Rondadors - (Capitol 16-- 2a part: Una serp entre lleons)
AvatarEscrit per Aina
Enviat el dia 14/11/2005 a les 21:32
Última modificació 14/11/2005 a les 21:32
Tots els capítols de Rondadors
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


(Capitol 16-- 2a part: Una serp entre lleons)

La Lily va obrir els ulls lentament, va mirar tranquil·lament les cortines que tapaven el seu llit i va imaginar-se inconscientment la font dels sorolls que sentia al dormitori. Va gaudir uns minuts més de l'escalfor del llit en un dia d'hivern i finalment va decidir aixecar-se. Va obrir les cortines i va dir bon dia a l'Anne que havia apartat la mirada de la finestra per saludar la Lily.

Es van vestir en silenci i van baixar a la sala comuna, tot i que estava plena de gent, no se sentia gaire rebombori, més aviat al contrari, la gent parlava fluixet i feia cares llargues. La Lily encara no es podia creure que pogués afectar tant un partit de Quidditch. Era cert que havia estat una derrota llastimosa, i a més a més contra els d'Slytherin, però la reacció de la gent havia estat exagerada, l'Anne, el James i el Sirius no van parar de remugar sobre l'actuació a l'àrbitre i fins i tot a la Diane i al Remus se'ls veia decebuts amb l'actuació de l'equip.

Ara es feia evident que Gryffindor i Slytherin tenien una picabaralla des de temps immemorables i s'odiaven per coses que ja havien oblidat i ara atribuïen al comportament d'uns i d'altres. La victòria al Quidditch era més que res simbòlica, un intent dels superiors per fer competir a les cases en comptes de procurar netejar els seus prejudicis. Però és que fins i tot els professors en tenien. Fins i tot la professora Mcgonagall, que en la resta de coses era estrictament justa amb la seva casa, aquell dia va fer una excepció i va procurar treure el nombre més alt de punts a Slytherin per a compensar la seva victòria.

La taula d'Slytherin feia molt de xivarri, tots estaven molt emocionats per la seva victòria i no desaprofitaven cap oportunitat per recordar-ho a la resta de l'escola.

- Qui deu preparar tot aquest menjar?

La Lily provava de començar una conversa amb els seus companys per que no estiguessin tan preocupats pel comportament de la taula dels rivals. Però semblava que parles a l'aire, perquè ningú l'escoltava, tots estaven atens a la imitació que feia un alumne d'Slytherin de la caiguda del caçador de Gryfindor, el Sirius i el James es miraven a l'alumne amb ràbia, l'Anne feia veure que no el veia i la Dianne i el Remus no apartaven la vista dels seus respectius plats.

- Realment ho van fer fatal. - va dir l'Anne fredament, - almenys hem de reconèixer que l'equip
de Gryffindor no té molt bons jugadors, espero que l'any que ve m'agafin.

- De que t'agradaria jugar? - va preguntar la Lily encantada de poder començar a parlar d'algun
tema.

- Doncs l'any que ve en Lawrence Low i la Kayley Clumsy deixaran l'equip, per tant podré optar
per a caçadora o per a encistelladora, personalment prefereixo...

L'Anne va callar de sobte i es va quedar mirant a la taula d'Slytherin, la Lily es va girar per veure que passava. La professora Mcgonagall avançava amb pas ferm al costat de la taula d'Slytherin, de sobte es va parar i va fer aixecar a un alumne que la va seguir mirant-se els peus. Era l'Snape.

- Que creieu que deu haver fet? - va preguntar fluixet la Dianne afegint un murmuri a la resta de
Xiuxiueigs que recorrien el Gran Saló.

- Doncs no sé, però espero que el castiguin de valent, - va contestar l'Anne ficant-se una torrada a
la boca.

- Això no ho dubtis, - va deixar anar el James, absent, mirant a l'Snape.

- No sé, per què però em sembla que vosaltres dos hi teniu alguna cosa a veure, - va dir la Lily
amb la mateixa cara que posava la professora de pocions quan ficaven el suc de l'Aconita 3 minuts abans del que pertocava a la poció de l'oblit, el que provocava un fum blau elèctric que feia una fortor molt forta. - És igual no vull saber-ho! - va afegir ràpidament quan va veure la mirada còmplice del James.

- Doncs procureu que no us agafin, no m'agradaria que la professora Mcgonagall em castigués,
sembla tenir males puces, - va dir el Ben mirant amb por com la professora Mcgonagall desapareixia del Gran Saló seguida de l'Snape.

- Només fa la seva feina! - va dir l'Anne mirant amb menyspreu al Ben.

Tots van callar de sobte, l'ambient s'havia tornat tens, cap d'ells va saber que dir, el Ben s'havia posat vermell i havia baixat la mirada. L'Anne va seguir menjant en silenci mirant el menjar com si els ous fregits l'haguessin ofès. Un tro va trencar el silenci que s'havia format al grup, la Lily va mirar al sostre encantat del Gran Saló i va veure que tornava a ploure fort.

- Torna a fer mal dia, - va dir tímidament la Lily, - és una llàstima, haurem de tornar a quedar-nos
a dins del castell.

Tots van assentir en silenci i van continuar esmorzant com al principi.

----------------------------------

L'Snape començava a estar-ne fart d'aquella situació, constantment l'inculpaven de coses que no havia fet ell i a més els Gryffindors, entre ells la professora en cap de la seva residencia, estaven més insuportables que mai. Per desgràcia per a aquells moments, els d'Slytherin no solien defensar-se entre ells si no fos ser que els crees un benefici fer-ho i això va representar que el matí després del partit el Severus va ser un bon blanc per a totes les cases de l'escola. Uns l'inculpaven de ser un Slytherin i pertànyer a la casa que havia guanyat a l'aprecia Gryffindor i els altres li ho retreien no ser prou Slytherin i no defensar la seva casa, ni tan sols havia anat a veure el partit!

Tot i que estava assegut amb la mirada perduda en el seu bol de cereals, controlava perfectament tots els moviments de la gent de la seva taula, havia aconseguit passar mínimament desapercebut per la multitud a l'hora d'esmorzar quan, en el precís moment que badava mirant a la taula de Gryffindor, la professora Mcgonagall l'havia fet aixecar i seguir-la. Sabia que no seria bo el contacte visual amb cap dels alumnes de l'escola i per això va baixar el cap mirant-se els peus, gest que el feia semblar tímid o fins i tot avergonyit, cosa que afegia una altra avantatge a baixar el cap.

Ja gairebé no recordava que el Filch l'havia castigat la nit anterior, la petita ampolleta de veritaserum que agafava amb força dins la butxaca de la túnica l'havia fet oblidar durant tot el matí que la nit anterior, el Peeves o qualsevol altre (tenia algunes sospites) l'havia ficat en un bon embolic.

- Molt bé senyor Snape,- va començar la professora Mcgonagall, un cop al seu despatx, - suposo
que sap per què es aquí.

- Sí, professora, - va contestar el Severus mesurant les paraules de la professora, ara si aguantant-li
la mirada.

- I bé, alguna cosa a dir?

L'Snape no l'escoltava, una llum brillant que sortia de l'armari havia captat la seva atenció, no podia deixar de mirar-la per molt que volgués. La professora Mcgonagall es va girar per mirar l'objectiu de la mirada de l'alumne, el cor li va fer un salt sense cap raó, va fer una passa cap a l'armari i el va tancar de cop cobrint la llum del seu pensiu de la mirada indiscreta d'aquell alumne tan estrany d'Slytherin.

- I bé? - va tornar a repetir intentant mantenir el mateix to estricte.

L'Snape la va mirar entre espantat i sorprès, aquella llum l'havia trasbalsat i ja no podia pensar gairebé el que deia.

- On és el professor Tricte? Ell és el cap de la meva residencia - va dir sense embuts, - I on està la
professora Rington? Ella és la responsable de deixar-me la sala per fer pocions.

La professora McGonagall no va saber que contestar, aquell to de veu tan directe no se l'esperava i menys d'un alumne que sempre passava desapercebut a les seves classes, tot i ser molt bo en transfiguració. De sobte va mirar a l'Snape als ulls i va arrufar les selles.

- Primer de tot no n'ha de fer res d'on son els professors, en segon lloc encara que no sigui la cap
de la teva residencia sóc la subdirectora de l'escola i tinc el mateix o més dret a castigar-lo i per últim
les preguntes aquí les faig jo i no vostè.

La Minerva el va mirar fixament als ulls assaborint la seva autoritat sobre els Slytherins durant un moment, seguidament va prosseguir:

- Per cert, això que acaba de fer li ha costat 10 punts a la seva casa, - la dona no va poder evitar
somriure amb malícia, - Bé i ara m'explicarà que feia de nit en una aula i rodejat de material de l'escola destrossat abans de que li tregui punts a Slytherin per la seva impertinència?

L'Snape va semblar despertar d'un somni, acabava d'adonar-se del que havia fet, sense saber perquè, havia deixat anar el que pensava i això havia empitjorat la situació, o no? La professora havia perdut els nervis per uns instants, potser ho podria aprofitar?. Però que seria aquella llum? I si li ho preguntava a la Mcgonagall, impossible ella no li contestaria mai i més desprès del que li havia dit. Es va moure a la cadira i va notar l'ampolla que duia a la butxaca, massa arriscat.

- Veig que es declara clarament culpable, - va dir la professora responent al silenci del noi.

- No, professora, - va contestar sortint dels seus pensaments. - La professora Rington m'havia
deixat la classe per fer pocions i ahir vaig quedar-me adormit amb la poció de la son, quan vaig despertar tot el material estava pel terra i ja era molt tard.

- Es va quedar fent pocions durant el partit de Quitditch? - va preguntar desconfiada, - i va
aconseguir fer una poció de la son efectiva? no s'aprèn fins a segon i vostè només porta 3 mesos a l'escola.

- Em sembla professora que no estem obligats a anar als partits, - va dir l'Snape amagant la seva
ràbia contra aquell esport estúpid - I m'agraden les pocions, per això avanço temari.

- I que pensa que va passar?

- Quan em vaig despertar en Peeves era a l'aula.

- Insinua que va ser ell?

- No n'estic segur, professora.

- Molt bé senyor Snape, pot marxar, però no pensi que s'acaba aquí, demà el vull al meu despatx a
les 9 del vespre. La seva falta de respecte no passarà desapercebuda i més li val que el que diu sigui veritat.

L'Snape va sortir corrents del despatx cap a la biblioteca. Era un dels llocs més freds de l'escola i segurament no hi hauria ningú. Havia decidit aprofitar aquella oportunitat que li havia donat la Mcgonagall sense saber-ho, de tornar al despatx a investigar sobre la llum de l'armari. Primer de tot havia de trobar tota la informació que trobés sobre el veritaserum i alguna persona amb qui experimentar els efectes abans de jugar-se-la amb una professora.
____________________________________ __________________________________________________________________________< br />
Uooo com ja es habitual, sento posar-ho tan tard!!^^

Merci Accra, sempre es un honor rebre els teus comentaris, bé si l'Snape és un gran personatge per escriure!

Si, si Jomast, es que mira que no amagar la destileria, quin cap...aish, mm al James? es una idea! :P Prou coixins maltractats!

És alucinant que encara tingui nous lectors i em fa molta ilusió!
Buff Finalpotter, a veure: El Dumbledore era el director, precisament per això el Llopin es sentia culpable d'haver-se aprofitat d'ell, si la Mcgonagall ja era la professora, el Dumby porta la tira.
El zelador no era el Filch quan estava la senyora Weasley, ho diu al 4rt llibre. no entenc això d'edats diferents!¬¬
Uff i amb molt de retras, jajajaj la Sele genial, cada any més facil!!! Estic fent Medicina a la UB, ara espero passar de curs!^^

Ostres Vero d'una tirada!!! Kin valor! jajajajaj ni jo mateixa m'atreveixo a rellegirla, moltíssimes gracies pel coment i espero q no et cansis d'anar llegint de molt en molt els trosos que penjo!!

Jejeje illuminati, gracies per ser tan pacient!^^ Aqui ja contesto a la teva pregunta de qui va guanyar el partit! X una vegada volia fer que no guanyes griffindor contra Slytherin, xD Waa ja no estic de vacances, DISH!!! U SENTO!!!

Oh llewellyn espero que encara redordis l'argument! jejejje

Gemms aki sta!

alba_potter sorry pero el més ràpid possible no es pot, ja m'agradaria però ha de coincidir uns certs factors! gracies per llegir i sobretot per comentar.

Shi aixo intento Kiddy que hi hagi misteri! MUAHAHHAHA!

Ala vagi bé! XP


Llegit 1438 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatarilluminati 62 comentaris15/11/2005 a les 15:20
#1783Encara no he escrit cap fanfiction

Whhheeeeeeeee!! ^^ Un altre cap''itol! ( ja era hora... m'he hagut de rellegir el tros anterior per fer una mica dememòria... ¬¬' )
Pobre Snape, quina culpa té ell de no anar als partits de Quidditch¿? Si no li agraden, fa com qualsevol, es "matxaca" a fer pocions... és el que faria tothom, no? ;)
Wno, que ja trobava a faltar la teva ff, i a veure per quan el teu pròxim capítol, eh!
Continua així, que ho fas molt bé! ^^ ;)
AvatarJomast Moderador/a 165 comentaris16/11/2005 a les 00:38
#1785Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

Viscaaa! Per fi! Després tant de temps de turmentar pk escribís al final nou capitol.

Mmmh ara ho tenc tot, la mc gonagall amagava l'amant al'armari i en severus ha vist uqe era el profe, però li volia treure la declaració. Ui quni pla més malvat.
Slytherin gunayar snif. no pot ser .
Pobre peeves sempre se les carrega ell.
lliga PPCM ( Prou peeves i coixins maltractas!)
Avataraccra 70 comentaris17/11/2005 a les 21:07
#1796Tinc 3 fanfictions i un total de 114 capítols

Sorry pel retard del comentari!
Pobre Snape!!!!! Pobret!!!!!! Pq. tothom es fica amb ell?! Que es venji, que es venji!!!
AvatarLunaBlack_Lovegood 80 comentaris08/12/2005 a les 00:36
#1931Tinc 1 fanfictions i un total de 3 capítols

Hola Aina!! ^^


La veritat, vaig començar a llegir-me el teu ff, però vaig veure que feia molt de temps que no escrivies, i creia que l'havies abandonat...I ara, rellegint-la, he vist que has continuaaat!!! =D


Me n'alegro molt, xq està molt bé!!


Pobre Severus, l'únic a ki no l'interesa el partit de Quidditch, va i l'enxampen... Això és una venjança de la McGonagall per haver perdut Gryffindor...=P


Jo estic d'acord amb l'accra, que es venjiii!!!! ^^


Estaré atenta a un nou tros, jejeje!!


 
AvatarGetta91 374 comentaris17/12/2005 a les 20:08
#2041Tinc 1 fanfictions i un total de 1 capítols

speru k kontinuis aviat, realment es mol bona akesta FF!
Avatargina 118 comentaris30/12/2005 a les 12:11
#2326Encara no he escrit cap fanfiction

m'he llegit tots els capitols de cop (bueno en diferents dies) i m'agrada mol!! espero que la continuis tan aviat com sigui possible!!
Avatarlunalovegood 167 comentaris08/01/2006 a les 00:19
#2632Tinc 2 fanfictions i un total de 45 capítols

jo tamb mels e llegit tots, i ma costat bastan, e k es llarga! esta mool b! continua, k ara estic intrigada a veure k pasara! continua, plis!
Avatarjulia figueras 23 comentaris26/01/2006 a les 22:56
#3234Tinc 2 fanfictions i un total de 8 capítols

està molt molt bé.m'he posat a llegirla i no he pogut parar fins k he vist que no hi havia més capitols!sisplau,continua!!!!!!