Rondadors - ( capítol 10 -- 2a part: Herbologia, vol i un nou alumne)
AvatarEscrit per Aina
Enviat el dia 01/06/2004 a les 09:38 pm
Última modificació 29/07/2004 a les 05:28 pm
Tots els capítols de Rondadors
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


( capítol 10 -- 2a part: Herbologia, vol i un nou alumne)

Aquell matí van anar als hibernacles a fer la primera classe del dia, botànica. La professora Coliflor era una dona jove, a la que els espesos cabells castanys li sobresotien sota el barret de bruixa de color verd i que tenia molt bon humor. Va fer un gran somriure a la Lily quan va respondre als usos de la Typric Malepons, una planta que era l'ingredient principal de les pocions contra el mal alè i els follets de Rimblebell. La Lily s'enrecordava, perqué ho havia llegit al llibre de "Mil i una plantes i bolets màgics" i en el moment que ho havia llegit s'havia enrecordat d'un professor al que no li aniria gens malament aquella poció.

Feien la classe amb els alumnes de Hufflepuf, la residencia de la que era professora en cap la professora Coliflor. Després de donar deu punts a Gryffindor, gràcies a la resposta de la Lily i una llarga explicació sobre les plantes els va explicar que haurien de podar les plantes Typric Malepons. Va treure unes macetes amb unes grans plantes verdes i taronjes ben atapeides per tijes. La Lily va fer la classe amb la Diane i un alumne de Hufflepuf que havia vist a la tria, en Henry Wood.

La classe no va ser especialment fàcil, tots els alumnes van estar molt contents perqué enseguida van tenir les plantes podades, però quan en Henry Wood va aixecar la mà per avisar a la professora Coliflor de que ja havia acabat de podar la Typric Malepons, la professora va fer-li un somriure burleta.

-Doncs jo creec que encara ha de començar - va dir la professora Coliflor senyalant la planta que estava dabant de la Lily. La planta havia tornat a creixer i estava com al principi. Tothom va mirar la seva planta i va observar amb horror que li havia passat el mateix. - Com he dit abans, i ara escoltim bé Wood, les tisores de muggles no són prou eficients per a aquestes plantes, aixì que el que han de fer perqué no tornin a creixer és tallar-les i anar ruixant-les amb aquestes pocions de "Nin Crescu" que tenen al dabant.

Quan van acabar la classe tots feien una forta pudor a la poció i tenien ferides als braços, ja que la planta no tolerava gaire la poció i les seves branques donaven fortes estrevades abans de quedar quietes com al principi.
El Sirius tenia un gran tall a la galta, s'havia quedat dormit a sobre de la planta i en Ben Babaw no l'havia vist i li havia tirat la pociò, el Sirius no estava gaire content amb en Babaw, perqué a part de haver-lo despertat també havia fet riure a tota la classe.

Els alumnes de Hufflepuf van dirigir-se cap al castell, però els de Gryffindor es van dirigir cap al jardí per fer la primera classe de vol. Per desgràcia de la Lily, i pel que semblava de tots els seus companys, els tocava amb Slytherin, que ja estaven preparats en fila cada un amb una escombra al costat.
El professor Brom era un home grassonet i baix al que li faltaven els dents del dabant, cosa que el feia parlar d'una forma graciosa. Corria el rumor que havia estat jugador de Quidditch professional i que un dia una bala li va tocar en tota la boca i li va fer saltar les dents.

-A veure totz al coztat ezquerra de la zeva ezcombra! - va cridar el professor i tots es van situar en fila.

El James i en Sirius es van posar al costat del Severus Snape fent-se miradetes complices, mentres la Lily es situava al costat de l'Anne que estava parlant amb un noi de cabells castanys molt ben plantat que no havia vist abans.

-Ei Anne! Ja et trobes millor? - va dir la Lily per cridar-li l'atenció.

-Ah Lily!! Sí, sí ja em trobo molt millor. - va respondre l'Anne distreta. - Mira ell es diu Remus Llopin i va a Gryffindor també. - l'Anne va presentar el noi amb el que estava parlant a la Lily i a la Diane, aquest estava una mica nerviós i la seva cara estava extremadament pàlida.

-Eztirin el braz dret, per zobre l'ezcombra- El professor Broom s'havia situat al costat de la seva escombra i estirava el braç dret al igual que tots els alumnes. -, i cridin: "Amunt!" - L'escombra que tenia a la seva dreta li va saltar a la mà.

Tots van cridar: "Amunt!"
Al James l'escombra també li va saltar a la mà, al igual que a l'Anne, però van ser dels pocs que ho van aconseguir. La de la Lily feia saltironets al costat de la de la Diane que rodolava pel terra. El Sirus s'estava quedant sense veu de tant cridar: "Amunt!", al contrari que l'Snape que murmurava.

Quan el professor Broom els va haver explicat com muntar, van procedir a volar. Tots estaven nerviosos, però no era res comparat amb com ho estava en Ben, no tenia gaires ganes de treure els peus de terra ferma.
Quan el professor va haver xiulat i tots van enlairar-se, ell no havia fet ni l'empenta contra el terra que pertocava i s'havia quedat a terra garratibat mirant com tots els seus companys pujaven, uns més segurs que altres, cap al cel.

-Babaw fazi el favor d'enlairar-ze! - el professor Broom s'havia enlairat al mateix temps que ho feien tots per controlar des de l'aire, però va tornar a baixar per tranquilitzar al Ben.

El James va començar a donar voltes al voltant de tots els alumnes per mostrar-los com de bé volava. El Sirius també volava molt bé, però l'Anne el superava, encara que ella s'havia quedat al costat de la Lily que s'agafava al pal de l'escombra com si en alló li anés la vida com la Diane que tenia els ulls tancats i s'abraçava a l'escombra amb totes les seves forces.

-Ei que passa tens por Nas-de-mocs? - va dir el James fent una volta molt a prop del Severus Snape que estava molt pàlid i semblava que anés a bomitar en qualsevol moment.

-Escolta James, saps que? Creec que li escauria més el nom de Somicaire - va afegir el Sirius seguint al James. -, no creus Snivellus? - va preguntar-li a l'Snape mentres ell i en James li anaven donant petites empentes que el feien desequilibrar-se.

Els alumnes de Gryffindor que podien aguantar-se a dalt de l'escombra sense problemes van riure.

-Potter! Black! Deixin eztar al zenyor Znape! - va avisar-los el professor Broom que havia aconseguit convencer al Ben perqué s'enlairés, el qual ara s'aferrava desesperadament a la túnica del professor. - Eztà bé noiz, z'ha acabat la claze per avuí.

Tots van inclinar prudentment l'escombra cap endevant i van baixar a terra. El Sirius i el James van passar pel costat de l'Snape donant-li amb els colçes sense que els veiès el professor.
El Remus Llopin s'els mirava, igual que l'Anne, amb reprovació, però cap dels dos va dir res. Quan van ser al terra tots, exepte el Remus que seguia igual de palid que l'Snape, van recuperar els colors de la cara.

-La pròxima vegada ens assegurarem que no hi hagi cap professor per salvar-te el cul - va dir-li el James a l'Snape de manera que el professor Broom no el sentís.

-Ja has sentit al James, Znivellus ! - va afegir el Sirius.

____ __________________________________________________________________________
jejeje ja he posat un capitol molt més llarg, a veure que hos sembla?
Ja sabeu comentaris pleazzzzzzzzzeee!!!


Llegit 1778 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatareli_potter 16 comentaris01/06/2004 a les 10:01 pm
#88Tinc 2 fanfictions i un total de 3 capítols

esta molt bé, esta moltebe, esta molt be..... bueno, com sempre que esta molt bé! el Llopin es un dels millors!!!!!!!!!!!!!!!! aaahhh!!!!!!
AvatarNoxy 16 comentaris02/06/2004 a les 06:44 pm
#90Tinc 1 fanfictions i un total de 6 capítols

genial Aina. pero mas deixat en el pitjor moment! kuan es koneixen amb el llopin! jeje molt b, de veritat
Avatarcalis 43 comentaris02/07/2004 a les 12:43 am
#134Tinc 1 fanfictions i un total de 9 capítols

Vols dir que l'Escombra de Sírius no s'enlairaria? bé que després vola perfectament bé!
AvatarJomast Moderador/a 165 comentaris11/01/2005 a les 01:48 am
#508Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

argh ke saben volar be eh, xulos puagh !
no us penseu ke tinc enveja eh, jo tb volo molt bé