Lily Evanshermione potter


Capítol 11


 

Ja estic aquí!!! Després del cap de setmana us porto l'onzè capítol, espero que us agradi, i siusplau comenteu, accepto tot tipus de crítiques.

I a l'Agatha Black li dic que ja m'he començat a llegir El Clan de Magatotis, encara vaig pel quart capítol, espero que aquesta setmana el temps em deixi acabar-me aquesta fanfic i començar la següent, ja et comentaré!!

------------------------------------------------------------------------------------------

Quan vaig sortir de la infermeria vaig anar directament cap a la sala comuna on em vaig robar amb l'Agatha.

-On és l'Alice?

-Ha anat a la biblioteca a buscar un llibre crec.

-Em quedo amb tu a fer deures llavors.

Llavors, quan estava traient els llibres va aparéixer en Remus.

-Hola noies, que em podria seure amb vosaltres?

-Oi tant, seu Remus, seu.

Pel que em vaig adonar aquella tarda, en Remus era molt estudiós i educat, no sabia perquè era amic d'en Sírius i en James.

Allà a les sis van aparéixer pel forat del retrat en Sírius i en Ben, que vana anar directament cap en Remus:

-Ei Remus, has vist en James? -va preguntar en Sírius amb un to altiu.

-Doncs no, porto tota la tarda aquí fent deures.

-Deu estar arreglant-se els cabells al lavabo.

No sabia perquè ho havia dit, ja sabi que estava enfadada amb en James, però aquella frase em va sortir de dintre, sense voler.

-Lily!? Com dius? -va preguntar-me en Ben tot sorprés.

En Sírius em va mirar, ell sabia segur tot el que havia passat.

-Avui no heu de complir el càstig que us va posar la professora McGonagall? -va pregunta l'Agatha canviant de tema ràpidament.

-Sí, ja en tenim ganes ja. Imagineu, en James i jo damunt d'unes escombres quan s'esta fent fosc...

-Un perill públic, aneu amb compte, i no en trameu cap més, o acabareu mal parats -va dir en Remus guardant el llibre de Pocions i traient el d'Encanteris.

-Però, si encara no hem fet pràctiques de vol, com sabreu volar? -vaig preguntar amb un to vacil·lant.

-Doncs Lily, nosaltres venim de famílies de briuxots i sabem montar en una escombra. La veritat es que jo en sé bastant.

-Au va Sírius, no siguis modest, tu i en James en sabeu molt de montar -va exclamar en Ben al·lucinat.

En Sírius va desaparéixer al cap d'una estona per anar al càstig, mentre que l'Agatha, en Remus i jo acabàvem els deures.

Al cap de poc, es van començar a sentir crits a fora. Tota l'escola va treure el cap per la finestra que tenia més aprop. L'espectacle que hi havia a fora ningú se'l podia imaginar; en James estava volant amunt i avall atrapant les esponjes que en Sírius deixava anar finestres avall. Això era el que ells en deien netejar els vidres de les finestres de l'escola com els muggles. Llavors em vaig imaginar tot aquell espectacle a casa meva; la meva mare estaria cridant com una descosida, el meu pare perseguint les escombres per veure si les podia atrapar i la Petúnia estaria sota la taula amb les mans al cap i cridant perquè tot allò s'acabés.

Al cap de poc però, va baixar la professora McGonagall amb una expressió molt severa. Va fer baixar en James i en Sírius de dalt i els va començar a renyar. Llavors tothom va anar tancant les finestres que feia res havien estat obertes observant l'espectacle.

Com més s'acostava l'hora de sopar més preocupada estava jo per l'Alice, on es podia haver ficat? No deien que només havia anat a buscar un llibre, i si s'havia perdut pel castell? O si algú li havia fet mal i ella no s'havia pogut defensar? Però un últim cop abans d'abandora la sala comuna, vaig girar-me i vaig veure que pel forat del retrat entraven dues persones, l'Alice n'era una, i l'altre era en Frank Longbottom.

Els dos van anar directes on estava asseguda la Lily.

-Hola Lily. -va dir l'Alice.

-Hola, on has estat tota la tarda? Ja començava a estar preocupada.

-Ha estat amb mi. -va dir en Frank sense menys preabuls- Me l'he trobada a la biblioteca buscant un llibre i al final ens hem quedat fent els deures junts.

En aquell moment no sabia que pensar, la meva millor amiga s'havia oblidat de mi per quedar-se a la biblioteca fent deures amb un noi, quina cara més dura.

Al cap d'una estona l'Alice i jo vam baixar soles fins al Gran Saló. Un cop allà l'Alice devia haver notat que jo estava enfadada encara que intentava dissimular-ho.

-Lily, no t'enfadis, no ho he fet expressament, però es que no entenia els deures de Pocions i en Frank m'ha ajudat a fer-los perquè ell com que ja ho havia fet l'any passat sabia de que anava la cosa, et juro que no tornarà a passar.

Vaig mirar aquells ulls marrons color cafè que tenia l'Alice, no li podia dir que no la perdonava, era la meva millor amiga, en realitat no havi fet res dolent i si no no tindria a ningú amb qui parlar de totes les tonteries que em passen pel cap.

-D'acord, no passa res. Has vist el que han fet en Jame si en Sírius? Són uns creguts, i sobretot en James!

-Sí que ho he vist, a sigut una passada, no sabia que sapiguessin volar.

-Però que tu no en saps? En Sírius m'ha dit que els que són de famílies briuxes en saben.

-Doncs jo no, els meus pares volien que n'apregués aquí. Ja veus tu quina tonteria.

Llavors en vam asseure a la taula de Gryffindor i vam disfrutar d'aquell sopar, parlant de deures, de professors, de l'Anstasia, d'en James i en Sírius, d'en Remus...

--------------------------------------------------------------------------------

Ja veieu quin perill hi ha entre els murs de Hogwarts hahah quina parella de veritat.

Ara a esperar al proper capaítol, si algú vol donar alguna suggerencia estaré encantada de llegir-la, si algú no la vol posar aquí, que me l'envii pel fòrum, ja sabeu.

Fins a la pròxima, molts petons!!!