Les hereves dels germans Weasley - lluna creixent
AvatarEscrit per lunalovegood
Enviat el dia 17/12/2005 a les 22:47
Última modificació 18/12/2005 a les 18:01
Tots els capítols de Les hereves dels germans Weasley
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


lluna creixent

Quan van sortir les quatre amigues s'afanyaren per arribar al bosc. El Flitch estava vigilant ls voltants de l'escola però no els va costar d'enganyar-lo fent un encanteri de silenci, perquè, tot i que duien les capes d'invisivilitat, eren molt sorolloses i amb això no hi podien fer res. Un cop van perdre'l de vista es van afanyar a travessar la plana de gespa que s'ensenia al seu davant. Van passar la casa del Hagrid i van marxar abans de que l'Ullal pogués reconeixer-les. Van avançar depressa, sense fer soroll i van arribar a la fi al límit dels camps que envoltaven l'escola. Allà, davant seu, s'alçava el bosc Prohibit. Sentiren un udol llunyà, que provenia de dins el bosc. Amb un somriure la Gina va fen avançar les seves amigues cap a dins del bosc i una mica més enllà, sore una pedra, hi havia un fantàstic llop gris perla, udolant a la lluna creixent.
- Ei, Lluna! - van cridar les bessones alhora.

El llop es va girar cap a elles i remenant la cua va córrer cap a les nenes. La Clara va acariciar-li el pèl suau. De sobte, es va trobar que aquell pelatge ja no era gris, sinó ros platí. La Lluna Bonamor (love=amor good=bon) va aixecar-se del terra i va saludar a les seves amigues.
- Què tal? - les quatre van somriure per deixar-li entendre que tot anava perfectament - així doncs, perquè no marxem? - va agafar la capa que li va allargar la Sílvia i se la va posar. Al cap de no res només se li veia el cap.

Van córrer cap a una clariana i es van dirigir cap al Pi que baralla. Premeren el nus i es ficaren pel túnel que duia a ca l'Alfred. Pujaren les escales i abans d'arribar al final del passadís van girar cap a l'esquerra. Entraren en una habitació il·luminada. La tènue llum provenia d'una espelma que es trobava al costat d'un llit. L'habitació era molt diferent de la resta de la casa. Els mobles estaven en bon estat, les parets eren ben pintades i el llit era còmode i calent. Les finestres eren barrades per no deixar veure als curiosos el que passava a dins.

Feia uns dies que havien habilitat aquella part de la casa per a viure-hi. Havien tancat les portes màgicament, i amb alguna cosa més que un simple encanteri de colloportus. Gràcies a la proedència muggle de les bessones havien pogut instal·lar un tancament normal i corrent a la porta, un sistema de pany i clau i de forrellat. D'aquesta manera s'estalviaven les visites no esperades. Havien decorat l'habitació i hi havien col·locat una llar de foc directament connectada amb la seva per tal de poder accedir-hi amb pols migratòria. Hi havien instal·lat un lavabo (que no connectava amb els de Hogwarts per impedir que alguns fantasmes hi arribessin) i una petita cuina. Hi anaven tot sovint, a "l'Apartament" i sobrtot ara, que hi vivia ell.

_________________________ __________________________________

siusplau, escriviu comentaris, plissssssssssssss!

encara k sigui per criticar (weno si us eu de passar millor k us aneu a desfogar en una altra banda, e?)

va, k ja tinc el proxim capitol. em sap greu uri, encara no surts,en aquest, pro et juro k al proxim (k ja el tinc preparat x editar) surts, encara k no set vegi...


Llegit 1566 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)