Les hereves dels germans Weasley - una discusió
AvatarEscrit per lunalovegood
Enviat el dia 18/01/2006 a les 18:43
Última modificació 18/01/2006 a les 18:43
Tots els capítols de Les hereves dels germans Weasley
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


una discusió

Quan van tornar a la sala comuna l'Adrià i l'Andreu van acompanyar a les bessones, ja que la Gina i l'Enric se'n van anar pel seu compte i els més grans es van quedar una estona xerrant. Els dos nois eren molt simpàtics.

-Uau, m'ha encantat la vostra transformació, sou animàgiques, no? -va fer l'Andreu Esquirol.

-Sí, ja fa uns anys, totes ho som... - va respondre l'Helena.

-Totes?

-Sí, la Gina, la Clara, la Lluna i nosaltres dues.

-I elles en què es converteixen? -va preguntar l'Andreu cada cop més interessat en la conversa.

-La Gina es converteix en una guineu (com k es pèl-roja i les guineus son vermelloses...), la Clara en un falcó i la Lluna en un llop.

-I com és que vau triar ser gats? -va fer l'Adrià Sinnombre (li a kedat aket cognom, k voleu k i faci!) -Volíem transformar-nos en algun animal silenciós i que passés desapercebut. És molt pràctic veure-hi de nit! Ens va ajudar molt en la nostra cerca (volia posar búsqueda però l'ordinador no ma deixat!)! - però perquè ho pregunteu, tot això?

-Ah, és que nosaltres també som animàgics!

____________________________ ____________________________________________________

El Robert va estar tota la setmana sense dirigir la paraula a ningú que no fossin les bessones (més aviat la Sílvia), la Clara (bé, aquesta encara estava a la infermeria), el Samuel o el Nil. No es parlava amb el David perquè sortia amb l'Hermínia, encara que ell digués que allò no el feia enfadar, ni amb l'Hermínia, per descomptat. Tampoc parlava amb la Parvati ni amb l'Espígola perquè opinava que eren unes pesades i, a més, es posaven al costat de la seva germana. I sobretot no parlava amb la Gina i molt menys amb l'Enric. Es sentia traït i abandonat, apartat, marginat, i moltes altres coses més. Aquell dia va fer un esforç i es va dirigir a l'Enric, però va tenir la mala sort d'enganxar-lo abraçat de la seva germana.

-Ei, només t'aviso de que no penso continuar el concurs dels bessons amb tu. -va sentenciar i se'n va anar. No obstant la seva germana el va frenar.

-Escolta, germanet, no penso deixar que parlis així a l'Enric. Ell no t'ha fet res. És culpa teva, si de cas! Per què no li parles?

-Pateixo per tu... -va fer el Robert, estovant-se una mica.

-A què ve aquesta preocupació per mi, ara, de sobte? Has tingut cinc anys per preocupar-te de mi i no ho has fet! I ara, ara que decideixo una cosa per mi sola no t'agrada! Doncs saps què et dic? Que te'n vagis a la merda! -va fer la Gina cridant- I a veure si et preocupes una mica més per tu, que ja toca. Mira't, si ets un amargat! Tots els teus amics han sortit amb algú, i tu, aquí, solet, tens setze anys, Robert, ja seria hora de que et busquessis novia, no? -i dit això, cadascú va donar l'esquena al seu germà i es van separar.

Les bessones estaven contentes de què al final la Gina i l'Enric sortissin junts, però des de la reunió de l'ED la seva vida havia canviat per complet. La Clara era encara a l'infermeria perquè tenia ferides força greus. No eren prou perilloses com per haver de portar-la a St. Mungo, però en tenia per uns dies. Madame Pomfrey (no se ben bé com s'escriu) no se'n sabia avenir, com podia ser que una alumna caigués des de quatre metres d'alçada enmig dels camps? La Clara tenia diverses ferides als braços i a la panxa de maleficis. I a més a més havia agafat un bon constipat. Però a part d'això estava força bé (si se'n pot dir estar bé) i agraïa les visites de les seves cosines, que li explicaven el que passava a l'escola.

La Gina es passava totes les hores lliures del dia amb l'Enric i només la veien a l'hora d'anar a dormir. Per tant, anaven amb la Lluna i l'Andreu i l'Adrià, que havien descobert que compartien moltes aficions. A vegades també les acompanyava el Nil o el Samuel i molt de tant en tant, el Robert, que semblava que en aquells moments volia estar sol.

Els dies passaven ràpidament i aviat els bessons Weasley van tornar a convocar a tota l'escola per anunciar tots els que havien entrat al concurs.

-Parvati i Padma Patil

-Espígola Marró i Hermínia Granja

-Sílvia i Helena Aran

-Nil Culllarg i Terenci Bota

-Adrià Sinnombre i Andreu Esquirol

-Jana Abat (Abbot vol dir Abat, potseer es parenta de la teresa, jeje, pobreta...) i Susanna Graners (Barn vol di graner, per tant Barns deu voler dir graners)

-Draquet Malfoll i Pansa Malaltia (de veritat no es així pro es igual) -en dir aquest els bessons van fer una ganyota

-Daniel i Pau Parra

-Xo Xang i Marieta (no sé com es diu)


gràcies.


La primera prova es durà a terme d'aquí un mes, i els concursants hauran de fer uns caramels. Hi haurà uns voluntaris que els tastaran i un jurat triarà els millors.

Tots van abandonar la sala xerrant i comentant la prova. Per a les bessones era bufar i fer ampolles, el que les preocupava era una altra cosa.

-Com és que no us han apuntat, ni a vosaltres ni a l'Enric? -va preguntar l'Helena a la Gina.

-Ah! És que com que la Clara es passarà uns dies a la infermeria no podrem fer les proves... i per lo de l'Enric, és que el Robert està tonto i no vol concursar amb ell...

-I perquè no vau demanar als bessons que us fessin anar a l'Enric i a tu junts?

-Ja els ho vam demanar, però no ens van deixar, diuen que com que jo no els vaig fer riure, sinó que va ser la Clara i l'Enric tampoc, perquè va ser el Robert amb un impostorus (encara que la idea va ser de l'Enric) doncs no ens deixen... no hi ha dret, sóc la seva germana! -però les bessones ja estaven pensant en una altra cosa.

-Has vist que el Lluís no hi era? -va fer la Sílvia a cau d'orella a la seva germana.

l'Helena va assentir.

-Segurament estava en algun lloc que no hauríem de saber, -va fer ella- però ho sabrem!


aket capitol el dedico a tots els k agin dana a les competicions de lesport k practiquen, encara k no vulguin... jo aure dana a madrid aket cap de setmana! es una merda.... no us o explico tot xk no acabaria mai pro de veritat k es orroros! weno, espero k us agi agradat, aket capitol nomes era una mica de relleno, xk e promes k escriuria una cosa en el proxim. weno, a10 i gracies!


Llegit 1511 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarlunalovegoodEnviat el 18/01/2006 a les 18:47
  #2967He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  uo, soc la 1a k comento! k raro! b nomes us volia fotre una mica axi no us baralleu x veure ki es el/la primer/a k escriu! jeje. weno, espero k us agradi, a10! • parvatiEnviat el 18/01/2006 a les 19:15
  #2968

  Uo, sk la segona k comento!! Weno, ma agradat mol, em penso k mestic tornant adicte a la teva FF (jeje). Pro krec k la gina sa passat una mica am el robert, pobret... Mo b lo d Pansa Malaltia!
 • AvatarronsantannaEnviat el 18/01/2006 a les 19:34
  #2970He escrit 1 fanfics amb un total de 15 capítols

  uo està molt bé continua-la!!!estic a favor de que es digui sinnombre, si no li poses felisard.....

  PD:en falten 6!!!
 • AvatarginaEnviat el 18/01/2006 a les 20:22
  #2972

  uo! molt bé! bueno, aixo del discurs de la gina... potser una miketa pro... (parvati, dinanat vas dir una cosa semblant, ostres si rima i tot, xD) ui! a veure k fas al proper capitol, eh?

  continua aviat amb el proper capitol a veure k els hi fas! (x cert, e ajut danar a musica amb la intriga del capitol, eh?!)
 • Avatarneus_snitchEnviat el 19/01/2006 a les 12:07
  #2977He escrit 2 fanfics amb un total de 10 capítols

  xè! (sq tots diuen uo i jo tinc q ser diferent, jeje)
  soc la cinquena, que nivelll!!
  està molt bé. marieta es diu marietta edgecombe. kuan has dit allò d qui te q anar a les competicions d'esport...jo esport no en faig molt (mes be gens) xro l'any passat vaig haver d'anar a tocar el clarinet a un poble q no emcau be la gent i no se com vaig arribar a ma casa d'una peça, x això t'entenc mooooooooooolt be.
  continua així!
 • AvatarGetta91Enviat el 19/01/2006 a les 18:25
  #2987He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

  ei! (neus_snitch jo tb sk diferen! xD) k la tva ff sta superwapa! cuntinua asins! i aviat! jeje dwww • AvatarNimfadora TonksEnviat el 18/02/2006 a les 22:36
  #4074

  es molt bona la ff pro no capto qi son l'adria i andreu d vritat, o son  inventats... soc una mica curta XD jeje