Robert Weasley i la seva vida a partir del 25 de decembre - La gran sort de Robert
AvatarEscrit per ronsantanna
Enviat el dia 04/02/2006 a les 01:27
Última modificació 04/02/2006 a les 01:27
Tots els capítols de Robert Weasley i la seva vida a partir del 25 de decembre
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


La gran sort de Robert

Robert estava alterat i espentat a l'hora. Va obsevar aquella monstruosa sala on i havia més o menys 30 homes que estaven com dissecats però no semblaven morts:

-Eh....  Pansa exactament que els hi passa a aquests homes?

-Tu ho comprovaràs ara mateix. Perquè ells els estan vius perquè les bosses  deixen passar l'oxigen però et mataré directament.

En aquell moment Pansa va treure una daga de la butxaca però per sort, Robert va poder esquivar el moviment.  Va començar a córrer per la casa de Pansa i ella amb la daga empunyada persiguint-lo. Robert no recordava on era la porta i al xap de córrer una estona per la casa va trobar a la fi una porta.

-No et separàs tan ràpidament de mi, Robert Weasley.

Va baixar les escales d'aquell pis de Londres tan rapidament com va poder però abans de poder sortir al carrer i està fora de perill (allò estava ple de muggles) Pansa va aconseguir clavar la daga amb un momivent ràpid a l'espatlla de Robert.


-Crec que hauríem de començar la búsqueda per Londres-va dir Enric amb la veu una mica tremolosa

-No ho sé Enric no sería més lògic que ens separèssim?

-Sí és bona idea-va dir la resta de la família Weasley

-Molt bé -va prosseguir la senyora Weasley-Fede, Jordi i Carles anireu a la zona de King's Cross, Guille i jo anirem a la zona de Westminster i  Gina, Enric i Hermínia anireu a la zona del Green Parc i Picadilly Circus.

-Molt bé- van dir tots i després va prosseguir Enric-però aneu amb compte.


Eren a la zona de Picadilly circus. El fred era intens i ja feia dues hores que buscaven. Però es resistien a acabar la búsqueda. En aquell moment Enric va veure un home pèl-roig a la porta d'un pis, i en aquell mateix moment va saber que era Robert. Van córrer com una bala cap a ell i van comprovar que estava ferit a l'espatlla. I Gina i Hermínia també van veure una noia de cabells castanys que corria carrer avall. Era la maleida Pansa.

-Au va Robert en Zacaries viu aquí a prop i potser podrem viatjar amb pols migratòria

-Quina sort que he tingut, moltes gràcies.

-Et costa moure l'espatlla?

-Doncs sí, em surt molta sang

-Tranquil-va dir Hermínia que ja semblava més calmada- a la seu de l'ordre ho curerem

Van arribar a la casa de Zacaríes i van viatjar a la seu de l'ordre. Quan van arribar Robert va caure desfet per l'esforç però al cap de poc va recuperar la consciència gràcies als coneixemnets curatius de tota la família Weasley.


Bé no és gaire llarg però tu què hi farem!

Aquest capítol el dedico a la Làlia, a la Nimfadora Tonks i a la Hermione St.Anna (perdó Carlota si no ho he escrit bé).Adeu a tots i a totes!


Llegit 1174 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)