de començar el curs, rep una carta del Ministeri de Màgia en què se li notifica que ha estat expulsat de l'escola de Hogwarts.
Harry Potter i el misteri del Príncep
Tot i que és ple estiu, una estranya boira entela els vidres de les finestres de Londres. Assegut a la seva habitació de Privet Drive, en Harry Potter espera, molt nerviós, l'arribada del professor Dumbledore. Una de les darreres vegades que el va veure va ser en ple duel contra Voldemort, i en Harry no s'acaba de creure que el professor Dumbledore el visiti a casa seva personalment. ¿Per què el vol veure amb tanta urgència, en Dumbledore? ¿Què és el que no pot esperar que Harry torni a Hogwarts al cap d'unes setmanes? El sisè curs d'en Harry a Hogwarts ja comença d'una manera ben especial, just quan el món dels mags i el dels muggles comencen a creuar-se per primera vegada...
Harry Potter i les relíquies de la mort
En Harry s'espera al carrer Privet. L'orde del Fènix ha de venir per emportar-se'l escortat sense que en Voldemort i els seus seguidors ho sàpiguen... si poden. Però ¿què farà en Harry després? ¿Com pordrà executar la missió formidable i aparentment impossible que el professor Dumbledore li ha encomanat?
 

 

 

El quidditch de totes les èpoques
Si mai t'has preguntat d'on prové la papallona daurada, quines són exactament les regles del quidditch o quins canvis a sofert aquest joc des del segle XIV, has de llegir El quidditch de totes les èpoques. Aquesta edició limitada ha estat elaborada a partir de l'exemplar del volum que es troba a la biblioteca de l'escola de Hogwarts, on els joves fans del quidditch el consulten gairebé cada dia...
Bèsties fantàstiques i on trobar-les
Bèsties fantàstiques i on trobar-les és un llibre que trobareu en gairebé qualsevol casa de mags del país. Ara per un breu període de temps, els muggles, també el teniu l'oportunitat de descobrir on viu l'unicorn o que ens diu la Regulació de Control d'Éssers Màgics sobre l'acromàntula, o quina diferència hi ha entre  un knarl i un eriçó.
Les rondalles del Bard Gallard
Les rondalles del Bard Gallard són cinc contes de fades esfereïdors i plens de màgia, farcits d'aventures fantàstiques i perilloses, que tan aviat faran plorar de riure els lectors com els posaran els pèls de punta.
Les rondalles inclouen notes complementàries del professor Albus Dumbledore, que seran celebredes tant per muggles com per mags, on el professor reflexiona sobre l'ensenyament que hi ha al darrere de cada conte i revela alguns secrets suculents sobre la vida a Hogwarts.
Un volum únic i màgic, amb il·lustracions de l'autora, J.K. Rowling, que els lectors conservaran com un tresor per anys i panys. "és un llibre que trobareu en gairebé qualsevol casa de mags del país. Ara per un breu període de temps, els muggles, també el teniu l'oportunitat de descobrir on viu l'unicorn o que ens diu la Regulació de Control d'Éssers Màgics sobre l'acromàntula, o quina diferència hi ha entre  un knarl i un eriçó.
 

 

La veritable història de Dani Ferrer i el roc que feia immortal
L’orfe Dani Ferrer porta una vida regalada a casa dels seus tiets, a Guasona, mimat per la tieta Margarida i fent brometes de gust més que dubtós al seu cosí Clavell. No vol ni sentir a parlar d’anar a Malsesguards, el col·legi de mags i meigues on l’esperen amb candeletes, però el nan Tomeu Guarit s’encarrega de fer-li passar les manies i l’arrossega des del món dels tòtils fins al seu, acompanyat del seu papagai, en Petit. Al casalot hi trobarà els seus amics Ton i Erasmiona, un enemic de pa sucat amb oli, en Maco Malnoi, i descobrirà part dels secrets que amaguen el director Donamlor i el claustre de professors en pes: l’Esnob, l’Esquitx, en Garrell, l’Escup... i la jovenívola Maggie Macasumlou, fins arribar a l’histriònic enfrontament final amb el dolent més dolent de tots i de llarg, l’Impresentable, en No-en-diguis-el-nom-si-no-vols-morir... en Volveuret-mort, vaja.

La paròdia més esbojarrada, irreverent i per a tots els públics d’un llibre ja clàssic de la literatura infantil i juvenil, que s'ocupa, entre altres coses, de corregir, augmentant-los, alguns vicis i virtuds de l’original.


Barry Trotter i la paròdia poca-solta
Barry Trotter té 22 anys i encara viu a l’escola. L’éxit d’un llibre, “Barry Trotter i el melindro màgic” li ha donat prou diners i fama com per convertir-lo en un etern estudiant. Però una nova pel·lícula basada en les seves aventures, “Barry Trotter i l’inevitable intent de fer calés”, posarà la còmoda situació del Barry en perill. Ajudat dels seus amics, haurà de derrotar al pitjor i més malèfic enemic que cap mag hagi hagut d’afrontar: Hollywood. Perquè el preu del fracàs és haver de buscar feina...