Rondadors - (capítol 7: Comencem les classes amb un xiulet)
AvatarEscrit per Aina
Enviat el dia 28/05/2004 a les 05:29 pm
Última modificació 29/07/2004 a les 05:19 pm
Tots els capítols de Rondadors
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


(capítol 7: Comencem les classes amb un xiulet)

Aquella nit la Lily va tornar a somiar, aquest cop amb una extranya criatura que es movia per dintre d'un bosc, algú la cridava, la Lily corria per agafar a la criatura, però just quan estava apunt d'atrapar-la el somni va acabar.
Es va sobresaltar i es va incorporar dintre del seu llit, per un moment va estar desorientada, però ràpidament va recordar que ara estava a Hogwarts.

L'Anne va correr les cortines del llit de la Lily amb un somriure d'orella a orella, però rapidament la cara se li transformar en una expressió de sorpresa.

-Que et passa Lily? - la Lily estava blanca i tenia la cara xopa de suor.

-No et preocupis estic bé, que creus que hi haurà per esmorçar? tinc una gana de llop - va dir la Lily amb un gran somriure treient-li importància al somni que, per altre banda l'havia deixat preocupada, perqué havia estat tant real com el del dia de la carta.

L'Anne no s'ho va empasar, però va seguir-li la corrent perqué ella també tenia molta gana.

El Sirius va recordar a en James el que havia dit la nit anterior, però a en James no li semblava tant interesant com a en Sirius que no parava de fer hipòtesis, cadascuna més improvable que l'anterior, no va callar fins que a la hora de l'esmorçar, va entrar el correu volant.
La Lily es va espantar, però no tant com quan el xiulet d'en Sirius va començar a cridar.

En Sirius semblava molt tranquil i repetia que s'ho esperava, però en James que no havia mostrat interes pel que l'explicava en Sirius en tot el matí, ara estava examinant d'aprop el sobre vermell.

-El puc obrir Black?

-Sí, suposo que serà millor que que exploti. - va dir amb resignació - De totes maneres ho hauria d'escoltar...

-SIRIUS BLACK, EL TEU PARE I JO ESTEM MOLT AVERGONYITS, COM SE T'ACUT? I JA SAPS DE QUE PARLO!! - la veu de dona que sortia del sobre s'estenia per tot el Gran Saló i tots els alumnes s'havien girat cap al Sirius que seguia menjant la seva torrada com si escoltar cridar a la seva mare a Hogwarts fos el més normal del mon. - MIRA QUE ET VAIG DIR EXPRESSAMENT QUE NO ET JUNTESIS AMB XUSMA. NO ET MEREIXES SER UN BLACK!!! PODRIES SER UNA MICA SEMBLANT AL TEU GERMÀ, PERO NO! TU SEMPRE DIFERENT, NO ESPERIS RES PER NADAL AQUEST ANY!!!!!!!

La veu de la senyora Black va callar i el sobre es va esmicolar en mil bocins. El resó de la veu va quedar encara una estona, però el riure dels alumnes el va tapar, des d'aquell moment per als d'Slytherin el Sirius va passar a ser "la vergonya dels Black".

El James va mirar amb cara d'interrogant al seu company, igual que tots els que es trobaven a prop en aquell moment.

-Es perqué estic a Gryffindor.- va dir el Sirius que seguia mastegant la torrada - Tota la meva familia ha estat en Slytherin, però jo no soc igual, i la meva mare esta convençuda de que el que vagi a Gryffindor és culpa meva, perqué mai m'he comportat com al que ells anomenen un autentic Black.

-Però això és molt cruel, com pot pensar que sigui culpa teva, a més a més no és cap vergonya anar a Gryffindor. - va dir l'Anne enfurismada. - La veritat és que si ho penses bé es extrany que pensis així amb la família que t'ha cuidat.

-La veritat és que m'han cuidat els elfs domestics. Els meus pares estan massa ocupats sobornan a la conselleria d'afers màgics. - va respondre amb tristesa en Sirius. - Però millor així, nomès he d'esperar a ser major d'edat i m'independitzarè.

La Lily va sentir llastima, a ella sempre l'havien estimat els seus pares, encara que a vegades es barallesin, els estimava, fins i tot estimava a la seva germana, que era completament diferent que ella.
La veritat és que neixer en una familia que no t'estima no deu ser gaire bonic.

Pero no nomès per en Sirius va ser un día dificil, perqué la gent no parava d'imitar la veu de la seva mare burlan-s'en. El nou encarregat de manteniment va resultar tenir un gran odi als tots els alumnes i no parava de castigar a tothom que segons ell estava incumplint les normes de l'escola, que eren unes cinc centes, més de la meitat escrites pel propi senyor Filch sobre la marxa.

Tot això sense contar amb tots els alumnes que ademès d'estar ingresats a l'infermeria, havien estat castigats per apropar-se al Pi Cabaralla, molts dels quals, acostumats als antics voltants de Hogwarts, s'hi havien ensopegat per casualitat i no havien estat prou ràpids per esquivar-lo. La Lily havia vist de lluny com un noi pel roig sortia volant quant les branques del Pi Cabaralla l'havien aixecat del terra. Al final en Dumbledore va decidir posar encanteris al voltant de l'arbre per evitar que els alumnes sortissin ferits.

Tots els professors van fer un llarg discurs abans de començar la classe explicant la seva assignatura, els discursos duraven uns quinze minuts, excepte el del professor Bins, que era l'únic professor que era un fantasma i ensenyava història de la màgia, que va allargar el seu discurs fins finalitzar la classe. En realitat ja havia començat la lliçò, però com el seu to era sempre igual ningú va notar la diferencia.

___________________________________________ graciès per els comentaris, encara que sabeu que estic oberta a suggeriments i critiques. Please coments


Llegit 1783 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatareli_potter 16 comentaris28/05/2004 a les 11:00 pm
#68Tinc 2 fanfictions i un total de 3 capítols

Wola! soc eli_potter, es genial! continua!!
AvatarJomast Moderador/a 165 comentaris11/01/2005 a les 01:13 am
#503Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

Hola sóc en Jomast,. no poso gaires comentaris però segueixo aquesta fanfiction, esta mólt bè!
Tinc un dubte tècnic jo estic tot el dia subornant la conselleria ;-( aixó no li agrada a l'Anne?
JoanaPotter 185 comentaris07/07/2010 a les 13:29:15
#21614Encara no he escrit cap fanfiction

no es ta ma la me nt 11
AvatarHermione Mitchie 47 comentaris04/04/2011 a les 18:17:33
#22475Tinc 3 fanfictions i un total de 13 capítols

Es genial!